- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Muerte
addikt
Patch óta nem tudom Q-val kijelölni a zászlót,valahogy máshogyan kell?
-
-
kinghaxor
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha leteszek egy soflam-ot majd utána belépek enginer-el akkor a lerakott soflam eltűnik egy idő után vagy csak akkor ha szétlövik? Mi történik akkor, ha ugyanezt mondjuk lőszeres vagy elsősegély ládával csinálom soflam helyett? Azok eltűnnek?
[ Szerkesztve ]
-
Mythsardan
aktív tag
válasz kinghaxor #105 üzenetére
"Mi történik akkor, ha ugyanezt mondjuk lőszeres vagy elsősegély ládával csinálom soflam helyett? Azok eltűnnek?"
Ha "kifogynak" vagy ha szétlövik őket, csak akkor tűnnek el
OFF:
Meghalt a vidkarim :S Van egy olyan érzésem, hogy ugyan arra a sorsra fog jutni, mint az iPhone-om
Másik off:
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
RockHaRD
addikt
megint szarakszik a játék -_-
-
Dtomka
veterán
De idegesítő, hogy ma már kb 5x dobot ki az alábbi hibával:
You were disconnected from EA Online (1)
Remélem ez csak ideiglenes, mert ha nem akkor 1000 ticketes mapokat felesleges látogatni, mert biztosan nem lehet majd lejátszani egy huzamban. -
csapee
őstag
Jah köszönjük dice/ea (direkt kisbetűvel). Ez így hogy ment át alpha teszten?
Csapee
-
Bati0501
őstag
Engem is kidobott...de ugye a pontokat megkapjuk?(~20e pontot kaptam-volna-)
-
KingKress79
aktív tag
Engem idegesít, hogy a járművek és ládák kisebbek lettek, de a újraélesztés nagyobb lett. Vélemények?
PS4: KingKress
-
scope2007
addikt
én csak abba reménykedem, hogy ha lesz következő patch visszaállítanak pár dolgot, mert így elég tré lett a játék... eddig nem volt gondom vele.. legalábbis ennyi nem
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz Bati0501 #111 üzenetére
akkor megkapod, ha nem mész vissza a szerverre. Amint vége a körbe adja is a riportot, természetesen vesztett meccsnek írja, attól függetlenül, hogy nyert vagy vesztett a csapatod.
Ha visszamész a szerverre, akkor újból kezdi számolni a pontokat, így vesztetted az előtte begyűjtötteketCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Sabre
őstag
nálam is volt pár levágás - something went wrong, disconnected by ea és társai.
-
törölt tag
Úgy 1650 killel végre sikerült belőnöm a kedvenc fegyverem pöpecre
-
Csabroncka
addikt
"in medias res"
-
Balika23hun
aktív tag
válasz Csabroncka #121 üzenetére
Gondolom azért vett csít-et mert nem ment neki a játék csak lehet elég hamar bekapta a banánt.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
boogie84
veterán
Az miért van h kevésbé ráz a fegyver bipod-al, mint a foregrip-el?
Type 88 LMG, de úgy vettem észre h az összesnél így van.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Mappa
addikt
válasz boogie84 #123 üzenetére
patch leírásában benne van, hogy próbáltak rámenni a súly elosztásra... egy bipod nehezebb mint a foregrip de, hogy ennek milyen előnye/hátránya van azt passzolom... a felét úgy sem használom ami a javítás leírásban volt - ez erősebb az erősebb, ez jobban szór, ez távolabbra pontosabb stb stb.
én lövök azt kész MK11 POWAAAA
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Csabroncka #121 üzenetére
Kár, hogy ilyenkor nem hozzák nyilvánosságra az igazi nevét meg a lakcímét!
(#102) Muerte75: A beállítás nekem is kicsit elállítódott a patch alatt...
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
hmb
aktív tag
azért ha a shotikhoz lehet lőszert választani a többi fegyverhez is lehetne nem?rpg7 thermobarikus róbbanófejjel.... :-) ugye még a sima ak47-hez is volt 3 féle lőszer azóta meg kicsit fejlődött a világ
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
hmb
aktív tag
bocs nem 3 hanem 5 féle volt hozzá: az alap acélmagvas,nyomjelző,páncéltörő és gyújtó ugyanezt eljátszották a mosin-nagant lőszerrel(dragunov,pkm és utódaik)hiányolom még az emp lövedékeket és gránátot az oroszok részéről hamár a 80-as évek óta van nekik igaz az nagyon unfair lenne,gyakorlatilag nem lehetne semmi elektronikus cuccot használni mert behalna de hamár a tank kilövése valósághű lett....Igaz ahogy tapasztalom nem minden esetben mintha szerverfüggő lenne a dolog.Volt hogy tényleg 1 lövéssel kiszedtek,utána meg másik szerón bazaron rush módban simán betörtettem az m.com mellé és osztottam a népet és nem bírt felrobbani a tank pedig 1 perc után szinte mindenki engiként éledt ujra.Vagy az 1 lövéses csávó cheater?Mert linkelt itt valaki előfizetős csalást abban volt jármű aimbot....
[ Szerkesztve ]
-
hmb
aktív tag
á bocs lejárt a szerkesztés és most nézem hogy kimaradt az olómfejű löszer, ezt később ha jól emlékszem sima üreges fejüre cserélték.sose írok többet részegen
-
Őszintén? Szerintem shotihoz sem kellett volna több féle lőszer. Csak a sírás lett belőle. Ha meg a rendes fegyverekhez is lenne ilyen abból is csak az lenne és sokkal több változóval kéne dolgozzanak a sebzés kiszámításánál ami tudna megint érdekességeket szülni.
szerk.: (#136) hmb: szerintem számítana. Tuti mindig lenne valamelyik amelyiket nerfeltetni akarná a tömeg. Jogosan vagy sem teljesen mindegy. Állandóan menne belőle a noobozás, a sírás. Nézd csak meg az USAS-nál mit lerendeztek emiatt.
MÁS:
[link] szerintetek ez a videó milyen? Szerintem semmi skill nincs benne. Squadként lekempelnek majd 7percre és büszkék, hogy egy szedett vedett csapatot le tudnak fragelni és közben nem is mennek az objektíva közelébe sem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hmb
aktív tag
szerintem meg vagy semilyen vegyverhez ne legyen különféle lőszer, vagy mindegyikhez,így hülyeség mert sok pályán még én is osztom a halált frag lőszerrel. Nem rossz videó jól tolták,más kérdés hogy egy összeszokott csapat publikon sokkal durvábbra is képes.Nemegy meccsen voltam ahol 64 fős rushban nem volt 5 perc, persze én a pénisz rosszabbik felén voltam
[ Szerkesztve ]
-
[link] na ez kellemesen változatos kis videó lett.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ti észrevesztek különbséget a lőszerek között?
Én próbáltam mindegyiket, de sok mindent nem vettem észre...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
hmb
aktív tag
válasz Doki-HUN1978 #140 üzenetére
ne mond már a fraggal elég a csóka mellé lősz a falba és meghal, ha közelről lősz belé akkor meg te, a faszi persze túléli
-
-
asuspc96
őstag
Szerbusztok!
Van valakinek kedve velem végigcsinálni a teljes co-op részét ?
asuspc96
-
mackosajt
addikt
Na, betelt a topik? Hinnye.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok