- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz - = Zk = - #690 üzenetére
legjobban tdmet szeretem... főleg a patch után
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
SipiBcs
őstag
válasz BandiHUN #698 üzenetére
+1 Gondolj bele mekkora büszkeséggel fog eltölteni, hogy Te elérted a kispöcs meg megvette. Azért ne feledjük, hogy picit balra hazánktól 3-10 ájró nem egetrengető összeg (a 20 sem).
Vegyék meg, engem különösebben nem frusztrál. Ezt a megkülönböztetett fegyvert viszont én támogatnám.
Viszont az biztos, hogy OP fegyverek, még mindig meg vannak. Eddig nagyon sokat anyukáztam a G36C miatt. A hétvégén kipróbáltam... gyorsan lőttem is egy majdnem x2-es statot TDM-en. Nagyon kemény az a fegyver.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LLD
aktív tag
Nem hiszem el,hogy kora reggel[FÉREG] ilyenekbe botlik bele az ember!!!!
Ment is a riport!!!
És rajta kívül még a csapatába volt 4-5 russian cimbora,hát mondanom se kell,hogy olyan két perc alatt a bázisunkra vertek minket!!!!!
De ebben mi az élvezet,hogy egy program játszik helyettem!!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
asuspc96
őstag
A legjobb lenne a pm-jeimet bemásolni de nem teszemm mert kettőn áll a vásár..!
olvass egy kicsit viszza!amit javítani kell az:
- admin
- kevesebb ticket
- (rpg, m320 nem lövünk embrerre )
- autobalance...a hangulat az elején még nem volt jó mert rengeteg baj adódott de utána én már a chaten nem láttam morzsolódás jelét.
Szerintem várják a következőt is és ezzel nincsenek egyedül! Most beszélek Cybertrone-nal a PH! szeróról...ha az nektek megfelel....mi a véleményed(tek) ?
asuspc96
-
LLD
aktív tag
válasz asuspc96 #709 üzenetére
Ja tegnap én is jöttem volna csak sajna nem értem rá!!
Olvastam is a hozzászólásokat!!
Jó lenne ha ki lehetne alakítani egy közösséget,aki rendszeresen feljárna,és akkor el lehetne kerülni az ilyen verebeket mint akit linkeltem!!
Én teljesen jó ötletnek tartom!Azon csodálkozom,hogy eddig még nem lett ez megbeszélve!!
Szinte mindig üres a szeró!!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Def26
félisten
Eddig is volt kezdeményezés. Mindig veszekedés lett belőle, mert voltak akiket zavart a klános hordák megjelenése.
Elindult a szájtépés, meg a szabályok kitalálása, ami volt akinek tetszett volt akinek nem. Így hát a többség lépett, akiknek meg tetszettek a szabályok azok maradtak, de ugye nem volt kit lőni, ezért ők is léptek.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
SipiBcs
őstag
válasz ProEvoFan #710 üzenetére
Grip és reflex... még a surpressort és a barellt próbálgatom, hogy melyikkel adja jobban. Ha hazaérek melóból szíjjel lövök mindenkit!!
Mennék én is szívesen így PH-s játékra, de elriaszt egy profi klán megjelenése az ellenben. Nem szeretek önként a húsdarálóba ugrani!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LLD
aktív tag
Ja tudom volt anno róla szó!!!
De azért is írtam azt,hogy ki kéne alakítani egy közösséget akinek hasonló érdeklődési köre a játékban!!És akkor talán könnyebben létre lehetne hozni ezt az egészet!!(NEM KÖNNYŰ!!)
Hát igen nem szereti senki a ha halomra lövik!!De ez egy ilyen játék!!
Nekem egy szabály van amit nem tudok tolerálni a z a FRIENDLY FIRE -on !!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
asuspc96
őstag
akkor megkérek mindenkit akit érdekel dobáljon ide nekem további "szabályokat" vagy elvárásokat, hogy miket szeretne ha lenne/nem lenne...
eddig volt:
- admin
- kevesebb ticket
- (rpg, m320 nem lövünk embrerre )
- autobalance...
- klános hordák ne jelenjelnek meg
- "FRIENDLY FIRE"
- teamspeak/skype
- sniperén részemről kérnék:
- playboy cicákat akik masszírozzák a nyakamat...asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
válasz ProEvoFan #718 üzenetére
Most ezt nem értem???
Én magát ezt a lehetőséget utálom a szerver beállításba!!
Meg ,magát azt hogy úgy kilőhetem a csapattársam mint a sz@rt!!(mert qrva élet hogy bele áll a tűz allatt tartott ellenfél és közém!!!(tapasztalat!!és nem kis anyukázás van ilyenkor persze az ő részükről)[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Def26
félisten
válasz asuspc96 #717 üzenetére
Még mielőtt félreértés lesz. Én nem mondtam, hogy ne jöjjenek klánok. Engem a sniperesek zavarnak, de azok is csak akkor ha tényleg 500km -re ücsörögnek /fekszenek és semmi hasznuk sincs. Még begy qrva soflamot sem raknak le.
pohár: No mi van, zavarta a lelked?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
LLD
aktív tag
válasz ProEvoFan #718 üzenetére
Nem voltam fent,de ha legközelebb lesz aprítás akkor remélem tudok menni!!
És nagyon megköszönném ha ezt az opciót offra állítanák!!
(persze ha lehet rá mód )[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
Gyerekek!!Jelentettem az [ arcot] 7.30 körül és 7.43 kor jött is az üzenet!!!
-Hello,
Thank you for sending us your report concerning a violation of the Terms of Service. We appreciate your support in this issue. Since this report becomes confidential once we receive it, we are unable to inform you of the end result. Rest assured, we take every report very seriously and will ensure that proper action be taken.
For any additional concerns, feel free to contact us.
Yours,
EA World Wide Customer Support[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz asuspc96 #717 üzenetére
Mi lenne ha lenne egy olyan szerver ami úgy működne mint a rendes játék minden lenne benne és nem csak a sírás,hogy ez ne legyen az ne legyen......... Azért van benne minden fegyver,hogy HASZNÁLJUK... Ne legyenek tiltva a fegyverek..
Szerintem:
- admin
- több ticket
- autobalance...
- klános hordák ne jelenjelnek meg / bár engem annyira nem érdekel ez sem
- "FRIENDLY FIRE" / izgalmassá teszi a játékot csak idegesítő mikor előtted fölállnak és fejbe lövöd....
- teamspeak/skype / az nagyon jó lenneMás: de ehhez is kapcsolódik a következő sírás majd a Close Quarters DLC-nél lesz,hogy jaj a sok RPG meg jaj a sok M320... Pedig a trailer-be is RPG-vel rohangálnak... Ha tetszik ha nem azért vannak a játékban ezek a fegyverek,hogy HASZNÁLD EMBER ellen Ezt azoknak mondom akik sírna,hogy jaj ne legyen RPG meg m320.... Akinek nem inge ne vegye magára és nem is sértésből írtam csak ez az én véleményem
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
LLD
aktív tag
válasz H.Ezredes #728 üzenetére
" "FRIENDLY FIRE" / izgalmassá teszi a játékot csak idegesítő mikor előtted fölállnak és fejbe lövöd...."És még neki áll feljebb na az aztán csak a dühítő!!
Engem special nem zavar milyen fegyverrel ölnek meg,hiszen a játék része!![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Lazitsunk urak...
Anno volt biztositva ts senki nemvhasznalta, volt szabalyeloterjesztes, nem keves idot toltam a dologba, cserebevugatast becsmerlest kaptam nem koszonomot! Ha a szervert testre akarjatok szabni csinaljuk, viszont van havi dija a szervernek amit asusnak le is irtam! Aki beszall a dij fizetesebe annak lesz joga formalni a szervert aki nem annak nem lesz! Ha ezzel kapcsolatba eszrevetel van, varom a priviket!Tegnap a frendly fire veletlen a war miatt maradt bent! Majd kiszedem!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
H.Ezredes
őstag
Én belekalkulálom.... CSS-be sokszor volt ilyen,hogy befut eléd a majom volt,hogy én néztem be... Egyedül WAR-on fáj a tk.... ott számít. (nekem) pub-on ha ilyen van ha tudom újraélesztem meg írom,h sry mást nem tudok csinálna ha befut eléd vagy a gránátodra fut rá stb....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Cybertrone
veterán
válasz Cybertrone #731 üzenetére
Az adminkodashoz progi kell... tegnap nem tettem fel a gepemre, ezert nem is volt... autoadmin meg erdekes, en utalom!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
LLD
aktív tag
válasz Cybertrone #731 üzenetére
Az se baj ha bent marad!Ha 20 emberből 15 nek tetszik mert így taktikusabb!
Csak ne legyen sírás ha véletlen kikapom!!Alkalmazkodni tudni kell,felhőtlen jó játék érdekében félre lehet tenni szerintem ezeket!!
Viszont az ötletedre csak egy közmondás jut eszembe:-közös lónak túrós a háta !!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
LLD
aktív tag
válasz H.Ezredes #737 üzenetére
Rászaladtak a gránátra!!(metró)
Ennyit tudtam csak mondani sorry srácok!!
Persze időm már nem volt felszedni a medices fegyót,hogy újra élesszem őket mert kilőttek engem is!!Ott döglöttünk meg ahányan voltunk!!![ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Debrecen civis server. Kickeltek mert smawoztam tank ellen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #701 üzenetére
nah, mi tetszik benne a patch óta?... ezt pls fejtsd ki.
én pont, hogy patch után utáltam meg" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
sixpak
nagyúr
Kár, hogy nincs magyar hc szerver. Nekem, aki még soha nem játszott normal szerveren, megdöbbentő volt tapasztalni, hogy mennyire nem hal az ellen. Ez csak egy vélemény, aki a normal szerverekre esküszik annak valószínű a hardcore a gané.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Ezt minden nap valaki belinkeli...
Nem tudom mit vagytok ezen kiakadva. Nem azokkal b@szik ki akik játék közben bontják ki a kiegészítőket, hanem saját magával. Elveszti az egyik "fűszerét" a játékuk és attól, hogy meg lesz nekik az összes fegyver és kiegészítő még nem fog megtanulni játszani. Amúgy meg ahogy valaki előttem mondta már, legalább ezek miatt nem fog senki statpaddolni meg csalni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Norb3rto
őstag
Lassan 12 korhatáros játék lesz, de legalább nem költök a kiegre több marad ennyi haszna van ennek a xarkupacnak
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
ProEvoFan
nagyúr
Eltaláltam 2 rakétával a Vipert, de csak füstölt.Közben a Venom heli meg szétlőtte a Havocomat kb 6-7 másodperc alatt....
Tanknak vége lesz 2 rpgtől.Ez ok.Na de ha ez ember mellé lövök tankkal, akkor miért nem hal meg?Vagy már fejlövést kell kiosztani tankból is?Tehát a tankot nerfelik, de a lövedék még mindig nem erős ember ellen.
Patch óta továbbra is olyan érzésem van, hogy a kis szintűeknek ad a játék +20%dmgt, mint egy MMORPGben egy varázstárgy...utálok kis szintű emberek ellen játszani. -
kutkut
addikt
Szerintem jöhetnek a klánok, őket is le lehet lőni. Csak akkor balanszolják magukat! Vagy jöjjön mindenki ts-re, mert a legnagyobb baj az, hogy hiába lövöm le az egyik klános emberkét, ha az tud szólni a többieknek, merre sunyulok.
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok