- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
én ezért nem szoktam ilyen helyeken vásárolni éppen megjelenő játékokat.
Anno mw2 majdnem így vettem meg , de jól tettem hogy nem. több 10000 ilyen helyről származó kulcsot bannoltak.
Jön nekem a jó kis plédobozos bf3 cdg jóvoltából , ráadásul ingyen postával. Simán megéri nekem , ígyis.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Henryk
aktív tag
válasz polonic #12701 üzenetére
Pontosan, aki megfigyelte, béta alatt sem a böngésző indította a játékot, hanem a pluginnel kapcsolódott az originedhez, és az indította a regisztrált játékodat.
Ha nincs origined nincs ami elindítsa, ha nincs neted nem tudod honnal elindítani, ha nincs regelve játék nincs mit elindítani...
Jól ki van ez találva, kíváncsi leszek hogy oldják majd meg a jéték törését, de valószínű itt nem lesz olyan mint C2-ben hogy együtt játszottak a törtesek az eredisekkel...
-
Föcsök
aktív tag
Miért nem? Azt írja, hogy csinálni fognak nektek egy egyszerűsített angol nyelvi csomagot az eredeti fájlokból, amit majd meg is osztanak veletek. Nem lesz itt gond szerintem, írta is a végén, hogy a cod7-nél is el tudtak több ezer darabot így adni. Remélem nem lesz baj, és tudtok majd játszani, meg haver is, aki onnan fogja előrendelni, bár most ő is egy kicsit elbizonytalanodott, pedig mondtam neki, hogy az idő sürget.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Gergosz2 #12704 üzenetére
Jó persze utólag én is megbántam az egészet. Jó lenne már nekem is egy dobozos változat, hisz azzal nincs gond, de most nincs pénzem hogy még egy verziót vegyek. Ezzel meg nem fogok tudni mit csinálni. Oroszul toljam a singlet, meg a multit?
Többieknek: tudom megbántam már azt hogy itt vettem, nem kell majd emlegetni hogy ti megmondtátok.
Föcsök:
Mint előzőleg is írta valaki, a patch-elésnél gondok lesznek majd. Patch meg tuti hogy jönni fog, a mókolt nyelvi fájlokkal meg nem 100% hogy menni fog patch után is játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Malachi
addikt
őszintén szólva engem nem érdekel majd, ha fel kell peccselni, gondolom csak egyszeri alkalom, bemásolni néhány angol nyelvi file-t nem lehet túl nagy dolog...
ellenkező esetben nem tudom mi lesz, mert azért 4k-t nem fizetnék azért, hogy utána mintha warezoltam volna, folyton peccselgetni kelljen a cuccot és minden frissítésnél szórakozni vele - szóval hajjaj. jó lenne minél hamarabb világosan látni, mert akkor megint megrendelem itthon aztán kalap.
-
Gergosz2
veterán
válasz Henryk #12705 üzenetére
igen , ahogy rákattintottál a join szerverre az origin indította bf3-at.
Játék törést meg úgyis megoldják.
(#12708) orichalcos
elöreutaltál pénzt , mert azt olvasom nem adnak vissza "mert nem az ő hibájuk."
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz polonic #12711 üzenetére
Then if you still want refund, we'll contact with Paypal to ask for refund of your payments.
Szal vagy visszakapjuk vagy nem.
Gergosz2:
Igen, előreutaltam, mivel eddig többen is mondták hogy megbízható az oldal, így adtam neki esélyt. Van ismerősöm aki vett már tőlük játékot és azóta sincs semmi gond vele.
Tudom így jártam. Tanulópénznek jó volt.
Henryk:
Ez most ne...Nincs jó kedvem. A vízzel nem volt semmi gond amúgy is...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Föcsök
aktív tag
válasz polonic #12711 üzenetére
Áhá értem már, szóval nektek (nem neked polonic) már ki kellett fizetni előre! Azt hittem csak az Origin-nél van valami ilyen. Hát ez így tényleg patt helyzet, de mindegy, mert írták, hogy tudomásul veszik azt is ha kéred vissza a pénzedet.
Tipp: remélem nem lesz erre szükségetek, DE ha jövő hétvégén letisztul a dolog, akkor írj nekik egyből egy üzenetet, hogy nem kéred, abban az esetben, ha nem lesz megoldható az angol nyelv. Aztán hétfőn meg rendeld meg egy magyar oldalról (ogc, cdg, 576, ipon, gameshop) és így akkor ki kell fizetned 8-10K még pluszba, DE tudod, hogy ők meg visszaadják majd az árát (cdkeyhere), tehát nem fogod feleslegesen megvenni megint.
szerk: mekkora marha vagyok, polonic te is ezt írtad le, csak tömören, csak én ahogy elolvastam az első mondatod már mentem is a válasz gombra.xD
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
bf3 régió korlátozott lesz nem? Ugy olvastam igen , és ezt a originnel el is tudják érni.
Már betanal feltünt nekem , mert én torrentről szedtem le és angol kiosztású volt a billentyűzet.
De mondjuk én nem értem hogy működnek ezek cd key shopok. Honnan szedik ?
Nem azt mondom hogy rosszak csak azért náluk is van sok hibás. és ugye nem szerti az ember ha pont közéjük esik. A premierek mindíg neccesek szoktak lenni ilyen helyeken , majd biztos lesz belőle hír is hogy xy darab kulcsot bannoltak mert félig legális helyről vették őket.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Csak kíváncsiságból megkérdezem, hogy Ti is rendeltetek olcsó laptopot ?
-
Gergosz2
veterán
aki dobozosat akar szeritnem ezeket nézze meg:
magyar oldal:
Külföldiek (megjelenéskor sajnos nem szállítanak ingyen)
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Gergosz2 #12728 üzenetére
ez egyébként elég fura, én hülyét kapnék, ha megjelenéskor lenne rendes magyar nyelvű változat, de én akkor is az angollal játszanék és a kiadó letiltaná az angolt benne, mert Magyarországon vettem...
és mi lenne az angol anyanyelvűekkel, ha éppen itt laknának? gyanús ez az egész valahogy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na jó, de hány olyan játék van,(nálunk is) amiben csak és kizárólag egy nyelv van. Holott van a játékből többfajta kiadás is. Nálunk is volt olyan hogy csak és kizárólag magyarul jelent meg játék, és úgy kellett angol nyelvi fájlok után kutatni, mert gyengécske volt a honosítás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak saját felelősségre, én nem próbáltam.
Plusz SG-n olvastam egy ilyet:
'Intkeys-en tulajok elmondása szerint angol lesz és region free.'
Elvileg az ilyen oldalaknak mind közös a forrásuk, szal talán lehet reménykedni.
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
kb fél éve tudja mindenki hogy 8-9k-ért kapható lesz a game. Azért ennyi idő alatt illett volna összegyűjteni ennyi zsetont... Az ilyen vacak megoldásokat meg hagyni a fenébe, nem ezen spekulálni hogy vajon menni fog-e.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #12740 üzenetére
Magyar ember mindig sporol... Aztan rabaszik! Osztom a velemenyedet... Akinek nem er meg 9kt az nem tudom mire kolt, de ezt kb egy het alatt elveri hulyesegekre az emberek 90%a...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Scholes9
nagyúr
válasz Cybertrone #12741 üzenetére
Pedig van, aki nem fog kiadni rá annyit és csak letölti, ez van
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
danih
veterán
Sztem akinek erre nincs 9k-ja annak nincs is mit elverni egy hét alatt...
Vagy nem ér meg neki 9k-t (nekem pl. ennyit nem ér meg, pedig simán telik, de ez inkább elvi kérdés).
Lehet okosan is, és akkor nincs gond, ellenben preordert soha...[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
nem mindenkinek van annyi pénze mint például neked.... 350k-s proci, stb..
-
Laraxior
titán
válasz BRIKLY #12745 üzenetére
az egész konfig nincs annyiba..nemhogy a proci
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nanorambo
őstag
válasz Laraxior #12740 üzenetére
Nah igen. Ha nem is lenne meg rá a pénzem én akkor sem vennék ilyen bizonytalan oldalakról semmit. Megértem, hogy valakinek nem éri meg, vagy nem tudja összeszedni rá a pénzt, de valahogy én nem szeretem az ilyen bizonytalanságokat. Ha már pénzt adok valamiért akkor tudjam biztosra, hogy hogyan fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
én úgy vagyok vele hogy idén eztaz egy játékot akarom megvenni max egx másikat.
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest