Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    páhonap pihi utan.... buntiban volt a BG :DDD én ma rendeltem két értékesebb cuccot kulon-kulon mert az ezevi tapasztalatok alapjan a BG-nel valakik havi szinten elsikkasztottak az ezevi EU priority azaz LX-NL-es cuccbol hol ezt hol azt... szoval problémak voltak vannak.... hol kinaban hol mashol.... vagy igy vagy ugy de dézsmáljak az EU prioroty csomagjainkat.... de irhatnam azt is előre megfizetjuk az AFA-t csak masnak nem a koltsegvetésbe :D
    [link] [link] [link] [link] [link]

    reggel rendeltem az egyik mar meg is lodult kapott GLS szamot! ne ez megnyugtatonak tunik meg sem a LX-NL tolvajutvonal az "Europ processing center" -en keresztul! Visszatertek a multevi methodhoz??? Lehet nem csak nekem volt hianyos a cucc vagy eltunos az egesz!.... Most 1db termékbol csak az egeszet lehet meglovasitani :)

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák