- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Reggeli Snatchek.
Mindhármat most inditottam, így még 6 versenyző kell.
App linkekHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
dugesz77
őstag
Note 7-ra még van két hely itt.
-
-
yanesz
tag
-
beci
őstag
Kospert lite [link]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Topikgazda
Szerintem a biztositojuk fizethetett vagy ilyesmi Vagy nem, mert a szállítás csak elakadt, de folyamatban volt és jött tovább az akadály megszűntekor.
Ha valaki visszakapta vételárat és megkapta a terméket is, van lehetősége jelezni a Banggoodnak és küldenek számlát amit ki lehet fizetni. Nálam működött. -
Zoli-bácsi
senior tag
Snatch-nél ha betelik a csoport, azt mikor sorsolják ki? Mert 2 napja benne vagyok egyben, így nem is enged újabbhoz csatlakozni.
-
yanesz
tag
-
dugynok
senior tag
App-os snatch, még 5 embert vàrunk:
-
Topikgazda
válasz sambenez #10865 üzenetére
Remélem senki, mert az erkölcsi hozzáállást nem igazán gondolnám itt kitárgyalni.
Lényegében a vásárlással elfogadott szerződési feltételek pontosan utalnak rá, hogy mi a teendő ha valaki a megrendelt termék árát és a vételárat is magkapta.
Innentől az egyénen múlik hogy mit tesz, magánügy és nem Banggood tapasztalat amelyről a topik szól. -
Topikgazda
válasz Zoli-bácsi #10864 üzenetére
Akkor amikor az új snatch indul, vagy amikor ez letelik, akkor ennek vége és 1 órán belül sorsolás. Nem egy csoportban sorsolnak.
Pl ennél Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone Color: Nebula Red 375 team built és 7 óra 26 perc múlva zárulA 375*7-ből lesz aki megnyeri. 2625 főből egy emberke.
Xiaomi Mibox S esetén most 1026 fő van
Kospet Lite 4G-LTE 1.39' AMOLED 1566 fő
Loskii LW-101 870 főViszont amit tegnap írtam hogy mik fognak indulni ott például a BlitzWolf® BW-LT17 2.8W Clip-on Flexible Table Desk Lamp esetén 10 nyertes lesz, de 10 fős csoportokat kell összehozni. Lehet hogy ebben érdemes lenne itt koordinálni, ez 7 óra 16 perc múlva indul
Egy valaki létrehoz egy csoportot, ahhoz csatlakoznak kilencen, a 11. létrehoz egy másik csoportot és ahhoz is csatlakozik 9 fő. Nkem megint van 5 pontom, így tudok csatlakozni.A 3 nap múlva indulók közt meg a Original Xiaomi Mi band 4-nél 2 nyertes 6 fős csoportok, a 5X Zoom HD 2MP IP Security Camera WiFi Wireless 1080P 2 nyertes 6 fős csoportok és KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Dispeller esetén szintén 2 db és 6 fős csoport.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
Topikgazda
válasz Zoli-bácsi #10870 üzenetére
Leírtam, a csoportok alakítása az 7 óra múlva fejeződik be és az összes létrejött közt sorsolnak.
Ez a számláló azt az időt mutatja ami még hátra van a sorsolásig:
Új csoportot még hozhatnál létre, de nem tud már szerintem senki sem csatlakozni.
Jól tudod 7 óra múlva indulnak az újak, pl:
[ Szerkesztve ]
-
herrká
senior tag
Sziasztok! A július 15 óta "UK warehause" esernyőnk megmozdult. 28-án változott In transit (Wroclaw)-ra. Kezdjek bizakodni?
Más. Ez a snatch játék. A szervezettség tényleg jó lenne... A facén is, itt is egyre másra indulnak a játékok, a csoport meg nem telik, mert mindenki újat indít. Legutóbb 4 játékom zárult így, hogy csatlakoztam - még huszon óra volt hátra - és mégsem telt be a csoport. Így nem sok értelme van!
-
Digitalpimp
senior tag
Még 1 ember kellene. Kospet óra: [link]
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
darkrock
aktív tag
-
szabi__memo
nagyúr
Érdekes hogy nekem ezeket az appos linkeket nem nyitja meg. Ill az app elindul és főképernyő
-
yanesz
tag
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zappafan
csendes tag
válasz jjeahh #10879 üzenetére
Kettőbe társultam és indítottam én is kettőt
Böngészős linkek (remélem sikerült)
[Xiaomi MI Note 3]
[Amazfit Stratos]Még egy [Soocas borotva]
[ Szerkesztve ]
-
solmilolmi
tag
-
zappafan
csendes tag
válasz zappafan #10882 üzenetére
A linkek ha jól látom nem sikerültek!
Na még egyszer:[Amazfit Stratos][L]
(L:https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-770340.html?)[Xiaomi Mi Note 3][L]
(L:https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-770524.html?)[Soocas borotva](/L)[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Snatch linkek:
Redmi Note 3.
AMAZFIT Stratos
Borotva[ Szerkesztve ]
-
JohnnyBoy
tag
Banggood 1 cent snatch link:
[ Szerkesztve ]
-
ibgy
csendes tag
Gondoltam, leírom zárszóként, hogy az én esetem hogyan végződött.
Augusztus 24-én este kezdtem el levelezni a Banggooddal a full refund-ról.
Kitartó levelezgetés után (amelyben futni kellett egy rakás felesleges tiszteletkört) végül eljutottunk kedden délelőtt odáig, hogy a Banggood elindította maga a teljes visszatérítést, azaz nekem nem kellett külön PayPal esetet nyitnom emiatt (mondjuk nekem volt szállítási biztosításom...).
A pénz ténylegesen pénteken este érkezett meg a számlámra, és kaptam 21$ fájdalomdíjat BGPay-re.
A tracking szerint a csomagom 07.20. óta még mindig Nysa-ban álldogál, és semmi hír róla, azaz a pénzt visszakaptam, de az én csomagom nem érkezett meg...
Nagyon köszönöm Mindenkinek a segítségét ezzel az üggyel kapcsolatosan!
Szerintem egyáltalán nem voltak feleslegesek azon sorstársaim hozzászólásai, akik szintén érintettek voltak ebben a mizériában, és beírták a saját tapasztalataikat!!!SonyEricsson P990i -> Nokia 5230 -> SonyEricsson Xperia Mini Pro -> Huawei Ascend P6 -> Xiaomi RN3 -> Xiaomi RN5
-
bul07
nagyúr
Indítottam snatch-et
Óra
International Version AMAZFITTelefon
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch GlobalBorotva
Soocas SO WHITE ED1 MiniLámpáshoz nem lehet már csatlakozni és indítani se lehet, fentebb linkeltekhez próbáltam csatlakozni de nem engedi
BlitzWolf® BW-LT17
Nekem ezt dobja[kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Czimby
addikt
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Flashy
veterán
nekünk is van három, ugyanez lett. elvileg az új verzióban javították ezt a hibát, kb túl sok áramot generált és ezt nem kezelte rendesen az elektronika, tönkretette saját magát. a réginek kerek, az újnak hatszögletes a kijelző nyúlványa. már vettem az újból is mert szerettem amíg működött, de még nem tekertem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest