- iPad topik
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Szia!
Én érdemben nem tudok segíteni, de elég sokat szoptam ezzel a zúgással, cicergéssel... Szóval inkább tapasztalat megosztás:Anno volt egy Prodipe Pro 8v2-m , hozzá Pro10-es mély. Ha ugyan arról a konnektorról működtettem a gépet meg a hangfalakat gyakorlatilag használhatatlan volt. Olyan szinten cicergett mint állat. Pedig még vga-sem volt a gépben.
Aztán váltottam én is LSR 305-re. Ennél ugyan az. Másik konnektorról használtam a gépet meg a hangfalakat. Így oké volt.
Közben a családi házból beköltöztem egy lakásba... Itt volt hagyja egy alap ratyi kis elosztó az egyik konnektorba (egy sima elosztó ami 1-ből csinál 5-öt aszthiszem. Nem is nagyobb,mint a konnektor. Egy dugvilla kapcsoló nélkül kb. ennyi ez az ezer éves.. tudod.
Ezzel tök szépen mentek az LRS-ek kb. nem is volt zaj.Ha ennek a helyére tettem egy másik hosszabbítós,kapcsolós elosztót akkor ua. úgy elkezdett ciceregni, kinyírós lett ez is...
De most se egy konnektorból használom a gépet meg a hangszórokat, igaz közben a jbl-ket eladtam.Szóval csak azt akarom mondani,hogy nem biztos hogy a hdmi kábelre megéri költeni.
Nem tudtam megfejteni a tényleges okát ennek a dolognak... azóta se. Ráfogtam hogy a stúdió monitorok már csak ilyenek,mert más nem produkált ilyet.
Most egy sima GGMM M3-at használok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest