Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FireShadow

    senior tag

    MSI R9 390 kártya, 1db DP 1.2 port van rajta ami támogat 4K 60Hz-t. De nekem lenne egy pont ilyen TV (aktiv DP HDMI adapterrel) és egy monitor is, viszont egyszere csak az egyikőjüket használnám. Nyilván nem szeretném naponta 2x átdugogatni a gép hátulján a dolgokat, erre vennék egy MST hubot/splittert.

    1. Tudják azok azt (esetleg melyik ha van tapasztalat), hogy Windowsban váltogathassak a rádugott dolgok között hogy melyik legyen (in)aktív? És ha egyszerre csak egyet használok akkor az az egy megkapja a teljes sávszelet mindaddig amíg a másik off?

    2. Vehetek DP 1.4-es elosztót, visszafele kompatibilisek? Csak mert azok között van olyan ami egyből megoldja a HDMI kimenetet is. Tudom, hogy ettől még nem fog menni mindkét megjelenítő együtt, de talán kisebb a hibalehetőség (kábelben is szeretek túllőni a célon biztos ami biztos). Előbb utóbb lesz új VGA de egy ilyen elosztó pártízezer pénz, legyen jövőbiztos hátha később is lesz mit felosztani.

    Lord Dragon Egy régi alaplapom hasonlót produkált. Le volt esve róla egy kondi, de mire rájöttem! :D Össze kellett hasonlítsam a gyártó fotójával, hogy némmá hát ott tényleg kéne lennie valaminek pedig.

    Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

Új hozzászólás Aktív témák