Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerzsol

    aktív tag

    válasz spista222 #6369 üzenetére

    Hmm.. Köszi az infókat, nekem is csak most jutott eszembe hogy a TV lehet.

    Kihúztam a 230V-ből, másik dugaljzatot kerestem a lakásban, ott se volt jobb.. van egy T elosztóm, azt is kivettem a körből úgy is kipróbáltam. kipróbáltam úgy is hogy a 6 dugós túlfeszültségvédős elosztómat is kicseréltem egy másik elosztóra. És ma azt is kipróbáltam hogy a Van egy nem használatos FSP 400W-os tápom azt is beszereltem már ma és azzal is kipróbáltam, ugyanez volt a jelenség. Az a baj ez a bevillódzás jelen van, van hogy csak ritkán, ám van hogy sűrűbben látom és az idegesít, minden esetben Win7 asztal vagy Google chrome esteleg Mozilla alatt látom.. Most az tűnt fel ha megy a MPC-HC-n egy film és azt kinyomom akkor utána sűrűsödik ez a jelenség, miközben megy a film nem csinál ilyet. Monitoron játszom és a közben sem csinálja.. Most pl nem látom, és most lehúztam a TV-t róla, de kicsit többet kellene használnom a gépet hogy ez kijelenthető legyen.

    Próbáltam az eredeti Drivert, azalatt mintha nem, sokáig nem is volt észlelhető aztn mégis csinálta alatta. Most a legfrissebb driver van fent és így is csinálja.

    a HDMI kábel okozhat bármi hibát? Bár elvben nekem jó/jobb minőségű van, de nekem kb 6 méter kellhetett és 10 méterest vettem.. minél hosszabb a kábel annál nagyobb a zaj, de az biztos nem okozhat ilyen problémát, őleg hogy nem a TV-n látom ezt a bevillanásokat hane ma monitoron ami DVI kábelen van kötve..
    Fogalmam nicns mi lehet.. kicsit reménykedtem hogy a táp és visszaviszem, kapok egy újat és megoldódik, vagy gondolta ma VGA megint, de ezekszerint nem az..
    egy éve használom ezt a HDMI-n tv-re kirakom és filmezek dolgot, és ezalatt 2szer érzékeltem hogy érezhetően megrázott a HDMI csatlakozója úgy hogy a másik végén a TV volt bedugva, de most fogdostam és nem ráz..

    A legelső VGA-mat (Gigabyte HD 4850 512Mb) a táp tette tönkre (legalábbis tápot akkor kellett cserélnem). lehet hogy az a VGA tönkretette a TVmet? De a képet meg jól megjeleníti.. és rendszeresen filmezek rajta.. nem értem én ezt..

Új hozzászólás Aktív témák