- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Nvidia kártyánál a gpu-z által mutatott paraméterekkel kapcsolatos lenne ak érdésem (bocsánat, de nem értem a rendszerét):
Mi a különbség a bal alsó sarokban egymás alatt lévő GPU Clock és a Default Clock között? Ráadásul nekem úgy tűnik, hogy mindkettőhöz tartozik egy boost érték is ugyan ezen sorok végén a memória frekvenciák után . Mitől függ, hogy a kártyánál melyik paraméter az aktuális, hogy éppen mennyin megy a kártya procija? Kézzel lehet választani a 4 paraméter között? Vagy valami automatika dönt? Ha automatika, akkor mi alapján?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- ASUS RTX 3060 TI
- Gigabyte GTX 1050 2GB vga korrekt áron és állapotban eladó!
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (GV-N105TOC-4GD)
- 2db Asus ROG STRIX RX 580 8Gb videokártya eladó JEGELVE Zsolt részére
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest