- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
klambi
addikt
-
greatchaos
addikt
válasz Aprósólyom #13750 üzenetére
a 780-s valamivel jobb, mint a 66gt. az már bőven jó sims2-re. futni fog
-
csimav
őstag
válasz Aprósólyom #13750 üzenetére
Sims2.. nekem eément 9200Pro, 512 mb ram, 2,8 -as procival.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Aprósólyom
addikt
válasz greatchaos #13752 üzenetére
Hálás Köszönet! Kellet a megerősítés, mert én még alig tudom elhinni, hogy egy mai int. VGA-val lehet játszani is, igaz nekem meg 690G-m van.
Jevons paradox
-
greatchaos
addikt
válasz Aprósólyom #13756 üzenetére
690-l is jelentős kompromisszumokkal lehet játszani... kipróbálni mindenképpen. ok, nem crysis, de cod4 játszható
-
Aprósólyom
addikt
válasz greatchaos #13758 üzenetére
COD4? Álmodni nem mertem volna. Szerzek egy jó kis ventillátort, és meghúzom a VGA-mat!
Jevons paradox
-
greatchaos
addikt
válasz Aprósólyom #13759 üzenetére
semmit nem jelent a gpu tuningja, inkább a procit, és hagyd magasan a ht órajelét minél magasabb ramórajelet... jobban kamatozik
-
Aprósólyom
addikt
válasz greatchaos #13760 üzenetére
Ki fogom hajtani rendesen. Hétvégén hazamegyek a lemezekért, és jövő héten COD-ozni fogok.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
sethyx
csendes tag
Üdv, kérdésem a következő:
Asus 8800GT 1GB
avagy
Asus 8800GTS 512MB ?
Esetleg néztem még XFX 8800GT 1GB-ost, de eléggé Asus párti vagyok. Vélemény?Thx.
-
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Teljes elkeseredésemben hozzátok fordulok, mert eddig mindig tudtak itt a PH-n segíteni!
A gondom a következő:
Van egy ASUS EN 8600 GT TOP Videokártyám és csak a gyári cd-n lévő driverrel van képe a monitoron. Ha felteszem a legújabb drivert (175.16) akkor a boot után üdvözlőképernyő még van és utána hirtelen a monitor kikapcsol, csak villog a zöld led és semmi, de a gép megy tovább.
Újraindításnál nyomok F8-at kiválasztom a kisfelbontású kép engedélyezését vagy mit, ilyenkor elvileg 640x480 ban indul a win, és akkor is ugyan az. Üdvözlőképernyő aztán hirtelen stand by.
Próbáltam több monitorral is, egyszerre kettővel is és mindig ugyan az.
Mikor megvettem a kártyát ez a művelet (hogy legfrissebb driver feltétel) hibátlanul működött simán felpakoltam a drivert, restart és bejött a kép minden. Szerintem azóta csinálja ezt mióta próbálgattam a TV-out-os dolgot. Próbálkoztam összekötni a gépet tv-vel több kevesebb sikerrel.
SZERINTEM ehhez lehet valami köze. BIOS gondja lehet vagy nem tudom.
A gyári driverrel viszont a játékok is és a windowsos alkalmazások is hiba nélkül futnak. Minden játék elindul, nincs képhiba semmi.Szóvala aki tud segíteni, hogy mi lehet a baj, az kérem írjon minél hamarabb! Minden ötletet szívesen meghallgatok! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
-
törölt tag
Hello!
VAlaki sorba tudná állítni teljesítmény szerint a következő VGA-kat?
8800GT
8800GTS
3870
4850
4870
9800GTX
-
Lenry
félisten
válasz #41635072 #13767 üzenetére
thg bár egy ideje nem frissítették...
a GeForce-ok úgy jönnek sorba ezek közül, hogy 8800GTS (G80) - 8800GT - 8800GTS (G92) - 9800GTX
Radeonokat nem tudomstevve: igazad lehet, de mostmár benn hagyom a linket
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
a 8800GT nem jobb a GTS-nél?
Sokkal több steam prockója van, G80 helyett G92-es mag... -
törölt tag
válasz greatchaos #13774 üzenetére
És talán 8800 GTS Superclocked 384 SLI-ben?
-
vzoole
csendes tag
Sziasztok...
Gondom hogy játék közbe kis idő után mindenféle grafikai hibák jelennek meg...
villognak dolgok, furcsa textúrák lógnak be mindenfelé, néha az egész kép villogHIS 1650XT IcsQ Turbó
Gyári hűtéssel még kb 5 percenként ujraindult a GPU
Most spec hűtéssel (P4-es borda) 50 fokig megy fel, de folyamatosak a hibák.Mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz greatchaos #13779 üzenetére
Azt tudom, azt csak én ajánlottam, hogy az milyen lenne/hol helyezkedne el?
-
klambi
addikt
szevasztok
ha 3 monitort szeretnék 1 gépre kötni, azt hogy oldom meg, integrál vidkari van benne és veszek hozzá 1 vidkarit amin ugye 2 kimenet van 2 monitort minden probléma nélkül rá tudok kötni, de 3mat nem, azt hogy csinálom?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
hfrankee
senior tag
Tiszteletem az Uraknak!
Segítségeteket szeretném kérni, VGA vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni a márkát illetően.
XFX 9600GT vagy Galaxy 9600GT?! Mindkettő 512MB!
Valakinek van tapasztalata, hogy melyik a csendesebb és a hatékonyabb, tehát a jobb választás?!
Árban nincs számottevő különbség!
Köszönöm előre is!
Üdv -
Eagle16
addikt
válasz hfrankee #13785 üzenetére
XFX szerintem. Biztos hogy referencia hűtés van rajta, ami elég halk, miután betölt az op. rendszer. Bár a 9600GT topikban most gond volt egy XFX-el, de szerintem ez nem általános hiba. (vagy vegyél Inno-t, ugyanaz mint az XFX csak más matrica van rajta)
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
hfrankee
senior tag
-
Eagle16
addikt
válasz hfrankee #13787 üzenetére
Az XT egy kicsit megemelt órajelű verzió.
Az Inno azóta sokat változott, a 9600GT topikban van pár Inno3D tulaj (köztük én is), és kivétel nélkül mindenkinél atomstabil a kártya és nagyon jól tuningolható. A 6600GT-s korszakot el kell felejteni
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
SpZ
senior tag
Asus EN8800GT/G/HTDP/512MB PCI-E DDR3 /- 36k most
Zotac 9600GT 512MB AMP EDITION DDR3 /- 36k most
az lenne a kédésem hogy a mostani belépők merre viszik az árukat mennyivel és kb-mikkora várható, hogy olcsóbbak legyenek?
Mostani belépők:
BFG Tech GeForce GTX 280 OC 1024M GDDR3 132k [link]
Asus EAH4850 512 MB DDR3 PCI-E videókártya 43k [link] -
tejesember78
tag
Sziasztok egy ilyen konfigot vásároltam:
e2180
galaxy 8800gt ddr3 512mb
gigabyte p35-ds3
corsair 2048mb
fsb 400w
A vga-hoz kevés a proci de nem nagyon tudom huzni 3.0GHz-nál tovább.Eladnám ezt a procit és vennék egy másikat. Mit ajánlanátok amit alap feszen huznék és elég a 8800gt-hez.
Segítséget előre is kösz[ Szerkesztve ]
-
SpZ
senior tag
válasz tejesember78 #13790 üzenetére
8800 gt hez E4700 -elég lesz én teszteltem vele és tökéletes
-
-
Eagle16
addikt
válasz tejesember78 #13797 üzenetére
Szóval nem stabil 3Ghz-en?
Az a 3,2-3,4 Ghz akkor kell, ha szűrők nélkül (AA, AF) játszol alacsony felbontásban. (pl. 1024x768, de gondolom te is szoktál rárakni egy kis élsimítást és egyebeket - azért csak 8800GT)
A legtöbb esetben előbb fogy el a vga, mint a procid ereje.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
SpZ
senior tag
válasz tejesember78 #13797 üzenetére
moziba ne vigyelek XD
E4700 -al ugyanakkora fps-eket mértem mint E8400-al /- ha akarod ne hidd el de minimális külömbség de a +10k az már lényeges
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest