- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Bandee2
tag
válasz greatchaos #14450 üzenetére
ez az új konfig:
GIGABYTE GA-P31-DS3L
INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX
CSX 1024MB DDR2 800Mhz (2db)
SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 Lite PCIE
WD 160GB 7200rpm 8MB SATA2
FSP ATX-350PNF
esetleg megpróbálok még képet is küldeni valahogy..[ Szerkesztve ]
-
atomelcon
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ilyen alaplapom:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=PE%20PRO&s=(Nem röhög! Ez van! )
Kérdés: Milyen vide-jó-kártyát tegyek bele?
Tudom kicsit régi a cucc, de ha optimális a konfiguráció, az olyan jó érzés...
Előre is kössz a segítséget mindenkinek!
Ha csak kalapács van a kezedben, mindent szögnek nézel!
-
atomelcon
csendes tag
-
fekeandras
őstag
Hy All.Bocs,de már nem emlékszem h kinek ígértem az agp-s 3850 ről véleményt.De egy biztos Ne sajnáld rá a plusz 4-6K mert fényévekkel jobb kártya nála (HD2600XT).Ilyenkor bánom hogy elpasszoltam bagóért a s939- amd konfigomat.Mekkorát dobott volna rajta egy ilyen karesz.Még vagy 2évig eljátszogattam volna vele.
Akinek agp-s deszkája van ezt vegye bele,jó vétel 24körül a legjobb vétel.
-
Grungy
csendes tag
Sziasztok!
Pár sorral feljebb már írtam as aus ati 4850 és a gf Gigabyte 9800Gtx dilemmáról. a vélemény szerint a 4850-es a jó vétel. Erről kéne meggyőzni az öcsémet is aki ragaszkodik a gtx-hez. Szerinte az ati kártyák és a driverek nem jók ezért jobb a geforce. Én mondtam, hogy ez nem így van, hivatkoztam tesztekre stb (pedig magam is nvidia párti vagyok). Kérlek írjatok ti is néhány véleményt, hogy megmutathassam neki, hogy nem csak szerintem lenne jobb vétel. Sok tesztet végignéztem és a két kártya majdnem teljesen azonos teljesítményt produkált, de a geforce 10-15 ezer Ft-al drágább, mint az ati. Így tudnánk spórolni legaláb egy tízest ( most állunk komolyabb gépvásárlás előtt). Nektek mi a véleményetek? Fontos lenne, mivel pár nap múlva rendelnénk az új gépet. A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
"It's better to burn out, than to fade away" - Kurt Cobain
-
No-kia
addikt
válasz Grungy #14458 üzenetére
1. pl. fogyasztásban jobb az ati, vagy is kevesebbet fogyaszt
2.van benne directx10.1
3. és amit te is írtál, teljesítményben is jobb
4. ezt is írtad, olcsóbb
5. VEGYEN ATI- T ÉS KÉSZ!!!!ha ennyi érv nem elég akkor sajnálom az öcsédet
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Ragadozó
Ármester
válasz Grungy #14458 üzenetére
4850...jobb, olcsóbb, HDMI támogatás..soroljam még
Az első driver mindig rosszabb, de az nvidia sem százas sokszor, új kariknál mindig így van...
de bele gondoltok, 9800gtx áráért majdnem HD4870-et kapni, ami igen csak megveri a gtx-et...most az ati jobb ebben a szegmensben...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
atomelcon
csendes tag
#14454-es hozzászólásomhoz kérnék segítséget!
Please help nekem!
-
atomelcon
csendes tag
Még infó, hogy tudjatok segíteni!
Az alaplapom max 4x-es adatátviteli sebességgel tudja fogadni a vidikártyát! Egyszer volt benne, egy Ati Radeon 9600PRO (vagy valami Ati féleség)! Az 4x, 8x-os átvitelt tud! Szoftveresen levettük 4x-esre, de nem működött! Lehet hogy valamit elrontottunk a próbánál? Vagy hardware-sen kellett volna lejumeperelni a kártyán 4x-esre?
Ezért kérdezem, hogy milyen kártyát rakjak bele, mert egyszer már mellé mentem! Valami használt vidikártya kéne ami belemegy 7-8ezer kőkemény magyar Forintért!Van benne 2x512RAM 400MHz-es ami, nem megy duálba a szar Celeron proci miatt (aminek az FSB-je nem egyezik a RAM-éval), ezért szintén szeretnék lecserélni, egy Pentiumra, aminek az FSB szintén 400MHz, mint a RAM-nak és akkor megy duálban a memória!
Remélem nem írtam nagy hülyeségeket!
Valamint belemenne a nemtom milyen vidikártya és kész egy jóöreg, de fasza rendszer!
-
miccur
aktív tag
Üdv mindenkinek! Segitségre lenne szükségem. Asus 2600pro PCI-E gond a köv : ha játék megy, minden OK, ha Video akkor sajna negativ szines kép aminek az alapja zöld ill. kockás pixeles vagy is nézhetetlen, driver cserélve( a teljes , vagyis a control center is) , win új, ? Estleg ötlet? THX vagy sz...r a kari? Hangsulyozom-! minden játék , fénykép megy de bármilyen video alkalmazás nem jó, a kari new.
no comment.....
-
Morris
veterán
-
$p@rr0w
őstag
válasz miccur #14464 üzenetére
Jobb klikk asztalon->tulajdonságok->beáll.->spec.->asus/splendid mellől vedd ki a pipát, és rendbe jön.
(#14463) atomelcon: Bármire is akarod azt a gépet használni, nem érdemes fejleszteni mert netezés/filmezés így is megy, játékra kár beleölni pénzt nem lesz igazán használható a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
lacuspapa
csendes tag
Hali mindenkinek!
Egy komoly kérdésem volna.
Van egy ABIT-SG-72 alaplapos gépem. Vettem egy MSI FX5200-as videokártyát, AGP-set.
Nos a szinkezelése csak 32 bit-es. Játékok nem mennek rajta. ill vele.
SIMS 2. Csak egy pacát látok, nem ad ki grafikát.
Tanácsot kérnék, hogy mi a probléma.
Az illesztő progit az XP azonnal feltette, ezt frissítettem a telepítő lemezről mis.
Ugyan az a kép.
S.O.S. [C][/C] -
Lenry
félisten
válasz lacuspapa #14475 üzenetére
"csak" 32 bites? mert mégis mennyit szeretnél? mire nem elég neked 16 millió szín (plusz alfa csatorna )
szedd le a legújabb drivert az nVIDIA-tól, azzal próbáld ki
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
riolobo
tag
Hello!Egy passzív Gigabyte 8600 GTS (256mb) -ra vennék vmi normális hűtőt mer folyton túlmelegszik.Zalman VF900-CU megfelelő lehet a célra?
-
Lenry
félisten
válasz riolobo #14478 üzenetére
ahogy greatchaos kolléga is mondta:
kép1
kép2
kép3
itt pl simán cérnával rákötöztem egy 8 centis ventit... 1 ezresből megoldható, hatékonysága ugyanolyan, és mégcsak annak a veszélye sincs meg, hogy mondjuk elrontasz valamit a VGA-n a hűtőcsere közben... sőt, így a garancia sem veszik elGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Bivaly
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az Nvidia kariknál a teljesítménybeállításoknál van egy "Negative LOD Bias" állítási lehetőség.
Mi ennek az ATI kártyákra lefordított megfelelője?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Life begins at 140!
-
atomelcon
csendes tag
válasz Morris #14465 üzenetére
Kössz a segítséget Morris!
Amúgy az a baj, ha veszek új alaplapot amibe belerakom a mostani cuccot (proci vidikártya) akkor semmi értelme nincs az új zsírkirály alaplapnak! És mire magamhoz szívok annyi pézt, hogy rátegyem az alaplapra amit érdemel, addigra bőven elavul az is! Jelenleg tényleg az a célom, hogy lehetőleg egy olyan 256MB-os (esetleg 128MB) kártya kerüljön bele, amit szeret az alaplap és a maga idejében mindenki örült volna neki!
-
adibook
tag
Sziasztok!
Nem tudom jo helyen teszem e fel a kerdest,de videokartya vasarlas elott allok.
Az alul kiirt gepembe melyik kartyat ajanlanatok?8800 GTX, 8800 G92 GTS, 9800 GTX PCI-E 2.0 ????
P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon
-
adibook
tag
Koszonom,de elvileg az en alaplapom nem kezeli a PCI-E 2.0-at.
A GTS es a GTX kozul melyik lehet a gyorsabb 1680X1050-ben?P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon
-
adibook
tag
Koszonom
P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom az FPS és hőmérséklet értékeket megjeleníteni a képernyőn játék közben (vagy legalább logolni)?
nem találtam a hozzászólásokban
Gigabyte 8800GT OC turbo force folyton kifagy COD4 közben, 1680*1050 felbontáson...miért lehet?-
-
Vidori
tag
Hali srácok!
Gyors kérdés: 3D CAD programokat melyik gyártó támogatja inkább? ATI vagy Nvidia?
és az 1Gb-os kártyákat mennyire tudja a program kihasználni?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest