-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Igaz!
Adott konfig még napi dolgokra tokeletesen megfelelő, kis Upgradeval semmit sem érnék el, igy marad!L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kbali
nagyúr
válasz MaxxDamage #29401 üzenetére
Látod, megmentettünk némi kiadástól.
-
monci
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba l850-es latopba tönkrement az akku, így vettem egy újat.
Az eredeti 10.8V, 4200mAh/48Wh.
Az új 10.8V, 5200mAh.
Viszont az Aida-ban az van, hogy 12V, illetve nem írja ki, hogy az akku állapota hány %. Nem értek hozzá, ezért kérdezem, hogy ez így jó? A led világít, az ikonnál kiírja, hogy "elektromos hálózatra csatlakoztatva, töltődik", de %-ot ott se ír. -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
ha egy adott laptop, Lenovo B51-30 típusú n3700-as procis laptop, nem támogatná magát a win7 rendszert, akkor azt hogy mutatja? van win7 re driver, támogatni is kéne, de már hallottam olyat, hogy csak win8-10-et támogatnak
mindig azt írja ki, hogy nem talál valamilyen illesztőprogramot, még a telepítés elindítása elött
Xbox One: bandymnc
-
artiny
őstag
Laptop feher kepernyot ad, ha ki van hajtva tobb mint 90° kal, ha kb olyan 70-80° kozott van akkor vissza jon a kep, mi lehet a baj?
ugy ertem a kabel csere kene benne, vagy teljes kepernyo rossz?
acer aspire s3
megj.:
ugy mint a kov. videoban:
https://www.youtube.com/watch?v=CVJOrVPzAI4
ha alltiom a kepernyo fenyerejet akkor sotetedik/villagosodik -
-
SP4C3
veterán
válasz bandi0000 #29404 üzenetére
Integrálni kell a hdd vezérlő drivereit, mert anélkül nem lát héttlértárat amire telepíthetné magát a rendszert.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz bandi0000 #29412 üzenetére
Esetleg próbálkozhatsz custom edisön win7-ekkel, van aki havonta ad ki újat, ami egy eredeti win7 frissítésekkel integrálva.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
tejbele
csendes tag
Üdv
Samsung Series 5 vélemény, tapasztalat, gyakori hibák?Üdv, Tejbele
-
HoaryFox
őstag
Az maga az akksi feszültsége, de maga a laptop 12V-os feszültséget kér, ami teljesen normális.
Az akku százalékot pedig 1-2 lemerítés / töltési ciklus után tudja kijelezni, miután bekalibrálta magát az akksi kapacitására.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
jimmy399
senior tag
Szisztok!
Van nekem egy HP elitebook 2530p-m. Ennek két USB portja van. Eleve úgy vettem meg, hogy csak a bal oldali volt jó. Ma kitört az a műanyag pöcök is belőle, tehát az utolsó usb portnak is annyi lett. Kérdés, lehet bele venni pcmcia - usb átalakítót, és ha igen, akkor arról fog-e bootolni a gép, mert másképpen nem tudok rá telepíteni, csak USB-vel, mert nincs benne DVD-író.
köszi--- N/A ---
-
Tim82
félisten
válasz jimmy399 #29419 üzenetére
Bootolni egy PCMCIA/CardBus/Express Card-os USB portbővítésről sem fogsz tudni. (Jellemzően ezeket BIOS ugyanis nem látja, oprendszerek is driverekkel.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Atmo
senior tag
Császtok!
Az Intel® 965 Express Chipset notebook-ok támogatják az ahci-t nem tudja valaki? Pontosabban HP 550? A SATA Native mode lenne az?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
pc360
addikt
Adott egy problémás gépecske (Lenovo Z500), aminek a billentyűzete elég furán működik, már nem minden gombot vesz be. Tudtok helyet, ahol esetleg kapható hozzá billentyűzet?
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Simba86
senior tag
-
Simba86
senior tag
válasz jimmy399 #29432 üzenetére
veszel ide-usb átalakítót, ha ide-s a lemez vagy ha sata-s, akkor meg asztali gépre simán rádughatod
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
swingstar
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Terra 1773p notebook, aminek elszállt a billentyűzete, de usb klaviatúráról még használható...lenne...
Sajnos FN billentyűvel lehet aktiválni a wifit (win10-ben hiába kapcsolgatom), de ugye az nem működik...
Van valamilyen másik mód a wifi bekapcsolására?.oOo. Üdv: Marci .oOo.
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Ennek az eszköznekPCI\VEN_8086&DEV_A161&SUBSYS_10A01043&REV_31
honnan tudok drivert szerezni.
Minden gyári driver fenn van,ez az egyetlen sárga felkiáltójeles cucc van, és ehhez nem találok semmit, viszontnem működik a tapipadom.
Egy ASUS gépről van szó.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
-
NEMO1968
őstag
Köszi,ezt beszereztem már,ha fel akarom rakni, hibával megáll.
A kiemelt eszköz valami Inteles I/O vezérlő, egyszer már szaladtam bele ebbe, akkor szerviz lett a vége, Ők mondták, hogy valami spec.driver, ami a gyári oldalakon nincs fenn.Intel(R) 100 Series/C230 Series Chipset Family Serial IO I2C Host ...
Ezt adj ki rá a gúgli, de driver sehol.
[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz HoaryFox #29444 üzenetére
Érdekes történet.
Idehozták a gépet,rakjam újra.
WIN 8 telepítés közben nincs tapipaad,egérrel operálok.
Felmegy a WIN és az összes driver a gyári CD-ről.
Tapipad továbbra sincs,eszközkezelőben sem.
Ekkor vittük szervizbe,ott elindították a tapipadot,driverproblémát mondtak.
Most újrahúztuk SSD-re,ugyanez a gond.
Legacy es UEFI módban sem tudom működésre bírni,ha számít ez valamit.
UEFI-ben telepítve szintén egérrel kell navigálnom.
Tuti hogy valami softver hiányzik,de mi és honnan lehet beszerezni?Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz SZIGMA #29447 üzenetére
Szia!
Nem igazán vagyok kísérletezős kedvemben, gondolom megérted.
Főleg nem úgy, hogy még csak nem is az enyém.
Hardveresen nincs baja, ha erre gondolsz.
A gyári driver CD egy kalap ....!
Kinéztem magamnak is egy ilyet pedig,de ha ilyen cumi van vele, inkább lemondok róla.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
HoaryFox
őstag
válasz NEMO1968 #29448 üzenetére
Cselesen ezen az oldalon, rá akarnak tukmálni téged, hogy regisztrálj, de balfékek, mert benne van a letöltő link a "Download from others" gombon
Szóval itt a közvetlen link [Win Defender nem találta vírusosnak]: [link]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest