- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
laci8553
csendes tag
válasz koczka1002 #33786 üzenetére
Szerintem se kerül 50 k ba egy oprendszer meg az árát nem szokták le venni a gép árából ha kéred kéred ha meg nem akkor nem.De ez csak egy LENOVO milyen legyen jóóó???
-
laca71
aktív tag
válasz Hunter2 #33806 üzenetére
Szia !
2005-ben szép ára volt
asus w1na típusú notebook, 11 hónapos, hibátlan műszaki és esztétikai állapotban (nincs kopás és karcolás rajta), minden tartozékával, dobozával. 2ghz dothan (2mb cache), 1gb ram, 80gb hdd (5400rpm), ati 9600 64mb, dvd- rw, 15, 4'' lcd (1680*1050), win xp prof, wi- fi (54mbit), gigabit lan, tv- out, firewire, usb, tv- kártya, távirányító, egér, hátizsák, fülhallgató, az aksi is megkímélt állapotban, 2, 5- 3 órát bír, 13hónap garancia van még rá. az ár irányár és 420e ft.
telik az idő rendesen....
laca
-
veterán
válasz laca71 #33808 üzenetére
Pentium M 760 processzor (2.0GHz, 533FSB, 2MB L2) ez jó.
Ram kevés. Kettő 512-es modul, vagy egy 1GB-os?
Merevlemezről HD Sentinel report? Valamint hány tányéros? Hány MB puffer? (Ezeket ki lehet olvastatni akár HD Sentinellel is.)
ATI 9600.. ez nem zuhan össze a flash tartalmaktól?
Az LCD felbontása tetszik.Mindent összevetve: a proci megbirkózik HD Ready tartalmakkal is, de Full HD-t már csak akadozva visz. Ram a gyorsabb működés érdekében jobb lenne 2GB, de ennyivel is elmegy. Nem tudom megér-e 30ezret, úgy gondolom nem rossz vétel, azért lehet használni, annyira nem rossz.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Geza60 #33795 üzenetére
Nem tudom a chipset mekkora max. FSB-t támogat. Ha támogatja a 667-et, akkor 667-en fogja hajtani, ha nem, akkor 533-on.
Már mások is kérdeztek ilyet ugyanezzel a chipsettel, sajnos nem találtam róla infót akkor sem, vagyis meguntam a keresést. Wikipedián 1066-os FSB-t írnak, de ez eléggé hihetetlen egy 2005-ös chipsettől.
Viszont a Socket M az csak max. 667-ig skálázódott, ez azért ad némi támpontot.Itt tudsz hozzá keresni procit:
hardverapro.hu/aprok/hardver/processzorok/egyeb_processzorok.phpEsetleg itt:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek.phpJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Amacs
aktív tag
Üdv!
Windows alatt nem szabályos időközönként elállítódik az idő.
Az internetes idő jól van beállítva, mert kézi frissítés hatására pontos időt mutat.
Létezik, hogy az asztali gépeknél előforduló bios elem merülés lehet a probléma hátterében? Egyáltalán van a laptopokban külön ilyen elem, vagy akkuról van megoldva? -
LaptopSystem
őstag
Sziasztok lenne egy Dell E4300 as laptop jelenség a következő a töltő csak 84%-ig tölti utána ki írja hogy nem tölt ez miert van?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Hunter2
addikt
válasz LaptopSystem #33816 üzenetére
lenovo-nál szoftverből beállítható hogy így töltsön az akksi hosszabb élettartama miatt.
Lehet hogy itt is ez van. -
Gyurma23
aktív tag
sziasztok!
Kérdésem az lenne ha tud valaki segiteni oersze hogy egy siemens esprimo v5555 gépen hogyan kell dvd- irót cserélni? valaki tud valamilyen szétszedési leirást videot képet bármit küldeni?
Köszönöm előre is! -
Bargab
tag
Üdv!
Van egy Apsire5920g notim, most jött vissza egy VGA szervzből és ott azt mondták hogy érdemes a hűtő ventillátorok fordulatszámát felvenni, mert alapállapotban nagyon melegszik a vga.
Everest szerint CPU-67 °C (153 °F), VGA-68 °C (154 °F) terhelés nélkül.
Biosban nem találtam megoldást.
Tudtok valami progit ajánlani hozzá?Előre is köszönöm.
-
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Toshiba l500 24v lapos.Bővíteném a memómat a gépben...
Mennyi az esélye,hogy képes futtatni a 1333Mhz ramokat?
Kérdést azért tettem fel mert barátnőm gépében is 1066os ram volt és elküldtök szervízbe mert szar volt és 1333mhz ramot tettek bele..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gigabyga #33830 üzenetére
Ha jól értem, abban a gépben a ram volt a rossz, a szerviz cserélte is, de már nem 1066-ost tettek bele, hanem 1333-ast?
A HM55-ös chipset viszi az 1333-as ramokat is, de csak 1066-on fogja hajtani. Mostanság könnyebb beszerezni 1333-as ramokat, mint 1066-ost, bizonyára ezért járt el a szerviz is így.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz Thunderzolee #33832 üzenetére
Barátnőm gépéből kiszedtem tesztben is viszi
észlelhetőbb lesz sebességben a 2-4közötti különbség?vagy esetleg 8gb nál..
Melyik márkát vegyem??[ Szerkesztve ]
-
hekkerman
tag
válasz Gigabyga #33833 üzenetére
Én csak annyit tudok erre írni, hogy 1db 4 gigás volt a gépemben, igaz itt 1333-on megy, mégegyet tettem bele, és ahol kell, ott megérezni a dual channel adta sebességet
Viszont 4 giga szerintem nem árt a win7nek, nálam kb 2gb az alap amit használ.Illetve, 6ezerért vettem kiskereskedésbe a 4 gigás kingmaxot, élettartam garival. Szerintem notinál annyira nem számít a márka, inkább a gari, mivel a sebességgel úgyse tudsz játszani, mint pl asztalinál. Viszont lehet, hogy nem minden típus megy a notidba, bár azt olvastam, hogy kingmaxszal nem szokott kompatibilási gond lenni.
De más lehet, hogy máshogy gondolja, de addig vegyél ramot amíg ócsó
-
gabitoo88
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ACER emachines e520-as laptopba milyen processzort tehetek?bővíteni szeretném!!
Tel.: 3630három343638
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok lenne egy Fujitsu Siemens Esprimo M9500 típusú laptop ehhez keresném az audio Drivert Win7 hez tudna nekem valaki egy linket küldeni?
előre is köszönöm!Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #33837 üzenetére
Próbáld meg először ezt, sztem jó lesz!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
LaptopSystem
őstag
köszi probálom
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
gabitoo88
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ACER emachines e520-as laptopba milyen processzort tehetek?bővíteni szeretném!!
-
veterán
válasz gabitoo88 #33840 üzenetére
Socket P-s a foglalata, ezek a támogatott processzorok:
http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Socket_PViszont ezt a gépet többféle chipsettel is forgalmazták, kellene tudni, h a tiédben melyik van? Addig nem tudni, h mekkora FSB-s processzort vinne, illetve a P szériásakat is kezeli-e?
Tegyél fel egy CPU-Z-t, az kiírja a most benne levő processzort is, meg a chipsetet is.
Az után már többet tudunk mondani.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Gigabyga #33833 üzenetére
Lényegtelen a márkája, mindegyik cl:9-es. (1066-on cl:7 lesz majd úgyis.)
Én konkrétan tőle vettem nem túl régen, ki is próbálhatod, mielőtt kifizeted, olcsón adja, alig van már neki:
hardverapro.hu/apro/5000_forintig_ddr3_1333mhz_notebook_ramok.htmlDe itt kereshetsz más eladókat is:
hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/notebook_ram/ddr3_ram.phpMost egy két gigás modul van benne?
Akkor elég, ha veszel mellé egy 4 gigást még.
Vagy ha van rá keret, természetesen vehetsz 8gigát is. Később, ha majd el akarnád adni a gépet, könnyebb lesz a 8giga rammal.Én is csak azt tudom mondani, amit itt már más is: addig vegyél, amíg 10ezerből 8giga kikerül, boltokban már most közelít 15ezerhez két négy gigás modul ára. :/
-
gabitoo88
tag
válasz Thunderzolee #33842 üzenetére
Chipset az GL40 az FSB pedig 667mhz-en megy!
-
sz.zoli25
aktív tag
Hello mindenki!
Az lenne aproblémám hogy van egy acer aspire1825ptz gépem.
gyári beállitást csináltam rajta.müködik az érintőképernyő is.
Engedélyeztem a windows frissitését.
viszont valamelyik frissités után nem érzékeli az érintést.
Valaki valami okosat?http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
sampe
aktív tag
sziasztok
Adott egy HP 6730s típusú noti, minden szép és jó volt vele, míg egyszer csak nem akart bekapcsolni, először azt hittem a töltő romlott el, de aztán kiderült hogy nem az a baja (multiméterrel kimértem)
Nekiálltam szétbontani, ízekre szedtem, egészen az alaplapig, rádugtam a töltőt, és elkezdtem ismét multiméterezni, mikor véletlenül a töltőaljzatnál 2 fémcsatlakozót összeérintettem, mire kigyulladt a két led, gondoltam ez a hiba oka, bekapcsoltam és voalá működött. Ennek örömére, összeforrasztottam a fentebb említett két csatlakozót, bekapcsol a noti rendesen, de valamiért iszonyat lassú a w7 betöltésekor, mikor lehúzom a töltőről, és akksiról megy "begyorsul" mikor töltőre teszem visszalassul.Mit tegyek? Tudnátok valami tanáccsal szolgálni kérem?
Köszönöm!mellékelem a "javításomat" hogy szemléletesebb legyen (nem eredeti kép)
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
eketomy
senior tag
húúúha, ebbe aztán belenyúltál! alapjáraton mi volt a hibajelenség? a szavaidból ítélve szimplán csak nem kapcsolt be és a visszajelző kék led sem égett! ebből én mindenképp arra következtetek, hogy valami tutira a töltőaljzatnál nem stimmel (főleg úgy hogy a töltőt kimérted) én csak abba nem vagyok biztos, hogy jó dolgot forrasztottál össze!
de ha nemvolt semmi sérülés az aljzatnál akkor addig nem ajánlatos forrasztgatni a lábakat!
pozitív - negatív -ot kimérted? az aljzatban a tüske nem mozog, nem lötyögött? lehet hogy
csak a forrasztás engedte el valahol és csak újra kellett volna forrasztani egy bizonyos részt.én azt javaslom, hogy nézd meg nem-e melegszik az aljzatnál ill. hogy nem -e füstöl ne adj isten ill. szedd szét mindenképp és nézd meg ismét alaposabban mérj rá multiméterrel mindenre a töltőaljzatnál lehet hogy csak érintkezési hiba és aljzatot kéne cserélni (de olyat nem csinálhat hogy belassul ha rádugod a töltőt)
amúgy ezt nehéz látatlanba megmondai, próba cseresznye, de ha nem megy akkor mindenképp vidd el szakemberhez aki ért hozzá, nehogy még jobban tönkremenjen
-
sampe
aktív tag
válasz eketomy #33847 üzenetére
A hibajelenség az volt hogy nem kapcsolt be a noti, se hálózatiról, se akksiról, először azt hittem hogy töltő baja lesz, de aztán kiderült hogy mégsem.
Úgy láttam hogy a tüskékkel minden rendben volt, nem volt lötyögés, elmozdulás, égésnyom stb. Tehát semmilyen rendellenességet nem láttam a forrasztási pontoknál.Jelenleg is megy a gép, nem füstöl, nem melegszik így összeszerelt állapotban, átlagos kézmelegnek érzem, de feltételezem ez azért van mert közel van a proci hűtése.
Pontosan el tudnád nekem magyarázni kérlek, hogy melyik aljzatokra kéne rámérnem? (poz, neg.)
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
eketomy
senior tag
A töltő aljzatnál kell lennie 3db lábnak!
- egyik a pozitív
- egyik a negatív
- egy a földMérj rá külön egyesével a lábakra, és abból kiderül, hogy jó-e a lábazat, de ha azt nem piszkáltad akkor annak jónak kell lennie! Ha rámérsz akkor mindjárt kiis derül, hogy megkapja-e a noti a kellő feszültséget is az adapterből!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs