Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    Szevasztok!

    Mostanában gondok vannak a gépemmel (Windows 7 Sp1 Ultimate, gép hardver részei itt).

    Először pár hete volt, minden új pragram telepítésnél, vagy 5. újraindítás, kikapcsolásnál nem bír leállni a gép, csak a "kikapcsolás" felirat volt, és több percig nem csinált semmit, noha eddig SSD-vel legrosszabb esetben is fél perc volt míg kikapcsolt (esetleg ha valami program nem válaszolt).

    Most már olyat is csinál, hogy Steam nem indul el (feladat kezelőben látom, leállítom, újra, de semmi), illetve mikor fejhallgatóról hangszóróra állítom a tálca ikonon keresztül alapértelmezett hangeszközként, kifagy az ablak. És most már minden kikapcsolásnál nem bír leállni. Mi lehet a probléma, vagy a legjobb megoldás újrarakni a gépet? Elég macerás, nem nagyon szeretném. Rendszer-visszaállítási pont nincs, egy régebbi utasítás szerint kikapcsoltam az SSD miatt (nem tudom, most javasolt, vagy mindegy).

    Legutóbbi program telepítés a fejhallgató driverének újrarakása volt (rátelepítettem mégegszer, erre nem volt miki, leszedtem és újra raktam). Reggel még működött rendesen a gép, és kikapcsolt, második indítás után már nem lett jó.

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák