- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Milyen extrém dolgokat lehet csinálni, ami nem "hétköznapi" és akár ki is lehet vele tűnni a tömegből? Ilyenre gondoltam: sárkányrepülőzés, stb.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
GrandeP
addikt
válasz Fecogame #18803 üzenetére
Kenjel nuttellat a baratnöd mellere, aztan kinai gumi strandpapuccsal jol csapkodd el rajta, közben kiabald h
"Mar megint besz@rtal te büdös kölök!".Termeszetesen ennek bevasarloközpontokban, iskolakban, forgalmas tereken van, "nem hetköznapi" verseny erteke...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
spista222
addikt
válasz GrandeP #18802 üzenetére
Attól függ egy minőségi táp rendes körülmények között villámok és egyéb káros behatások nélkül azért mennie kellene legalább addig vagy tovább mint egy alaplapnak.
A gagyi táp és az alaplap általában egyszerre szokott meghalni
A VGA-ban egyetértek magas hőmérséklet miatt gyorsan megadják magukat. -
Truckdriver
tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni TV-javítás ügyében.Van-e ilyen hely és merre található?Laci.
El vagy magad!!
-
Melack
veterán
válasz Fecogame #18812 üzenetére
Ha ehhez egy latex szerkót vennél fel hátul kivágva, nyuszifüles pluggal, szájpecekkel és maszkkal feldobva a szerkódat, akkor azt hiszem igen, elég extrém lenne.
(#18814) Socket A : ő szeretne extrém lenni, hát ez az
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
anonymus89
addikt
Srácok ha szarakodik a boot.mbr-m akkor mit érdemes csinálni?
Köszi előre is.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
GrandeP
addikt
válasz anonymus89 #18815 üzenetére
Imadkozni...
Az nem szokott szarakodni, vagy jo vagy nem... szarakodni a winyo szokott...
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Ebben a hónapban "elfelejtett" küldeni csekket az internetszolgáltatóm. Gondolom amiatt mert törvény tiltja a csekkhasználati díjat, amit ők is követeltek eddig. Felhívtam őket, hogy nem jött csekk, ekkor ők azt állították, hogy kiküldték, és kérdezték, hogy mi legyen : "küldjenek másikat vagy bemegyek és befizetem személyesen". Én a másodikat választottam. Tegnap mondtam anyunak, hogy ha tud ugorjon már be és fizesse be a számlát. Erre nemrég hív édesanyám, hogy a 4850ft-os havidíj helyett, most valami 5000 akárhányszáz forintot követelnek, mert lejárt a szerződésem, és menjek hosszabbítsam meg ha azt akarom, hogy ismét 4850ft legyen. Több éve vagyok már ügyfelük és már jó párszor lejárt a hűségem náluk, de mindig meghosszabbítottam amikor lettek új csomagok náluk ráadásul olcsóbban mint az addigi( de eddig sose kértek többet, mert lejárt a hűségem). Arra lennék kíváncsi, hogy csinálhatnak ilyet? nem emlékszem, hogy bele lenne írva a szerződésbe, hogy a hűség lejártával meg fog emelkedni a havidíj
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
GrandeP
addikt
válasz kenwood3 #18817 üzenetére
Pedig bele van irva... es te ala is irtad... szerzöde lejarta utan, automatan ervenesül, mint midenhol...
Amugy fel kell mondani es keresni masikat... nem tudom milyen net de 5k mar mindenhol ketszamjegyü a megapixxxxxel szama...
-
kenwood3
addikt
válasz GrandeP #18819 üzenetére
De ezelőtt is többször lejárt már a szerződésem náluk és akkor nem követeltek többet ezért nem értem. Egyébként átfutottam a szerződést és nem találtam benne olyat, hogy a hűség lejárta után többet kellesz fizetnem.
Fel mondani nem akarom, mert külterületen lakom és ez az egyetlen szolgáltató itt, aki tud itt internetet szolgáltatni ahol lakom. Amúgy 30/3-as net 4850-ért
Mindenesetre bemegyek és megmondom nekik, hogy mutassák meg, hogy hol van ez leírva(#18818) Fecogame az szép
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
HellAbove
tag
válasz tototos #18820 üzenetére
Multkor haveromnak csinálta ugyanezt a gép, akkor az volt a gáz, hogy nem volt kompatibilis a proci a lappal, nem sípolt, képet sem adott, csak forogtak a hűtések és csóközön. Mivel már volt ez a konfig használva együtt, így fogalmam sincs.
"The quieter you become, the more you can hear."
-
Truckdriver
tag
Sziasztok.Leírom újra.Szeretnék segítséget kérni abban hogy hol találok olyan helyet ahol TV javítással foglalkoznak.Mivel tolószékes vagyok utánamenni dolgoknak nem tudok.Laci.
El vagy magad!!
-
HellAbove
tag
válasz Truckdriver #18823 üzenetére
Egyébként minden városban találsz kb 5 km-enként (ez értelmes szó?). Esetleg valamelyik havert/rokont megkérdezni, mindenki tud valakit aki ilyenekkel foglalkozik
[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you can hear."
-
GrandeP
addikt
válasz Truckdriver #18826 üzenetére
Most azt fogod mondani h getzi vagyok, de miert google-zol inkabb?
Többek között arra van kitalalva h megtalajuk azt amit keresünk...
-
05Steve
tag
válasz 05Steve #18795 üzenetére
sziasztok úgy néz ki hogy gyárilag hibás tápot küldtek, mert próbáltam 2 másikkal is és mindkettővel megfelelően működik a gép, a rossz tápot is próbáltam 2 gépben is és mindkettőnél ez volt hogy a win kikapcsolt viszont a táp nem a ventik forogtak sőt még az ssd-n a led is világított nem tudom mi lehet a táppal de megy vissza gariban FSP350-60APN
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz anonymus89 #18832 üzenetére
A FixMBR segíthet, de lehet jobban jársz, ha újrarakod azt a partíciót, ahol az oprendszer van.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bajaki
őstag
Újradobtam a rendszert. hogy tutira tiszta legyen, aztán felraktam a 12.3-mas Catalystot.
Egy napig jó volt, nem volt fps lagg, de most visszatért. Tegnap reggel mikor bekapcsoltam a gépet a szokásos fps visszaesés fogadott. Újraindítás után jó lett. Ma ez már nem segített.Hardveres probléma lesz?
-
Mosqa
tag
Hali! Problémám a következő: wdc wd2500ks-00mjb0 a gépben,
-xp-t csak úgy tudtam a gépre rakni floppy meghajtó hiányában h biosban átállítottam ata winyóra, mert előtte nem talált meghajtót a telepítő
-aztán mikor váltottam win7re telepítés előtt biosban visszaraktam ahcpi beállításra majd feltelepítettem az oprendszert, most win7 alatt ahol az pendrive-okat kell eltávolítani megjelenik a winyóm wdc wd2500ks-00mjb0 ATA Device felirattal.Gondolom mostis csak ata üzemmódban megy, hogyan lehetne visszaformázni/állítani sata üzemmódba?
mosqa felhasználónak 9 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
05Steve
tag
válasz spista222 #18830 üzenetére
a gép nem indul csak a ventilátorok,meg mintha minden kapna áramot,bekapcsolni csak a bekapcs gomb megnyomása után indul, ha mindent lehúzok a tápról és a hátsó bekapcs gombját megnyomom akkor is elindul a táp ventilátora, bekapcs gomb 5 másodpercig tartásra sem kapcsol ki, másik táppal: leáll ha winben állítom le, viszont 5mp ig tartva a bekapcs gombot leáll majd újra indul
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ZeroCaptan
tag
Szerintetek amd x2 4200+ gyári hűtője jó lesz amd x2 5200+-ra, vagy vennem kell új hűtőt a processzorhoz?
NHL, NBA, Soccer
-
Bjørgersson
félisten
válasz ZeroCaptan #18844 üzenetére
Elvileg az 5200+ kevesebbet fogyaszt, úgyhogy szerintem elégnek kell rá lenni. Feltéve ha rá lehet tenni a különböző foglalat ellenére.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
spista222
addikt
válasz ZeroCaptan #18844 üzenetére
Ha a TDP-je megegyezik például mind a kettő 65W-os akkor elég ha nagyobb akkor nem minden esetben.
kovy29 ugyanaz a foglalat AM2
Van mind a kettőből több fajta van olyan felállás amikor az egyik van olyan felállás amikor a másik fogyaszt többet.[ Szerkesztve ]
-
banán007
tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy néhány oldal nem jön be(pl:, minecraft.net), nem az internet miatt, mert más gépen pedig bejönnek.
Mi lehet a gond?
Ja és ezt irja ki(chrome):
Hiba: 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): A kapcsolat alaphelyzetbe állt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest