Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psl2003

    csendes tag

    válasz oba #136584 üzenetére

    Elvileg nem lehetetlen, de szerintem leginkább csak akkor ha vannak mellette zavaró hatások, mivel egy átlagos lakóépületben a plusz hossz ez esetben nem igen lehet 6 méternél több. Az egész hossz pedig több annál, mint amit a LAN szabvány kezelni tud. Ha csak nem egy palotában laksz.

    Pl.
    Valahol erős mágneses tér vagy impulzustáp stb. mellett megy a nem túl jó minőségű vezeték.

    A kiépítést végzők a nagyobb haszon reményében a legolcsóbb éppen beszerezhető vezetéket használták jó lesz az oda amíg átveszik, utánunk meg az özönvíz alapon, vagy őket is megtévesztették a kínai tömeggyártás sajátosságai:
    (-Csang úr, mennyi az xy kábelük vezetőképessége?
    -Mit szeretne Kovács úr, mit írjunk rá?)
    Nem én találtam ki, állítólag valós levélváltás volt LED-ek max. áramerősségével kapcsolatban.

    stb. egyéni fantáziára bízva. ( Kína hatalmas nagy ország, ez-az megtörténhet.)

    Ezt csak úgy lehet kideríteni, ha először szereznél minél több gépet és mind kipróbálnád először a hibás kábelen, és ha van amelyik ott megbukik, akkor a hibátlanon is. Min. 2 másik gép kellene

    Készítesz 2db kábelt , az egyiket a működő hosszal, a másikat a nem működővel és inkább vélhetően jó minőségű CAT6 osztályút, mert ez esetben nem vacakolnék néhány forint spórolással. A kitépett hajad visszaültetése sokkal többe kerülne.

    Én legalább is ezeket tenném következő lépésként az alapján, amennyi tapasztalatom nekem van a témában. Nem biztos hogy megoldja a problémát, de kizárhat egy két lehetőséget. Ha nem javul meg, akkor lehet tovább lépni a bonyolultabb dolgok felé.

Új hozzászólás Aktív témák