Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegesj

    tag

    válasz Hydra SR #4137 üzenetére

    Előre elnézést kérek a topic moderátoraitól de gondolom ha Dtomi (#4136) hozzászólását
    benthagyták úgy engem is megillet a válasz lehetősége. Köszönöm.

    Szerintem sem illik a privát beszélgetést betenni a fórumba és kérdem én milyen ember az aki ezt megteszi és Dtomi ilyen sajnos (ezt a bizonyítványt a jelleméről ezzel ki is állította).
    Az azért hozzá tartozik hogy úgy lett volna kerek a történet ha az előzményeket is ismeritek de hát mindegy mert az sem tartozik ide hiszen privát volt.
    Jinxx (#4141) : Soha nem mondtam hogy értek a Bigmához és azért kértem tőle tesztképeket mert itt a fórumban csak róla tudtam hogy van neki ilyen és mert egy 500-as fókuszú objektívet szeretnék venni. Azt is elárulom miért írtam meg azt a levelet (bár csak Dtomira tartozik, de ha már volt ilyen jellemes és elétek vitte az ügyet). A neten már jó ideje keresgélek információk után az ilyen objektívekről így az 50-500-ról is olvasgattam és elég sok képet is láttam tőle és amit Dtomi felrakott kép annak minősége egyáltalán nem volt jellemző azokra amelyeket láttam. Igaz hogy nem értek a fotózáshoz de ezek után csak arra gondolhattam ez az ember nem korrekt és be akar csapni egy feljavított képpel. Nem ez lenne az első eset a történelemben hogy valaki akkora fotósnak képzeli magát hogy azt hiszi ő mindent megtehet.

    "Egyébként annyira szerintem nem volt gáz ezt közzétenni,"
    Tisztelt Jinxx akkor is így nyilatkozol majd ha legközelebb a te privátodat is közzé teszi mert akkor te nagyon jó ember vagy :K .

    Igyekeztem nem sértően fogalmazni kedves fórumtársunkról Dtomiról de azt ajánlom mindenkinek ezek után kétszer is gondolja meg hogy ír-e neki privátot vagy sem mert ő bár lehet jó fotós de sajnos emberként most leszerepelt (lehet hogy már nem is először :O ).
    Kérdezem én tőletek aki ilyen viselkedést megengedhetőnek tart azt vajon mi tartaná vissza attól hogy a retusált képeit feldolgozatlanként tüntesse fel csak hogy futtassa magát velük (lehet hogy nem tenné meg, de ezek után én már nem zárnám ezt ki).

    Itt nem írok többet (már ez is több volt mint amennyit megérdemel a téma) ha valakit esetleg érdekel az privátban megtalál.

Új hozzászólás Aktív témák