Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Berguson

    tag

    válasz spista222 #9784 üzenetére

    Szia!

    Bocsánat,ha kicsit félreérthető voltam!
    Tehát,mindegyik winyó 2 partícióra van osztva! A partíciók betűjelét nem változtatom,azok azok amit a win kioszt nekik! A 6db winyóból van 2 hitachi,2 samu,és 2 wd.
    6+1db sata port van a lapon! A +1ben egy optikai van!
    Amit szeretnék,hogy sorba legyenek a winyóim,mind a winben mind a biosban! Vagyis az első kettő a hita,a második kettő a samu,és a harmadik kettő pedig a 2db wd.
    Amit tettem ki az előző hsz-ben képet,aszerint vannak bekötve a sataportokba,vagyis sata 1-2 a 2db hita,sata 3-4 a 2db samu,és végül a sata 5-6 a 2db wd!
    Azért kellene ez a sorrend,mert így vannak sorban a zenék! Ezek közül,néha az egyik wd winyót viszem magammal,ha megyek haverhez zenéket csere-berélni!
    Nos hiába kötöttem be a sataportokba így sorrendbe kettesével a winyókat,a bios teljesen máshogy látja a sata portoknál,vagyis mintha össze-vissza kötögettem volna be őket!
    A portokban így látszanak: sata1:sams, sata2:wd, sata3:hita, sata4:wd, sata5:hita, sata6:sams
    Ha a win7 alatt a lemezkezelőbe nézem a winyókat,ott is teljesen más sorrendet találok,és amit viszont most vettem észre,hogy reggel mikor írtam a fórumba,akkor néztem,hogy az op.rendszeres winyóm (az egyik hitachi) még mint lemez 3-ként szerepelt,most meg lemez 0-ként! Pedig azóta semmi kábelrendezés nem volt a gépbe,1órát volt csak kikapcsolva!
    Ezt sem értem,hogy ez a sorrend miért és mitől változott!?
    Remélem hogy így már érthető voltam! :R

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák