Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Napi verdaként is kapott egy kis törődést.

    Na hogy jó kedvre derítsek mindenkit, leírom hogyan nem volt jet washom 2 hétig.

    Saját Karcher K7 premium, 3x volt garban, fehér zsírt nyom ki az alján, most 2 hete mikor mosni akartam elköszönt a motor teljesen. 5 év garanciás (most már csak 3-at adnak rá ami bizalomgerjesztő...) Na mondom pont lejárt mert emlékeztem hogy márciusban vettem és NEM. Volt még rá másfél nap garom vissza az 5-évből. :DDD Így negyedszerre is elvitték. Poén hogy majdhogynem harmad áron vettem mert elírták pár órára nekem meg pont figyelőben volt.

    Saját Comet K250 11/160, imádom, csendes, beszélgetni lehet mellette vagy zenélni, mégis nagyon erős, hosszú tömlő, álom gép. Lenne ha nem darabokra törve érkezett volna meg, hektikus a működése, vagy igen vagy nem, akkor játszol vele, cseréltem benne én kondenzátort meg egy nyomás érzékelőt javítottam, de most bevittem egy rendes komoly szervizbe olajcserére és teljes átnézésre. Ott derült ki hogy a nyomás szenzor amit javítottam teljesen meghalt, és a kondenzátor ami meghalt majd garba küldtek újat gyárilag ALUL MÉRETEZETT, így megint meghalt, tesznek bele normálisat most.

    Szóval 2 hete kocsimosás elején lehalt a Karcher, mentem egyik szomszédhoz, kéne jetwash, volt egy Nilfisk, törött mind a két lándzsája, és lelövi magáról néha. Na mondom ezzel pont nem akarok kocsit mosni, illetve nyomást se nagyon csinált.

    Másik jetwash ami volt neki egy ilyen kis kompresszornak kinéző régi valami, az be se kapcsolt.

    Nézzük a másik szomszédot: Karcher K5, tönkrement tavaly, azóta az ismerősnél hátha megcsinálja valahogy.

    Ismerős aki jött kocsit mosni, van neki egy K3 és K4, röhög rajtam, majd ő elhozza és lemosunk mindent, ez volt tegnap.

    K4, folyik belőle a víz amit rámegy a csapnyomás kb mindenhonnét, burkolat alól, felül, közepén, mint egy szökőkút.

    K3, először nem kapcsol be, majd mikor igen akkor nem a pisztolyon tolja a magasnyomást, ha nem a burkolat résein ki .

    Na mondom most hol a nagy röhögés? ;]

    Ekkor tartottam 7 rossz jetwashnál mikor felhívtam egy másik ismerőst hogy ha van neki akkor hozza már el mert pont jött volna erre. Volt neki egy közepes Kranzle (Ezt akarom én is venni a Comet mellé a Karcher helyett)

    Úgy kezdte hogy a nyomás érzékelő nem működik, a nyomás állító nem működik, soha nem volt szervizelve de nyomást még csinál :DDD

    Na ezzel sikerült, így a 8. darabbal le tudtam mosni a kocsikat és kocsi beállót.

    Jövő héten vissza kapom a kikerázott Cometet, meg valószínűleg a hét 2. felében jön vissza a K7, amit remélem cserélnek mivel ugye a Karcher motorja javíthatatlan / szerelhetetlen. Csak a csere játszik ami annyi mint az új gép ára, ezért garon kívül esélytelen. Dobd el vegyél újat. Szóval ha a K7 vissza jön megy eladásra, remélem újként. Én is Kranzle-t néztem ki másodlagos kisebb gépnek a Comet mellé. Utóirat: szopjon le a karcher.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák