Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz zsoltip #26168 üzenetére

    A véleményem jelentős korrelációt mutat a száraz tényekkel.
    Sokat nem érsz vele, hogy a telefonban is U3 kártya van, ugyanis a kívánt sebességnek nem csak a végpontokon, hanem a teljes jelúton meg kell lennie.
    Ez pedig egy dolog miatt biztos nem teljesül, az pedig a kamerában levő wifi sebessége.
    Nem tudok olyan dashcam-ről, ami wifi szempontból valós idejű közvetítésre lenne felkészítve, és szerintem a jövőben sem valószínű. Az oka az, hogy nincs mögötte valós felhasználói igény.
    A dashcam arra való, hogy a folyamatos felvételekből egy váratlan esemény esetén viszonylag rövid időtávlatból visszakereshető legyen a releváns néhány perc felvétele. Erre teljesen bevált az, ami az évek során kialakult nemzetközi gyakorlat a gyártók részéről. Ezek "szereld fel és felejtsd el" eszközök, ha nincs baj akkor nem kell piszkálni. Esemény bekövetkeztekor pedig azt a pár darabot le lehet menteni az sd-ről, vagy wifin szépen lassan le lehet tölteni.
    Ha megoldási lehetőség érdekel, akkor jó lenne tudni, hogy mire vársz megoldást. Mert a kérdésből arra lehet következtetni, hogy nem a fent vázolt automatikusan cserélődő biztonsági felvétel a cél.
    Amennyiben a cél ismertté válik, úgy már lesz lehetőség a kívánt célra alkalmas eszközt ajánlani (bár ez nem a dashcam topik feladata, de biztos lesz aki hajlandó lesz rá).
    Ha meg trollkodni szeretnék, akkor még azt is írhatnám, hogy miért akarod a telefonban levő sd-re menteni az anyagot, amikor ott van a kamerában levő sd-n? :DDD :N

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák