Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simi811118

    aktív tag

    válasz fagylalt #55895 üzenetére

    Mindenképpen kénytelen leszek a fejegységgel kezdeni? Igen. Van egy gyári kazettás fejegységed, amit adapterrel használsz..... erre aztán köthetsz csillivlli hangszórókat, az eredmény ugyanolyan szar lesz...
    A gyári fejegységre esélytelen rákötnöm vagy pedig rábírnám, csak el is füstölné a hangszóróimat? Megvan az esélye, ezért is irtam az első kérdésre is igent.

    Fejegységre úgy gondoltam, hogy 30eFt körül szánok, esetleg még a 40-be beleugrok (a hangszórókra ugyanennyit gondoltam költeni). Mechanika nem kellene bele. Mit ajánlanál még a linkelt Kenwood-on kívül?
    Igazából ebben a kategóriában választhatsz másikat is, (Kenwood, JVC, Pioneer, Alpine, Sony) Neked kell eldönteni, hogy melyik tetszik (ha van a a közeledben olyan hely ahol meg lehet öket nyomkodni, ott nézelődj, pl MediaMarkt) Hangban számottevő különbséget sztem nem fogsz hallani, fontosabb a könnyű kezelhetőség, kinek melyik áll kézre, kinek melyik menüjét könnyebb kezelni.
    Visszaolvastam a kérdéseidet/hozzászólásaidat, írtál mindenféle variációt, meg 1-2 érdekességet, amiből én azt szűröm le, hogy - bocs a kifejezésért - köszönőviszonyban sem vagy egy autóhifi rendszer normális felépítésével. Azért írtam le konkrétan, hogy mit és milyen sorrendben vegyél. Nem viccből. Volt is egy ilyen kérdésed : Melyik megoldás lenne jobb? Esetleg egy általam le nem írt 4. opció? 55863

Új hozzászólás Aktív témák