Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soma01

    veterán

    válasz nyikoláj #18599 üzenetére

    Ha hátra viszed a mély ládát, akkor táp meg RCA úgy is kell neki. Amivel több a pénz, az a plusz kábel a szettnek. Ennyi. De lehet tenni az ülés alá is az erősítőt, ahogy írták is.

    Az eredeti kábeleket kihúzzák szerintem minden képen. Legalább is 16-ért szerintem bele kellene férnie. Nekem ez a srác rakta be és itt vannak a kábel készletek ára is is: [link] Ezek olyan minőségűek (pl. a Caliber), hogy arra érdemes lecserélni a gyárit. Ja és a kábel szettekben annyi a kábel, hogy hátra érnek a fejtől ill, a akksitól. (5m kb.) 20-as nem fog ártani ha hátra teszed pl. [link].

    Darabokban vagy egyben...? Az első szett is jó lesz erősítőről. A mély ládákat meg úgy is válogatni kell, hogy melyik fér be, melyik tetszik, melyik passzol a szetthez, melyikre van pénzed.

    Tök mindegy hány dB-es a szett, erősítőről jobban szól, mint akár egy nagyon érzékeny szett fejtől.

    Amiket eddig írtam az szerintem jó, minőségre és ár szempontjából is. De szerintem írkálok még majd. Ha lesz erősítő is, akkor kevésbé számít, hogy milyen érzékeny. Ne legyen extrém érzéketlen, de amúgy 88 vagy ilyesmi simán jó.

    Számolgass csak!! :C

    Én azt venném amiket írtam. Fej mi tetszik, Rx44 erő+AS szett+AS sub+valami tűrhető kábel. (később majd egy kis szigetelés az ajtóba ;) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák