Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz Caldera #3068 üzenetére

    Bocsi a két válaszért :(

    Amúgy igazad van valamit valamiért, bár ha azt vesszük anno 10 éve még volt olyan Autodesk disztribúciós lehetőség, hogy mazsolázva lehetett funkciókat kérni ha pluszba fizettél 10k nyi dolcsit a külön fejlesztésért az Autodesknek. Ha akkor összeállnak pár százan simán lehetett volna egy LT+ minőségű szoftvert összerakni. És ebben az esetben már nem lenne probléma mert mindenki azt venné.

    Amúgy meg magyar vicc, hogy valaki vállalkozásban nem tudja kitermeli a 4000-5000 euros szoftverek árát normálisan. Nyugat-Európában meg az USA-ban, Japánban ez egy munkán simán vissza jön. Csak mi vagyunk alul árazva kicsit , ezért variálunk az olcsó de majdnem jó szoftverekkel. Mert akinek napi 10-12 órában kell dolgoznia , szoros határidők mellet annak a jó szoftver és a stabilitás létfontosságú.

    Godlike: oké így már értem, igazából én már régen nem értettem az Autodesk aki USA cég , hogy nem fejleszt Mac-re amikor fél Amerika ha nem az egész Mac b...i. Bár igazából nem tudom miért kellet a NET keretrendszer .

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák