- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #26796 üzenetére
Egy kis kutatással Te is megtaláltad volna: Fél tucat Radeon HD 4870
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
T.Vásárló !
Ilyen hibával mi még nem találkoztunk ,de ha szeretné bevizsgáljuk az alaplapot és ha valamilyen hibát találunk rajta kicseréljük.
--
Tisztelettel:
Répás Tamás
iPon Computer Kft.Akkor hajrá, megrendelem a garancia futárt és megnézik.
Imádkozzatok hogy legyen valami nyűgje. -
westcoastog
veterán
Csak azt nem tudom hogy a garanciafutárnál a számlaszámhoz mit írjak, mert a lapon csak az ipon bankszámla száma ban ott.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #26799 üzenetére
hm. Értem. Valszeg majd egy 4 tűst fogok felheggeszteni. Vagy hagyom
Köszőntem...
Szerk. Ember. Tudod milyen telón élni. Szanaszét szántottam szerencsétlen telóm plexijétWestc
Répa úr is jó gyerek. Sztem
Drukkolok.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26804 üzenetére
Ő HUNIrepa?
Köszi, azért drukkolj hogy legyen valami baja és megkapjam ezt.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26805 üzenetére
nah azt nemtudom, hogy ő az é. Ezt a nicket honnan szedted?
Drukkolok. De annó enis reménykedtem, hogy vapor xet kapok. Oszt nem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26806 üzenetére
Tapasztalatok az ipon computerrel topik.
Kérdeztem őt hogy ott dolgozik e, és azt írta igen, most megkérdeztem tőle hogy ő e az illető. Meg majd megfogom kérdezni hogy ráfizetéssel kaphatnék e nagyobb lapot ha csere van, mert a levélben nem volt ugye kifejtve.
Igen ő az, az adatlapján is rajta van.
Nem vaporx-et, de toxicot kaptál és nem 3870x2-t![ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Kíváncsi vagyok mikor jön a visszaigazoló email, ki is kell nyomtatni..
-
westcoastog
veterán
Nem igaz hogy a 3. garifutár megrendelésre sem jön meg a visszaigazoló mail.
Am hol van mindenki?Szerk: megjött a mail, már csak ki kéne nyomtatni valahol, bezzeg ilyenkor nincs tinta ebben a szarban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #26807 üzenetére
Nem Toxicot kapott, hanem sima SE-t.
Zk: Pardon, my bad.
Egyszerű a megoldás, veszel 2 db sima 4 pines hosszabbítót (1 a hosszabbításra, 1 meg a "műtéthez"), a kari gyári venti csatlakozóját leszeded, kicseréled egy normál csatira (olyanra, mint egy normál 4 pines PWM ventijé), így bármilyen hosszabbítóra ráköthető a venti, így az előlapi panelra is.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #26799 üzenetére
Sejtettem.
westcoastog
Én a ramjaimmal vagyok így. Nálam valami miatt nem megy rendesen. De gariztatni nem tudom, mert nekik meg jó.
Majd valószínűleg becserélem, kis ráfizetéssel. Csak legyen jó.Jó hosszú volt a napom, pedig csak egy program volt, de az elég is. Ma volt a temetés.
Ez volt az első, hogy nem bírtam ki könnyek nélkül. Nehéz, időbe telik mire helyre áll a rend. Bár teljesen sose fog.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
na ne hagyjátok pangani a topikot emberek
-
törölt tag
válasz westcoastog #26814 üzenetére
Ha tudnék mit hozzászólni, nem pangana.
-
westcoastog
veterán
Legyen má vége ennek a borzalmas győzikének, oszt jöjjön a sóder klub.
nah 11kor szedem szét a gépet, remélhetőleg utoljára találkozok az alaplapommal.. -
westcoastog
veterán
Nah lépek jó8!
-
- = Zk = -
félisten
köszi earl.
Hazamek ezt is kipróbálomIgen, set kaptam. Silent efficiency. Picivel gyengébb mint a toxic.
-
nixx-21
őstag
halihó skacok
Vááá srácok holnap szülinap
atomjokedv tul vagyok a matek dogán
segítettem évfolyamtársamnak kémából tegnap elmagyaráztam mindent ma vett nekem 2 tábla milkacsokit
szal méginkább jókedvem van[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
kissé nagy a pangás. Why?
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #26821 üzenetére
tanulok...
máj 12 után nitrozok egy i7-et.
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
Nem tudom láttátok-e, de nekem nagyon megtetszett. Azért ilyenkor belegondol az ember, hogy mennyi mindent adtunk a világnak.
Cserébe meg mit kaptunk?[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
Köszi köszi
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #26830 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #26833 üzenetére
Szarvas
De amúgy nagyon köszönöm haveromnak hogy nem maradok gép nélkül, megyek újra pattintom, apropó, rádugom a satás vinyómat, mivel azon is c-d-e partíciók vannak, és ha átnevezi ez a cucc, akkor majd később gondolom visszatudom gond nélkül állítani a meghajtó betűjeleket.. -
pckownz
őstag
Clear Sky szereti a 4magot? Mert pl Crysis-ban nem vettem észre különbséget. Mindjárt meglesem Metrot meg CS-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26830 üzenetére
ink no comnent
-
törölt tag
válasz pckownz #26838 üzenetére
A GTA 4, meg az Unreal Engine 3 motorra épülő játékok (UT3, Mirror's Edge, Bioshock, Rainbow Six Vegas) profitálnak belőle sokat. Amúgy a lapodnak van topikja: ASRock A770DE+
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #26841 üzenetére
Szóval akkor a GPU score nem függ a procimtól?
Nem gondoltam volna, hogy még az a +25MHz is ~200pontot ad.
Amit meséltél MSN-en módszert a megtakarításra, bevezettem én is. Először egy becsületes hűtő lesz belőle, később +RAM. Amig meg nincs hűtő, addig ismerkedek az AMD-vel. Néztem a biost, elég fura intel után... -
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26842 üzenetére
ő, mi is volt az előzmény? Mért váltottunk amd-re?
-
törölt tag
válasz pckownz #26842 üzenetére
GPU Score nem függ a procitól, viszont játékoknál (már amelyik profitál a 4 magból) sokat jelent majd. Mit is meséltem msn-en? Nem emlékszem rá... Vagy arra gondolsz, hogy valamilyen perselybe bedobálsz mondjuk fém kétszázasokat és abból jön össze a pénz? Ha nem extrém tuningolsz, nagy feszekkel, akkor nem szükséges nagyon nagy hűtő. Pl egy CM Hyper TX3 szerintem megteszi, vagy esetleg a CM Hyper 212 Plus. AC-ból Freezer 64 Pro, Freezer 7 Pro rev2, vagy Freezer Xtreme rev2. BIOS valóban fura lehet, Oliverda AMD-s bibliája segíthet.
Zk: Hát, egyrészt a plusz teljesítmény miatt, másrészt már lejárt a garancia a régi vasakról és volt néhány gondja velük, nem bírta már úgy a tuningot, mint az elején, mikor vette. Meg szerintem viszonylag olcsón megoldotta az új konfigot.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #26843 üzenetére
Ahogyan EarL is mondta, viszonylag olcsón megúsztam. 2GiB DDR2 800-at eladtam helyi átvétellel 8k-ba. Ebből 2k megmaradt, 2,5k IPON futárra ment el. A procim egyre jobban szenvedett egyre kisebb tuning alatt. Ez a lap faintos. A proci alapból gyorsabb mint az E6400-am vége volt (2,8GHz), ráadásul 2mag pluszba. Lap 3év, proci 1 év gari.
EarL, köszi a "bibliát". A CM Hyper TX3-mat nézegettem.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nah vagyok, dübörög a pokolgép, este vice city-zek.
-
törölt tag
válasz pckownz #26845 üzenetére
TX3, Freezer 7 Pro kategóriájában van még egy nagyon jó hűtő, az EKL Cold Tower (WesTM-nek is ez van LGA775-ös kivitelben), EKL Cold Tower (AM2, AM3), csak nem tudom, hogy az ár nettó, vagy bruttó. Ha nettó lenne, akkor 25%-os tréfával számolva 4000 Ft, ennyiért is remek vétel, ha meg bruttó a 3200 Ft, akkor verhetetlen ajánlat.
Más: Reggel kitakarítottam a gépet és megnéztem a tápom ventijét, valóban Yate Loon D12SH-12 van benne, ami lehet, hogy nem is ~2.4V-ról indul, hanem ~1.9V-ról. Teszt. Aztán megnéztem, hogy a Freezer 7 Pro elindul-e 5V-ról és megy nagyon szépen! Bár nem túl sok levegőt szállít. Kb 400-600 fordulatszámon járhat ilyenkor.
Varoz: Azt nem tudom, hogy gyártják-e még, vagy sem, de nagyon jó hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #26847 üzenetére
Igen, ez az EKL a legjobb választás, csak állítólag már nem gyártják így vészesen fogy. Pedig én is ilyet akarok a Phenom II a nyáron vételezni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs