- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
akik észrevesznek valami érdekességet a fotó jelentkezzenek.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
955 be 35k
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #27055 üzenetére
-
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #27057 üzenetére
énis így vagyok vele...
ha bejönnek a terveim akkor a május elég tuningdús lesz
lehetőség adott, de nem számolok be, mert csak kedvezőtlen árat tudok mondani.nixx
vágási now
-
westcoastog
veterán
válasz subaruwrc #27059 üzenetére
hát ha lenne valaki a környéken akinek eltudnám passzolni, a procim nem packáznék, de azt most nem dobom föl apróra, az 5000+ a se kell a kutyának sem, na meg nem tudni hogy most alaplapot kaphatok e nagyobbat ráfizetéssel, vagy visszakapom a szart.
Megyek írok egy uppot[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Srácok, kéne egy progi ami szabályozza nekem a ventiket.
AMD overdrive benyalhat mert baszik szabályozni őket. -
westcoastog
veterán
válasz pckownz #27061 üzenetére
biosnak hívják
a proci hűtőt biztosan letudod szabályozni, de a ház ventiket nem, már ha a lapra vannak kötve.
Asszem hardware monitor menüpont, és ott lehet beállítani hogy mennyire vegye le a fordulatszámot, és hogy hány foknál kezdje emelni, legalábbis az msi-men úgy kellet, de nem tudom milyen biosod van. -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #27062 üzenetére
Igen, biosból lehet szabályozni de engem a ház hűtő ventik érdekelnek. Ja és az alaplapra vannak kötve. Vagyis 2 a 3ból
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #27062 üzenetére
az már smart BIOS amin így lehet szabályozni nállam csak 3 fokozat van....Silence/Optimal/Performance
srácok mit gondoltok ma is elnézzek bulizni ?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
nah hát ez kész, BIOS 1,3625V-nál 1,35V-ot kap, leveszem 1,3425-re itt meg 1,26V-ot, mi a rák baja lehet a lapnak?
earl: ez az, leakartam venni pont, mert úgyse gamelek, erre meg nem lehet xD látod, ha akarnám se tudnám, ez a lap a V-ra gerjed
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
már a 3. újonc ír a proci iránt, utánvéttel szeretné, írtam neki hogy csak utalás, kíváncsi vagyok.
-
westcoastog
veterán
még egy érdeklődő, csak eladom lassan..
-
pckownz
őstag
Bazzeg.
Bármit csinálok, időközönként belaggol a gép, és kb 40x végrehajtja amit elkezdtem.
PL msn, nyomok egy backspace-t, lagg és kitöröl mindent amit beírtam
Jó játék csak kicsit idegesítő -
Varoz
addikt
válasz westcoastog #27067 üzenetére
Pedig hülyeség, mert
1. neki ugyanúgy lutri, mert te akár téglát is küldhetsz neki(de te nem vagy olyan )
2. ráadásul drágább a posta költségHa meg azzal jön, hogy nincs neki bankszámlája, mert az se gond. Bemegy a te bankodba és a számládra csinál befizetést.
Meg pénzt is lehet postán keresztül intézni. Bár azt nem tudom, hogy én még nem csináltam.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
ha utánvéttel adom a cuccot, akkor a postás fogja nekem hozni a pénzt?
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #27073 üzenetére
Ha utánvéttel adod levélként, mert abba még belefér, értékküldeményen megjelölöd az árat, akkor a postát elkéri tőle a proci árát + közel 2ezret.
Te pedig 2napra rá megkapod a proci árát. -
subaruwrc
félisten
-
Varoz
addikt
Szép videók.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #27079 üzenetére
Nah ez brutál volt
Noh. Asszem háború lesz.
Szitu
Górém török. Elnézem. Ideiglenesen nálunk laktak 150évet. Megesik. Most Idehoz egy angolul nemtudó full orosz srácot. Ehe.
Ha Idehoz nekem ezekután egy vkit is a trianoni területünk birtoklói közül, kicsapom a vérem egy kupába. Haljon meg a hintalovam, ha nem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz subaruwrc #27075 üzenetére
Ready csak most linkelitek LOL.Bezzeg ha én linkelek,jó szám nem lehet
Ha ez sem jó
Mert jó szívem van
Aki szereti a retro zenét,vagy én ezeken nőttem felwestcoastog: Olvasom az F1 topikot ez is rég volt.Ennyi erővel a Rosberg körét is linkelhetted volna az viccesebb
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz westcoastog #27079 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz grabber #27081 üzenetére
nemtuttam nah
nah kíváncsi vagyok vagyok a gyerek elviszi e így a procimat, emrt hogy előre utalni nem szeretne, pedig linkeltem pici referenciát is, mondtam neki hogy bescannelem a lakcímkártyát meg a személyit, azt írta hogy utalni esetleg úgy hogy utal 4k, ha megérkezett a cucc akkor a többit, na én ezt nem szeretném, akkor marad az utánvét meg a költsége az ő terhére.... -
Varoz
addikt
válasz westcoastog #27083 üzenetére
Mekkora f@sz komolyan.
Írtad neki, hogy rohadt mindegy, mert utánvéttel is ugyanolyan lutri neki.Zk
Együtt érzek veled.
Azért nem semmi. Török főnök hoz egy oroszt, már csak az kéne ha hozna egy szlovákot.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
figyelj, most írtam neki hogy jó, mehet utánvéttel, de akkor az plusz 2k lesz neki.
ennyire bizalmatlannak lenni... utaltam már fanatikus tagnak, a vga-mat is egy újonctól vettem aki ezekkel foglalkozik, szóval, kell az egészséges bizalmatlanság, de nem ennyire.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #27086 üzenetére
Persze jó lesz így is. Csak akkor lesz szopás ha nem veszi át, mert akkor buktad a postaköltséget.
Én is vettem már cuccot olyantól akinek semmi referenciája nem volt és megjött a cucc. Bár szarul, mert egy az, hogy utánvéttel jött így a kétezer forintos cucc lett négyezer. A freezeremet vettem tőle, a másik meg, hogy hót retek volt az egész, tele porral meg minden. Nem tudom, én ha eladok valamit azt letakarítom előtte. Ez azért elárul valamit róla.
[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #27088 üzenetére
Lehet tudni ki az?
Csak kíváncsi vagyok.
Túl sok információ nincs róla. Legalább kitölthette volna az adatlapját.(név, város ilyesmi)grabber
A retro zenék tetszenek.
Mindegyikbe belehallgattam és én nem találom a kakukktojást.
Igaz nem hallgattam végig, de ami késik nem múlik.
De sok belőle nekem is ismerős. Bátyám által sokat hallgattam ilyeneket.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
10:46kor is be volt jelentkezve és nem írt... szerintem felejtős lesz, lehet le is veszem a francba a hirdetésemet, mert mindig csak újoncok jönnek, és mind bizalmatlankodnak, há nem kérek ebből. legyen őstag a nevem alatt attól megbízhatóbb leszek vagy mi a shit?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
írtam neki hogy érdekli e még vagy ink nem kell neki....
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #27092 üzenetére
nah visszaírt, még átgondolja az utalást, írtam neki hogy nem kell ennyire bizalmatlannak lenni, ugyanúgy küldhetek utánvéttel is 1 kiló homokot mint előre utalással.. de persze nem teszem
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #27093 üzenetére
mindegy offolom a témát, le is veszem a hirdetést, pk-t nem szeretném állni, egy fillért nem akarok költeni mert kell új lapra meg házra, eladni akarok nem átverni, na mindegy, inkább elrakom a procit emlékbe...
-
westcoastog
veterán
csak belement...
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #27094 üzenetére
-+uhh omg nehogy már emiatt levedd, te még nem adtál el itt semmit? a 600 személy közül akikkel beszéltem üzlet miatt több mint a fele csak bizalmatlankodott és nem lett semmi, ilyen az élet, mindenkivel ez van... nem kell vele törödni... nem megy mnden karika csapásra..
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
válasz No-kia #27096 üzenetére
ja várjá, most kérdezi hogy
ez milyen bankszámlaszám amit megadtál?
Hát írtam hogy a takarékszövetkezetbe van anyámnak a számlája, és az, számlaszám ott van, tulaj neve ott van, nem tudom mivel van gond.oda nem tudok pénzt küldeni mert utalni nem tudok csak befizetni és nálunk mindegyik bank csak arra fogadja el a befizetést ha náluk van a illetönek szerzödése
most akkor tud befizetni vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #27097 üzenetére
nagyon macerás dolog ez, most hogy ő az otp ből nem tud utalni csak otp-s számlára, meghogy pesten nincs takarék és befizetést sem tud csinálni. istenem
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #27098 üzenetére
Már nem azért, de kizártnak tartom, hogy pesten ne lenne takarék.
-
westcoastog
veterán
Hát én is, de ezt írta:
hétfön nyitva a bank elmegyek megkérdem de nem hiszem mert
1x probáltam otp böl k&h számlára befizetni de nem engedték és elmagyarázta a csaj hogy miért ha max nem tudom át utalni akkor elküldöm postánde abból az elküldöm postán-ból remélem nem az lesz hogy én küldöm a procit előbb...
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest