- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #27298 üzenetére
Van komplett bolt. Csak drága.
Paypalom nincs. Winner hunt keresd ebay bizniccel.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #27286 üzenetére
Fermi = drága és hangos kazán. ATI ha gyengébb, akkor is csak hangyányit gyengébb, de akár nem kicsit olcsóbb is, plusz nem fűt annyira. Csak ATI-t veszek én is.
-
westcoastog
veterán
Kijött a 10.4 es cata
már épp elakartam kezdeni letöltetni, de eszembe jutott hogy 9550-re nem rakom fel soha. lenne már jövőhét, oszt lenne már a gépem egybe. -
törölt tag
válasz westcoastog #27305 üzenetére
Őőő, nem úgy van az, hogy a "régi" DX9-es karikhoz 4 havonta jön új driver?
Ahogy látom jön is új driver azokhoz, a legfrissebb hozzájuk a 10.2-es.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Beszabadultam az extrém tuning topicba
-
WesTM
őstag
Sziasztok Barátaim!
MAI ZENE: Shogun feat. Emma Lock - Save Me
Próbálom rohadt gyorsan felkészíteni magam az életem átrendeződésére, kicsit kevesebbet leszek az elköv. pár napban. Talán vasárnap feltűnök, legalábbis mostani állás szerint. Megpróbálom a lehető legjobban eltölteni ezt az utolsó pár napot így, hogy együtt vagyunk.
Furcsa dolgok ezek... Érzem, hogy lesz még összezuhanás érettségi után. Hiányozni fog a csapat.
Bobot elkészítettem bolond ballagásra, mi leszünk a Jamaicai bobcsapat, 2 délután ráment, de nagyon fasza lett!
tegnap, ekkor még mattfeketére fújtam :
És ma megkapta a végleges festést.
Ameddig nem leszek JÉG VELETEK!
-
törölt tag
Hát, bennem egyáltalán nem hagyott nyomot se az ált iskolai, se a középiskolai osztály, egyáltalán nem hiányzik senki és semmi. Egy különc voltam, akit kiközösítettek, nem kevés paramétert mondhatnék, hogy miért. Kezdve azzal, hogy nálam rondább embert nehéz elképzelni. Ha a ronda szónál kinyitjátok a szótárt, illusztrációként ott szerepelek.
Nálatok azért más volt/lehetett minden.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
istenem, csak lennék már túl ezen a nyomorék héten, nálunk a ballagás délután lesz, pénteken meg lesz tartva 4 óra, köztük egy nulladik, utána uzsgyi termeket díszíteni, fél2 kor haza, fél4 re meg vissza a ballagásra, ami kb 6ig tart, utána emg még szopni fél7 ig vagy kitudja meddig a buszmegbe, fantasztikus, csak tudnám mi a francért muszáj ott lenni,
főleg hogy senkit nem ismerek onnan, de azé ballagató osztály vagyunk, legyünk, nemizgat.
istenem, lenne már péntek vége... -
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #27311 üzenetére
Ahh. Ez mi ez?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #27314 üzenetére
Trabi gép.Bár kétlem,hogy rendesen működne a kijelző,mert azt forgatni is kellene kellő sebességgel hogy jól jelezzen ki.Ha tudnám mit akarna kijelezeni,mert 0 km/h-val megy a hőfok meg kb 60 C°
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #27315 üzenetére
Magyarán lófa.z az értelme
-
addikt
válasz - = Zk = - #27316 üzenetére
Sok értelme nincs,ja
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #27317 üzenetére
Elmonhassa, nekem ilyen is van. Pf.
-
subaruwrc
félisten
óóób.......sssszátokmeg, nagyot csapott a tegnap este
egész jófej az osztályom ha őszintére issza magát
félóra múlva fodrászhoz kell mennem, de ki se látok az arcomból.
király a faszbukra linkelt zene pííítszeretlek titetket.
im out
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
subaruwrc
félisten
na hát akkor kurvajóestét magyarország
ja ez már élő? LOLnyárzenéje muhuhaha
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #27314 üzenetére
semmi értelme, "haverom" vett egy trabantot a házba mert nem tudja hova rakni a pénzét, és kieszkábálta belőlle a sebességmérőt, é berakta a gépházba...
de jó, 6.-7. óráról elvok engedve.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Tisztelt Járja Tamás,
A termék garanciális ügyintézése befejeződött, az üzletünkben
átvehető, illetve GaranciaFutár szolgáltatás esetén 2 napon belül
küldjük Önnek.Termék neve: MSI K9A2 CF-F
Udvozlettel,
iPon Computer Kft.
rma@iPon.huHá kösz, nagyon kivagyok segítve....
Írtam nekik hogy most akkor hibás volt, e kicserélték e egy ugyanolyan k9a2cf-re, vagy visszakapom azt ami felküldtem.... -
westcoastog
veterán
Azt írták nem találtak hibát, vga stability akármivel nézték és ez lett:
T.Vásárló !
Ugyan azt a lapot kapja vissza ,az elvégezett tesztek nem mutatnak hibát :
L: ATi5750: P5680 (550BE).A 3dV nem ingyenes így tesztelve: Ez: VGA Stability Bench:271,Furmark Bench:3491.Másik Uilyen lap: VSB:277,FmB:3514.MSI 770-G45: VSB:275,FmB:3498.GBT790XT:VSB:274,FMB:3498.Ha ad egy gyári vantaget,azzal is tesztelem.
hm, akkor továbbpasszoljam havernak és megvegyem a 785g-t? Vagy ne foglalkozzak vele és vegyek házat?[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #27326 üzenetére
Ilyenkor, ha nincs hiba, a futárt neked kell fizetni, nem de?
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #27327 üzenetére
Abban az esetben, ha valaki megrendeléskor házhozszállítással kérte a meghibásodott alkatrészeket/gépet, teljesen ingyen van, egyéb esetben a házhozszállítás díját számítjuk fel (bruttó 2500 Forint). Ha egy termékre már egyszer ki lett fizetve a szállítás díja (akár megrendeléskor, akár garanciális hiba miatt), akkor arra onnantól aktív lesz az ingyenes Garanciafutár, így nem kell többször fizetni érte.
szerintem nem fog kelleni, megrendeléskor a 2500-as költség tartalmazza a garancia futárt is, tehát bebaszna ha fizetni kéne érte.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #27329 üzenetére
Valami olyat olvastam a fakkjukban, hogy amennyiben hibátlan cuccot küldtél föl a garifutárral, így fizetned kell
Bár... dunno. -
westcoastog
veterán
válasz pckownz #27330 üzenetére
majd lehet átfutom, ha mégis fizetni kell, fizetek, földhöz baszni nem fog az a 2,5k
bár akkor nem értem mi lehet a gond, vagy csak én vagyok ennyire tökéletesre törekedő?
felejtsem el a francba és ne figyeljek oda? szerintem jogos volt felküldeni, mindegy.
Ha meglesz a pénzem lehet megveszem Recon-tól a cm690-et.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
-
nixx-21
őstag
Mai Zene:
Noel Sanger - One More Time (Solarity Vocal Mix)
Minden egyes trance rajongónak kötelező jelleggel megnézendő és midnenki másnak erősen ajánlott zene.
3:35-től nagyon durván EPIC rész van de nagyon nagyon durván tessék felkészülni
Píít,Subaru,EarL
várom a véleményeket
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
westcoastog
veterán
Áhh basszus, most találja meg a hirdetésemet egy gyarmati ember, pont amikor már "el van adva". Remélem holnap megérkezik a pénz..
-
westcoastog
veterán
Ha eltudom adni a k9-et, szerintetek bevállaljak egy másik 790x chipes lapot?
Msi 790xt-g45,
vagy mindenképpen egy másik chipsetest nézzek? Attól félek hogy az 5770 meg a 790x nem fér meg egymás mellett, bár lehet hülyeség. -
nixx-21
őstag
válasz No-kia #27344 üzenetére
C-MOS ft. Kathy Brown - Turn me on million ways
éééés mashupokat mennyire ösmered?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
addikt
ZK azt hiszem kezdődik Kaptam egy ajánlatot a nyár végiéig,hogy kimehet Né,Németországba dolgozni 3x pénzt kapnék mint itthon.Holnap délig kell dönteni.A végén még kint ragadok
Egyetemet meg meg elvégezhetem,mert kapok 2 hetet a vizsgaidőszakra,de necces lesz Májusban kellene indulni.A p*****ba Miért most,később tökéletes lett volna.
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #27347 üzenetére
Te döntesz.
Többiek.
Hát nemsemmi nap volt. Oktatás oltás sikálás. Ah, ha laptopom lenne írnám. De igy halál sajnos.Westc
Próbázz rá. Ha mégsem jó, add el.
Gondolom nemtudsz géppel becapflatni iponba?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
ZK Hátha jobban látod,merre barangolsz a PH-án?Írtam fontosat és pont most nem vagy itt
szerk: Csak szólni kellett.Eldöntöttem megyek.Csak félek fájni fog,de ez a jó döntés úgy érezzük családdal is.Talán nem kell egyedül mennem,de félek végül ismeretlenekkel kell kimennem.
NEked van ebben tapasztalatod[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest