- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg megmarad, de ebben nem vagyok biztos. Erre is kérdezz rá.
Píít: Utánanéztem, érdekes egy progi, hogy a túróba nem veszik észre, hogy ilyet használ valaki? Meg aztán olyan oldalt is kellene találnom, ahol nem szarnak a seedre és mindig, minden full tempóval jön.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
már bő 1 órája megy 3,4 alap, mellette netezek is, szerintem jó lesz.
(#23604) No-kia
van mind2
3,5-ön 12416 pont volt a 06-ban, vantaget még nem néztem.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #23601 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel azt teszem, nálad.
Komolyan, nagyon megcsapott a gondolat. Tetszik az a B55. Néztem még garit is ad rá ill. rajta keresztül lehet érvényesíteni. Szerintem ez lesz. Ráadásul ez 4 magos lesz nem 3., meg tuningosmod: nem 10-est akart lenni hanem ezrest.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #23602 üzenetére
csinhetnél 3dmark 06-ot, vantage-et is
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #23607 üzenetére
jaja, vmi ilyesmire céloztam volna, meg a 06-ot is
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #23605 üzenetére
Még egy jó kérdés eszembe ötlött.
Ezek a procik 100 %-os 4 magosok vagy nem véletlen van letiltva 2 mag.
Magyarul ha HERR Z leteszteli, az kiadja ha gond van vele. Vagy lehet olyan, hogy én használom 4 magosítva és mondjuk fél év vagy 1 év után kidöglik és csak 2 magosként fogom tudni használni vagy még úgy se?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
ha hibás is a 4magosból pár mag annyit tiltanak le amelyik kisebb típust kiakarják adni belőle, letiltják akkor is ha jó mind a 4 mag, mert ugyanúgy lesz a kisebb proci is, és hát kiadják, ha pretested és mehet a core unlock stabilan akkor az egy teljes értékű 4magos csak le van tiltva, nem fog bedögleni.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #23610 üzenetére
Értem.
Hát akkor bizony pretested lesz.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
Huhuhuu 8kor WTCC időmérő az eurosporton. Gyorsan fürdés, aztán vacsingolom.
Hajrá Michelisz Norbi! Bár szerintem homokos vagy, még is MAGYAR! Úgy hogy taposd meg azt az olajkályhát! (tdi seat leon) -
Varoz
addikt
A vantage is physX-es? Hogy menne a sunyiba.
Most nézem ahogy telepítem. (pck: megtaláltam az egyik dvd-men )
Na jelentem elmegyek tesztelni meg kajálni, majd jelentkezek az eredménnyel.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #23613 üzenetére
kösz, de most meg az én eredményeimet nem találom
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #23616 üzenetére
PhysX-et ki kell lőni. Nem rossz, nem rossz, de szerintem picit többet kéne mennie. De lehet nincs igazam!
-
No-kia
addikt
-
WesTM
őstag
Undorítóak ezek a diesel versenyautók. Az még csak hogy sokan vannak, de hogy rohadtul semmi hangjuk nincs az már botrány. Onboardba mikor 4000nél elvállt, hát mit se mondjak...
Michelisz viszont rohadt jól megy! -
Varoz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Picsába Norbi elszállt az utolsó mért körén, a 10. helyről indul holnap. Nem olyan rossz ez.
-
westcoastog
veterán
benyaltam a fagyit bad company alatt, mégsem oly tuningos ez a csoda most 3300-on van, elvileg eddig biztosan stabil fesz nélkül.
-
Varoz
addikt
Ja még annyit fűzök hozzá, hogy a beállítást úgy hagytam ahogy feltelepült.
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #23622 üzenetére
Nem bízzál ebben az orthos-prime cuccosban. Szart sem érnek. Hangoztatják mindenhol, közbe fos. Volt már hogy 2 órán keresztül verettem az orthost, aztán úgy állóra fagytam 2mp alatt a codba mint a huzat. Ez is a tipikus: 1 marha kitalálta, aztán mindenki ezt tolja, pont úgy mint a szőrös fánkot. Valós alkalmazásokkal tesztelj, ha ott stabil, akkor mindenhol stabil.
Csak halkan jegyzem meg, mindig az ilyen mindent "szakszerűen" kitesztelő emberek gépe szokott meghalni, vagy instabilan működni. Tisztelet a kivételnek!Papi ha fent van a cod4 azt tologasd multiba picit, ha ott 1, másfél óra után nem fagy be, akkor jó lesz. Bár ha a bad company 2 megakasztotta, akkor az is jó lehet erre.
Vagy nekiállsz 4giga adatot betömöríteni, majd ki. Esetleg konvertálsz 1-2 vidit. MEg fogja akasztani, hanem kóser valami.mod. Valamiért a gpu teszt 2-nél nagyon alacsony az fps számod. Ott valami gebasz van. Driverre gyanakszom.
Nokia 4870-el tolta azt az eredményt![ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #23626 üzenetére
Ahogy elnézem az én procim itt a leggyengébb.
Nem baj, majd nyáron.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
előző tulaja szerint 3,3ig stabil alap feszen, a 3,5-öt 1,45-el nézte mert hogy lusta finomhangolgatni meg tökölni vele tegnapi napot bírta 3,5g-n, ma ahogy ráküldtem a primet meg is ölte, 3,4-en másfél órát ment, de most bad company alatt megállt a kép, ctrl-alt-delt tudtam nyomni, ki is lépett de csak töltötte a képernyőt, ígyhát újraindítottam, és most 3,3-mon remélem jól esz.
majd meg lesz lesve a 10.3-mas cata-val, nem számít, mindig fel teszem a legfrissebbet, ezt a drivert szerintem nem 3d-markozásra csinálták.
nah becsomagolok valami szépet winrarral
(#23630) WesTM
szerintem nagyobb monitor kéne, mondjuk egy 1680-as, akkor lenne esetleg vegyes limit
1280, meg ilyen kis felbontásokhoz kell a bivaly proci, szerintem nagyobb felbontáson ahol a gpu lenne a limitáló tényező, lehet jobban mennének a gamek, homályosítsatok föl ha hülyeséget magyarázok.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #23629 üzenetére
Úgy legyen! Max adsz neki pici feszt. Bár szerintem még 3.3-on is elég a vga-hoz, max ráteszel pici szűrőt, meg AF-et.
mod. így van, a felbontás növelésével, ha eléred a gpu limitet, nem számít annyira, hogy mennyin ketyeg a proci. Ergo ha most 1280--ban esetleg cpu limited van ( nem hiszem), akkor 1680ban, esetleg 1920ban tuti elég a jelenlegi órajelen. HA jobban nem is mennének, de gpu limitált helyzetben, nem a proci fog hátráltatni.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Persze, nekem is orthos stabil volt a procim, aztán crysis gyilkolta
-
törölt tag
-
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #23631 üzenetére
Earl: Pontosan, szobafűtésre nagyon alkalmasak. PH bulin is hajnalban rá kellett volna engedni egy intel burn testet a gyári intel hűtőre, kombinálva egy furmarkal. Fél órán belül lekerültek volna a pufajkák.
westcoastog:
Hallgatom Lolát. Rájöttem, jó kis másnapos zene lesz ez.
-
törölt tag
Akkor képzelj el egy Core i7 procit, jól megfeszelve, 4 GHz-en, gyári hűtőjével. Ha hallanánk az olyat, szerintem mindenki rögvest vizezne. 6000 rpm-es hűtő, picike borda, ha elég nagy lenne vasalni is lehetne vele.
Emlékszem régen A8N-es Asus lapokon 4-5 cm-es ventik, ha koszosak voltak, akár 8000 rpm-mel is pöröghettek. -
pckownz
őstag
Na, EarL segítségével a ramokat belőttem.
Feldobtam a gépemet az asztalomra, így sokkal faszásabb minden, talán nem fog annyira porosodni.
Proci tuninggal megálltam 2,8on.
Ha emelem a szorzót, az 3,2 amit csak autofesszel indít el, akkor is 1,45V+ -t ad neki ráadásul orthos( ) hibázik -
WesTM
őstag
válasz #19617792 #23635 üzenetére
Nyomattam 3.2ghzen ezt az atom melegedős e4500-at 1 nyáron keresztül gyári nem rézbetétes intel hűtővel. Nem vagyok finnyás a hangra, de vallatni lehetett vele, nem beszélve arról, hogy idle 65 fokosak voltunk. Mármint a magot, a központi cpu szenzorom az szar sajnos... 20fokkal fölé mér minden progiban...
westcoastog:Nem kéne újradobni ott egy wint? De formázott partícióra... Szerintem jót tenne neki egy szűz oprendszer...
Kcsiti olyan hatása van a dolognak, mintha nem 16X-os pci-e slotban menne a kártya. Cpu-zben megnéznéd, hogy jó-e?[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #23625 üzenetére
LoL most nézem.
5770re ennyi pont?
Én alap 4850-re kaptam 7413 pontot, amit még erősebb proci húzhatna kicsit. Valami gubanc lesz ott tényleg. -
westcoastog
veterán
De 16x-osan megy, win reinstall, sok kedvem van hozzá, állandóan újratenni
mindig csutkára formázott partícióra van téve, de hogy most mi a jó ég miatt megy ennyire szarul a source, régebben adta a 75 fps-eket, most meg ha vannak emberek is, netán sok ember és még lőnek is jó 20fps-ha van, érdekes
Újradobom a vga drivert, mert amikor volt itt a gyerek aki megvette a vga-t, bedobtam neki megmutatni hogy megy, utána visszaraktam az 5770-et de nem raktam újra a drivert mert fölismerte rendesen, lehet az lesz a probléma, mindjárt kiderül.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #23641 üzenetére
Hhm lehet, hogy valami driver gond lesz. Esetleg megpróbálni pucolni az ati drivereket, és feltenni a legújabbat. Állítólag van most valami új beta meghajtó, és brutálisan mennek tőle az 5ös szériás atik. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán 10.3beta.
EarL: Sajnos igen, maghőmérsékletek rendbe vannak, a cpu hőmérséklet meg 20 fokkal többet mutat. Nem baj, a maghőmérsékletek a fontosak, azt meg jól mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #23643 üzenetére
Nem értem miért nem tudják már kijavítani. Nem is tudom, asszem 9.12-nél megálltam, de a 10.3-at azért feldobom már. Bár sok értelme nincs, de hátha.
-
westcoastog
veterán
hát itt valami faszán nagy gebasz van, jó ha 30fps megvan, de szaggat tisztára, ez nem igaz mindegy, megpróbálom holnap visszakérni a win7-em aztán újrapattintom.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Itt ugat nekem a 3DM06, hogy az OpenAL32.dll hiányzik, ezért nem indul....
WTF?Am nem vágja valaki, hogy a frissitések között hogy jelzi ki ezt az új eredetiség vizsgáló cuccost? Van 17 letöltésre váró frissítésem, és nem szeretném benyelni....
-
No-kia
addikt
vmi nem stimmel a géppel
-
westcoastog
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs