- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz sniper elite #5249 üzenetére
offf:
ez főleg a te szádból hangzik furcsánTesco: lol
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
sniper elite
senior tag
Mikor raktam én 3 darab karit a gépbe? Sose, meg nem is fogok! Pedig lenne rá, és fel is tudnék vágni vele biztos... de totálisan felesleges, és érthetetlen amikor azt látom, hogy 15-20 hozzászólás születik belőle, mert nincs olyan játék vagy grafikai program ami igénybe tudná venni! De tényleg ez csak az én véleményem!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz sniper elite #5252 üzenetére
Ahhoz képest milyen géped van, fogalmad sincs az alap dolgokról sem.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
sniper elite
senior tag
válasz Ricco_hun #5253 üzenetére
Na akkor mondj már nekem 3 játékot ami kihasznál 100%-osan mondjuk 3 darab 4870x2 vga kártyát, ne idegesítsetek már! 2-t se nagyon tudok kihajtani a mostani 975-tel, nem hogy 3mat, most minek jó az? Hogy kapja az áramot és a gépben van? Áhh mindegy, nem húzom fel magamat inkább!
-
somasz
addikt
válasz sniper elite #5254 üzenetére
akkor hogyan akarsz "kihajtani" két 5870X2-t??
a felvágós gépekről te ne beszélj sztem nekünk
bocs, ha agresszívnak tűnök...
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz sniper elite #5252 üzenetére
Ajánlom olvasatra ezt a cikket. Ecsetelik benne, mire lehet használni egy alaplapot benne 4db GTX295-tel.
Na akkor mondj már nekem 3 játékot ami kihasznál 100%-osan mondjuk 3 darab 4870x2 vga kártyát
Előbb mutass egy gépet, ami felismer és lekezel 3db HD4870x2-t CrossFire-ben. Aztán beszélhetünk, hogy mi hajtja ki, és mi nem...
Nem kell hozzá más, mint növelni a felbontást...
QuadHD - 3840x2160 ~ 8.3MPixel
3x30" surround gaming - 7680x1600 ~ 12.3MPixel
3xQuadHD - 11520x2160 - 24.9MPixelNa! Tessék az utolsóval procilimitet csinálni!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
janos666
nagyúr
Ma nem is tudsz összekötni 2-nél többet, mert csak 1 CF csatlakozó marad, a belső összeköttetés felél egyet, és a mostani CFX csak 2-őt tud (max 4 GPU).
Az 5870x2-n talán lesz már 2 CF csati.Viszont nem feltétel a Crossfire, ha nem is 3D-re kell a GPU, hanem pl CUDA-zni, vagy ATI-Stream-hez.
Szerk: látom Zsömle linkelt is neked ilyet.De abban igazad van, hogy játékra felesleges lenne az is, már magában az X2 is elég szinte mindenre, egy 3. is csak "tutira megyünk", a 4. pedig csak amolyan ráadás, hátha szarul megy a CF egy olyan programban, ami épp nagyon kajálna, de tulajdonképp már az is felesleges.
Illetve, mikor épp téged támadtak itt a fórumon, majdnem odamentem és megvédtelek téged, hogy 2560-as monitorthoz már kell a 4 GPU, de aztán jobban megnéztem az adatlapod, és láttam, hogy "csak" 1920-as a monitorod, pedig ekkora felbontásban én még a sima 4870-el is letoltam pár játékot (néhányat meg félretettem, míg beújítottam x2-re), szóval ide sokszor felesleges már a 3. GPU is, esetleg Crysis alatt jön jól a 3., de hogy a 4.-et észreveszed-e még ezen kívül bárhol...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
sniper elite
senior tag
válasz janos666 #5257 üzenetére
Igen de ezt mondtam én is hogy CFbe kettő kártyát lehet kötni max, na mindegy! Sztem megegyezhetünk abban hogy kettő bőven elég mindenre, 30" monitort meg lehet 2010ben veszek, ez a mostani annyira szupi, sajnálnám lecserélni most! Crysis meg nem olyan jó játék, hogy megérjen 3-4 vga kártyát
-
janos666
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5258 üzenetére
Jó ocsmányul néz ki rajta a WOW (ha lehet, akkor még ocsmányabbul, mint egy monitoron).
Mondjuk a hülyeség ott kezdődik, hogy ennyi pénzt kibaszott 3 monitorra, meg alá a VGA(i)ra, miközben két kis lófasznyi hangszóró van befektetve alájuk, és egy fityeg a falon.
Mikor még FX5800-al toltam 17-es CRT-n, már akkor jobb hangcuccom volt, és mióta megvan a FullHD monitor, azóta HDMI-s erősítőre gyűjtök (illetve gyűjtöttem volna, de most nyáron leégett az alaplapom és a VGA-m is, úgyhogy ez elvitte a mostanában gépre szánt pénzt, legközelebb pedig HD5/Gef11 vásárlás lesz...).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Egyébként mondjátok nyugodtan, hogy hülye vagyok, de azért le kell írnom.
Miután elszállt a 4870x2, beszereztem átmenetileg egy 8800GTS512-t. Hiába elalvult, de most, hogy előszedtem szórakozgatni egy-két régebbi játékot, valahogy sokkal simábnak érzem a futtatás, mint mikor végigtoltam 4870-el. Nem az FPS a több, olyan helyzetről is beszélek, ahol a Vsync miatt mindíg 60-on plafonozik.
Már nem játszom vele, csak havonta 1-2 órát poénból, de a CSS-n esküszöm, hogy megérzem, hogy kisebb a lag, mint X2-vel volt.
De felraktam pl. a Mass Effektet is, és szavamra mondom, jobb érzés mozgatni az egeret, mint tavaj nyáron 4870-el volt.
Nem tudom mitől lehet, talán, hogy a prerender limitet 0-ra lehet állítani a control panelben, de ezt direkt kipróbáltam 3-ra visszarakva, mégis jobb érzés egy 8800GTS-el játszani, mint egy 4870(x2)-vel. (Persze ott, ahol mindkét kártyával megvan a kellő FPS).
A gyári léghűtés hangjáról pedig nem is regélek ódákat.Ez most komolyan elgondolkodtat, hogy messze elkerülöm a HD5-öt, és megvárom a geforceokat. Ha mégis kicserélik a 4870x2-m, a GTS-el együtt elboltolom egy GTX295-re, aztán azzal elleszek addig.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz janos666 #5261 üzenetére
ne hasonlítsd a két GPU-s megoldást az 1-hez, mert 2 GPU-nál az AFR miatt eleve nagyobb lesz az input lag, ha a prerender limittel szórakozol. próbálj inkább a single 4870-re emlékezni
amúgy ez az "nvidián simább" dolog kb. olyan, mint hogy az ATI kártyáknak szebb a képe - biztosan van benne valami, de nem mindenki veszi észre.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
janos666
nagyúr
Képminőség beli visszaesést még nem vettem észre, pedig kényes vagyok rá, ha egy porszem kerül a monitorra, már hozom az alkoholos törlőkendőt, ha picit fura a film képe, már frissítem a kodeket és/vagy átnézem a beállításait...
Illetve egy volt, HDR mellett az élek szemcséztek néha, de Multiról Supersamlera tettem a TransparencyAA-t, és fasza (Radeonon a supersample az alap, ha bepipálod ezt az opciót).Mégvalami feltűnő: Érezhetően gyorsabban tölt be most a játék, ennek gondolom a shadercompilerhez, vagy a memóriaallokáláshoz, netán a textúrabetöltögetéshez (mindháromhoz egyszerre, plusz ahhoz amiről nem tudok) lehet köze driverek kapcsán.
Persze, a lagot x2-re értem, és csak CSS alatt éreztem igazán, ez kevésbé érdekelt, mert mostanában úgyem multizom már. Ez a lag is okozhatja azt az érzést, hogy "válaszkészebb" a rendszer (jobban leköveti az 1ms Razer egeret), de a többi eddig elindított játéknál a sima 4870-est próbáltam felidézni (eleve csak olyat vettem elő, aminek illik szépen elfutni 1 GPU-n, az X2-t azért vettem, mert nem minden futott el 1-el, tehát értelem szerint azzal inkább olyanokat toltam, amiknek 2 kell, mert korábbról félretettem pár ilyet, és nem volt meg sokáig a kártya;; nyár elején nem sokat gépeztem, most bezzeg már itthon unatkozom...)
Így végül is nem annyira nehéz összevetni, mert G80-as GTS-ről váltottam 4870-re, aztán X2, és most vissza G92-es GTS-re. Persze mikor 4870-esre adtam a fejem, akkor azt próbáltam bemesélni magamnak, hogy jó döntés volt, illetve X2-nél, hogy kényszerűség volt, nem a hibákat kerestem, hanem az előny feltárására helyeztem a hangsúlyt.Nem tudom pontosan körbeírni, de szerintem 1 GPU-s kártyák közt is sokkal kellemesebb érzés Geforceal játszani (hasonló FPS-ek mellett, akár plafonozó 60-al Vsync mellett). Lehet, hogy mégis lag, ami 1 GPU-ból is megvan mondjuk driveroldalról.
Ha netán visszakapom az x2-t, vagy mégis HD5 lesz a következő kártyám, berakom őket egymás mellé, x2 esetén letiltom az egyik GPU-ját, és windowsból váltogatva kipróbálgatom még őket gyorsan egymás után, de most hiszek magamnak, hogy jobb érzés geforceal játszani! (És nem szivesen hiszem ezt, mert HD5-öt terveztem venni, megintcsak amint jut belőle itthonra, merthát a GTS nem mai gyerek, és most csak ez van a gépben...)[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
Az egész okfejtegetésed ott bukik meg, hogy nincs (még) 6 utas meg 8 utas cf támogatás. Utána már csak a saját butaságod bizonygatod minden egyes hozzászólásoddal.
De azért haladjunk visszafelé:"Na akkor mondj már nekem 3 játékot ami kihasznál 100%-osan mondjuk 3 darab 4870x2 vga kártyát."
Nem mondok, mert olyan játék sincs, ami 2db X2-t kihasználna 100%-osan. +lásd fennt: nem támogatott sem hardveresen, sem szoftveresen a 6 gpu."Mikor raktam én 3 darab karit a gépbe? Sose, meg nem is fogok! Pedig lenne rá, és fel is tudnék vágni vele biztos... "
Minek is raknál 3db karit a gépbe? Hiszen a three-way-t csak 1gpu-s kártyákkal lehetne megvalósítani, 3db HD4890 meg szerintem lassabb, mint 2db HD4870X2. De ha neked lenne rá és még fel is tudnál vágni vele, akkor csak vegyél nyugodtan még egy X2-t, porfogónak jól jöhet."Aki kettő egyenként 2 gpu-s kártyánál többet rak a gépbe az egy beteg ember... 2 kártya bőségesen elég mindenre!"
Nem rakhat be kettőnél több X2-t a gépbe, mert nem támogatott a 4-nél több gpu. Szóval te már megvalósítottad a jelenlegi csúcsot, úgyhogy az a beteg ember te vagy, akiről beszélsz."Szóval egy szó mint száz, 2 kártyát maximálisan elég egybekötni, aki máshogy gondolja, az vagy önreklámot akar, vagy csak jár a szája!"
Persze hogy elég, hiszen annál több nem is támogatott (mert ugye te itt 1 kártya alatt 1db HD4870X2-t értesz). Egy szó, mint száz te már megvalósítottad az elérhető csúcsot, úgyhogy neked pont nem kéne pampogni beteg emberekről, akik önreklámot akarnak, hiszen magadról beszélsz, mert ennél feljebb jelenleg nincs.Szerk: elnézést a hosszú off-ért, többet ebben a témában nem szólok hozzá.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ricco_hun, sniper elite: Once and for all...
Aki azt hajtogatja, hogy mit mi használ ki/hajt ki és mennyire, csak az önnön hozzá nem értéséről tesz tanúbizonyságot.
Kis példa.
Tételezzük fel, hogy processzorunk egy adott játékban 120FPS-nyi nyers adatot képes a grafikus feldolgzóegység felé küldeni. Ezt a GFE a beállításoknak megfelelően feldolgoza, majd továbbítja a monitorra.
-Ha a GFE (!! az adott beállítások mellett !!) több, mint 120FPS-t olgoz(na) fel, akkor processzorlimitről beszélünk, és elmondhatjuk, hogy a GFE nincsen 100%-osan kihsználva.
-Ha a CPU által kibocsájtott FPS-értékl (!! az adott beállítások mellett !!) köze azonos a GFE által feldolgozott mennyiséggel, akkor kiegyensúlyozott a rendszer.
-Ha pedig (és ez a gyakoribb) a GFE által (!! az adott beállítások mellett !!) kibocsájtott FPS-érték alacsonyabb, mint a processzor által kibocsájtott, akkor VGA-limitről beszélünk. Ilyenkor a GFE 100%-osan ki van használva és a processzor teljesítménye megy plankba, mert attól ő még küldi a 120FPS-nyi adatot.Tehát! Ha elég magas grafikai beállításokat alkalmazunk játékunkban, hogy a VGA-k kevesebb adatot tudjanak feldolgozni mint amit a CPU küld, elmondhatjuk, hogy drágán vett videókártyáink 100%-on mennek, ergó 100%-os a kihasználtságuk.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
válasz tzsolesz #5265 üzenetére
nem ennyire egyszerű a helyzet. az utóbbi pár Catalyst XP-n nem volt problémamentes, és nekem úgy tűnik, a 9.8-as Vistán sem lesz egy olimpiai bajnok. az AMD rengeteget fejlődött az elmúlt két évben driver fronton, de én sem vagyok biztos benne, hogy 100%-ban utolérte az nVidiát - sőt, egyes kártyák viszonylatában (pl. 4850 vs 9800GTX+) még vesztett is teret az utóbbi hónapokban. nem beszélünk persze nagy mozgásról, csak annyiról, amit itt látunk - de ez pont annyi, hogy azonos ár mellett a 9800GTX+ utoléri ár/teljesítményben a 4850-et.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5268 üzenetére
mutass nekem egy olyan játékot, ami egy 4870X2 CF 4 GPU-ját legalább 90%-on dolgoztatja - beszélhetünk 2560x1600-ról és maximális beállításokról, 4GHz-es core i7 mellett. én egyedül a 3DMark Vantage-ről tudok ilyet elképzelni...
-
Gonosz15
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #5272 üzenetére
Na igen, csak megjelenítő sem ártana hozzá, ugye?
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Med1on
aktív tag
Nem tudjátok lehet még szeptember 10-re jegyet venni ide?
AMD Evergreen leleplezése itt fog megtörténni. A képen az USS Hornet Múzeum, egy leszerelt amerikai haditengerészeti repülőgép-hordozója látható.
A nem fogsz hinni a szemednek után jöhet a : Vissza. Támad megint !
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Devid_81
félisten
Lehetne már Szeptember 10, Taiwan környékén még nem tesztelik az új ATI-kat?
...
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5272 üzenetére
ja értem bár a fene tudja, ahogy bonyolódnak a motorok, egyre kisebb jelentősége lesz a felbontásnak - ettől persze még 7680x4800-ban biztos kapok egy kis performance degradációt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz janos666 #5260 üzenetére
Hehe, az a 3 kis bizbasz hangszóró történetesen egy Logitech Z5500 része, amilyen nekem is van. És ennél (jelentősen) jobb már tényleg csak külön erősítő + jó minőségű hangfalak lehetnek, de abban eléggé biztos vagyok, hogy Neked még nem volt ilyen jó hangrendszered, mint a Z5500... csak nyugodtan olvasd el a róla szóló kismillió teszt bármelyikét.
Ja és nekem személy szerint csorog a nyálam a 3 monitor láttán, de Te tipikusan a "savanyú a szőlő" csapdájába estél. -
Bluegene
addikt
válasz Devid_81 #5276 üzenetére
ha nagyon várod sokkal hosszabb időnek fog tűnni
jobb lesz****ni és mással foglalkozni, mire észbekapsz már szept 12-e van
ez ilyen pszihológiai dolog, ha vársz valamit lassan telik az idő
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
csatahajós
senior tag
Hát amint sejteni lehetett biztosnak látszik, a Cypress a HD 5870 és 5850 alapja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz csatahajós #5281 üzenetére
Nah, ez már tetszik, legalább azt már sejthetjük, hogy ez a két VGA fog a leghamarabb megjelenni.
De, komolyan mondom, hogy brutálisabban titkolják a kártyák speckóit, mit tavaly.
Nem igaz, hogy még most sem tudunk pontos SP, ROP, magméret, számokat, stb...
Végül is az 5870-ben 1200SP lesz végül? Vagy 2000? mert tavaly is ez volt a szitu, valaki kiszivárogtatta, hogy 480SP lesz a 4800-ban, aztán amikor kijött, mindenki csak lesett a 800SP-én.
Hozzáértőktől kérdezem: Hány % a lehetősége annak, hogy akár a memósávszélességet( 256bit --> 512bit), akár az SP, ROP-ok számát megduplázzák? (1600SP???)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz tzsolesz #5282 üzenetére
39,5% az esélye a sávszél. , 23,78% az SP és 63,21% a ROP duplázásnak.
A viccet félretéve senki sem tudja, pláne nem százalékra pontosan h. mennyi az esélye. Nagyon nagy a titkolózás. Lehet akár egy ráncfelvarrás (pl. 2900XT ->3870), de lehet jelentős teljesítménynövekedés is (3870 ->4870).
-
törölt tag
válasz csatahajós #5281 üzenetére
Ha ez igaz és tényleg az 5850 és 5870-es is 1Gb DDR5-ös ramot kap, akkor sztem az 50-esben lehet hogy le fognak tiltani pár SP-t a 70-eshez képest, ugyanis a memók frekvenciáját hiba csökkentik, azt a mostani szériában is láthatjuk hogy mindegyik kártyán nagyjából ugyanannyit bírnak a DDr5-ösök. A GPU is általában jobban tuningolható azon a kártyán, amin visszavettek a GPU frekvenciából. Így ha nem tiltanak le semmit az 50-es GPU-jában akkor tuninggal alig pár %-ra fog csökkenni a különbség a 2 kártya között (még 1920as vagy nagyobb felbontásban is) és akkor senki nem fog 70est venni.
-
csatahajós
senior tag
válasz #65755648 #5284 üzenetére
xtreme systemsen is pont erről van most szó. ELvileg két lehetőség van, vagy speed binnelt GDDR5-ösök lesznek és az 5870-re mennek a 6, esetleg 7Ghze-t elbíró Samsungok az 5850-re meg az 5Ghzes Elpidák mondjuk. Ezen felül a tápcsatival is tudnak játszani, azaz az 5850 nem kaphat elég kakaót az 1 darab 6-os csatin.
Minden esetre az sem kizárt hogy valóban letiltanak pár SP-t.Előjöttek megint ezek a renderelt képek mint lehetséges HD 5850
-
zuchy
őstag
válasz csatahajós #5285 üzenetére
És mivan ha csak leveszik az órajeleket? Nem kell semilyen SP meg mindenféle letiltásban gondolkozni. Persze a memória órajelekkel lehet variálni, de ennyi. A HD5850-nek megszabnak egy maximális fesz és watt határt. Az 50 menne 600MHz-n, a 70 meg 900-on.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
tzsolesz
nagyúr
Az nem lenne elég, hiszen mindenki a kisebb kártyát venné. Annyit még tudnak csinálni, hogy a 5870 384bit-es memória vezérlőt kap, az 5850 pedig a 256-osat, ez mellé jön a 2x6 helyetti 1x6 pines tápcsati, és a feszültséghatárok. Így meglenne a kívánt 30%-os teljesítménykülönbség. 30%-os teljesítménykülönbséget már nagyon nehéz behozni tuningal. 15-20% még szerencsével elérhető/behozható lehet, így azt még meggondolja a kedves vevő. De 30% az már a pszichológiai határ VGA fronton.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tzsolesz #5287 üzenetére
a busz korlátozása elég jó gondolat, az lényegében ugyanaz a módszer, ami a 4850 és a 4870 között volt, csak más eszközökkel. én az órajeles dolgot sem tartom olyan rossz megoldásnak, szerintem túlzottan sok 4850 most sem szaladgál a 4870 órajelein, ez csak annak a kérdése, hogyan lövik be a magfeszültséget.
azzal kapcsolatban, hogy milyen eséllyel duplázódnak az erőforrások:
- a memóriabusz szinte biztosan nem fog, de azt el tudom képzelni, hogy 384-bit + magasabb órajelű gDDR5-tel a sávszélesség duplaakkora lesz
- a 384-bites buszhoz vagy 24, vagy 48 ROP lehet, a 48-at kizártnak tartom, így ilyenkor nem lesz x2
- ha marad a 256-bites busz, akkor a 32 ROPnak jó esélye van - hacsak nem azt mondja az AMD, hogy tesszelátor rulez, mert akkor a setup engine és az ALU blokkok munkája nagyon megugorhat, és nem fog kelleni annyi ROP
- SP terén ld. fenti vita, én az 1200-at tartom a legvalószínűbbnek, de 1600-1800-ig hajlandó vagyok engedni"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
D@ni88
addikt
mire lesz ez a master és slave chip?
-
leviske
veterán
Hova lett Abu?
-
gyiku
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz sniper elite #5294 üzenetére
Várjál mán, először had jöjjenek már ki a single gpu-s cuccok. Mindig így volt.
Nagyon türelmetlen vagy.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest