- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
vergilx
őstag
lehetséges,hogy ilyenek lesznek az uj karik?
nekem elég photoshop munkának tűnnek.
szerk.:
HD 5450 -> 640 SP + 16 TMUs (1 master chip)
HD 5650 -> 1280 SP + 32 TMUs (1 master chip + 1 slave)
HD 5670 -> 1920 SP + 48 TMUs (1 master chip + 2 slaves)
HD 5850 -> 2560 SP + 64 TMUs (1 master chip + 3 slaves)
HD 5870 -> 3200 SP + 80 TMUs (1 master chip + 4 slaves)ez lehetetlen
szerk2:
találtam egy ilyet is[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz vergilx #5503 üzenetére
Nézd meg a dátumot, 2008 szeptember, ezek majdnem 1 éves képek.
Nekem inkább az bennük a hihetetlenebb, hogy tök csupasz a nyák, a mai VGA-k televannak apró ellenállásokkal, és kondenzátorokkal, de még ezeken túl (ha mondjuk csak a hátoldalon lenne mind, pedig a mostani nyákoknak is dugig van a háta is) is túl nagyok azok a FET-ek is a mai kártyákéhoz képest. (és miért lenne így túlméretezve a VRM, cakk-pakk már 500W-ot eszik, de akkor mi hűti?)
A második is elég rági már, azóta lefutott pár egymásak ellentmondó pletyka.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
gyiku
nagyúr
dx11 vga-val milyen hatranyban lesz a vista a win7-el szemben?
vr-zone nektek is behalt?
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Gonosz15
aktív tag
Szerintem semmilyen hátrányban nem lesz, mivel jönni fog a DX 11 a pistára is.
Más téren már most is hátrányban van, gondolok itt az erőforrás igényére.[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Gonosz15 #5507 üzenetére
Valóban. Egyébként aki DX11-ni akar, az W7-et rakjon fel, akármennyire is irtózik, elején is is irtóztam, de nagyon megtetszett. Ha a Vista 5-ös skálán volt 2, akkor a W7 6-os.
Ha már csak azért nem akarja az ember felrakni, mert Vistára úgy is jön majd frissítés, akkor legalább a gyorsasága miatt rakja fel. Meg egyébként is, W7 a jövő. -
janos666
nagyúr
válasz Vasinger! #5508 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést nem azok teszik fel, akik csak "felrakják", hanem azok, akik meg is veszik.
Még szép, hogy aki ingyen ráncigálja le az ISO-kat MSDN-ről (vagy torrentről, addig mindegy, mert bárki számára hozzáférhető, mindkettő, és mellékelt kulcs vagy crack híjján legális.is), csak aztán nem eredeti kulcsot ír be, hanem crackeli, az szép, hogy mindíg a legfrissebbet tartja fennt mindenből.
Akkor van értelme mérlegelni, hogy "kell-e az nekem?" illetve "megéri-e az nekem?", ha fizetni kell érte (főleg, ha olyan nagyságrendű összeget, amit nem adnál oda egy kéregető csövesnek mikor jó kedvedben talál meg...)Ha megkapja a WDDM 1.1-et és a DX11-et, az új frissítéseket, valamint az új .NET-et és friss VS redisteket telepíted neki, friss driverrel, akkor nem hiszem, hogy játék szemponjától lesz bármi számottevő/érezhető különbség, de úgy bármi más program futtatásában sem.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Ricco_hun
senior tag
Hivatalos specifikációkat akarok, képeket akarok, teszteket akarok, egy HD5870-et akarok.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz janos666 #5509 üzenetére
Valóban, az a többlet ár, nem éri meg, de ha ugye "warez"-ről szerzed be, nincs ilyen kérdés. Itt mindenki eldöntheti, hogy hova is tartozik.
Volt már neked W7-ed? Mert akkor megtudod, mi a különbség. Én a vistát nagyon lassúnak találtam, akárhányszor is raktam újra. Ezt a W7-et, csak felraktam és azóta sem nyúltam semmihez. Bezzeg a Vistában, sok mindent ki kellett kapcsolni, hogy mindennapi használatra jó legyen. Szvsz, döntse el mindenki azt, hogy mit akar magának, de szerintem senki sem nyomul Win2000-ről, NT-ről és 98-ról. Haladni kell a korral, még ha nem is akarja az ember és sokba is fáj.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem várjad/juk meg a hivatalos megjelenést, legalább USA-ban. Akkor tud mindenki biztosat mondani. Most az innen-onnan szalasztott infók, nem biztos, hogy a legjobb irányba viszik a gondolkozásod, ha nem igazak. És ha hamisak, akkor nem kicsit fogsz csalódni, ha megtudod a hivatalos adatokat, árakat.
Mindenféleképp, az már most látszik, hogy jó kártyák lesznek. Kérdés, ez a TSMC, hogy fog működni....
-
Gonosz15
aktív tag
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
janos666
nagyúr
válasz Vasinger! #5519 üzenetére
RC1 óta Win7-es buildokat frissítgettem, RTM-et újrahúztam, és azóta vígan szaladgál. Tényleg jobb, mint a Vista, pedig én azza is elégedett voltam, ott is RC1 után álltam át XP-ről, és mire RTM lett, már kitapasztaltam magamnak, hogy kell megszabadulni a hülyeségeitől (Full-Admin mód ON, UAC OFF, 10-20 service STOPP... ), és élni az előnyeivel.
Viszont így, ha megcsinálod magadnak rendesen a Vista telepítésed, akkor kisebb a hézag a Win7-hez képest. Tehát én azt mondanám, hogy ha valakinek van eredeti Vistája, amit nem tud kedvezményesen upgradelni, annak nem feltétlenül éri meg új OS-t venni. Főleg, ha be tudja rendesen lőni a Vistáját, és nincs olyan kimondott feature, amire rá tud bökni, hogy "na, igen, ez nekem jól jönne". Ez esetben pusztán a "frisebb, jobb" még nem eléegendő indok egy ilyen nagyságrendű összeg kifizetésére. (persze magamból indulok ki, hogy mennyit költök gépre, és azt hogy osztanám be, mert inkább bármi új hardware, VGA, CPU, RAM, de akár hangkártya, hangcucc, monitor, stb, mint frisebb OS, ha működik a régi is)
Ha akarnám, én szinte ingyen is hozzájuthatnék eredeti kulcsokhoz is, de egyszerűbb kettőt kattintani. Tehát én is mindíg mindenből a legújabbat tartom fent (kb. fél évente újrarakom 0-ról, és olyankor mindenből frisset telepítek hozzá), hacsak nincsenek egertverő bugok, amire nincs workaround.[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
Azok régesrégi fake infók, sokszor el lett mondva. Még ha meg is nézi mindenki őket, legalább ne írjuk le újra meg újra, hogy nincs közük a valósághoz
Nemsokára amúgyis hallhatjuk a tiszta víz pohárba öntését[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
en kerek elnezest.. ha abu azt mondta, akkor tenyleg nem letezhet.. isten mentsem meg minket attol, hogy azt mondja: magyarorszag nem letezik! en meg szeretenek nehany evet elvegetalgatni ezen a fold nevu sargolyon..
mindamellett egy a gt300 akar lehet kodnev is[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz westlake #5536 üzenetére
Te kinek hinnél Theo Valich-nak, vagy az NVIDIA-nak? Már írtam fejlesztenek valamit, de a GT300 nem létezik. Ezt csak azért mondták el, hogy aki erről a chipről ír azt félretájékoztatták. Mirek Jahoda ott volt Münchenben, és ezzel az infóval tért haza ... vagyis, hogy GT300 nincs, de Fermi néven fejlesztenek valamit. Ezt meg is írta. [link]
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
vergilx
őstag
hallottam olyan kósza híreket,hogy az nvidia november ad ki valami vga nak nevezett tárgyat
-
TTomax
félisten
Te hüe ez én vagyok...
Szerk: jó gyorsan lecseréltél....
Most akko' mi va' má'?Sz@rt se tudunk?Vagy azt is csak találgatjuk?foglaljuk össze ami biztos eddig...
Van egy Abu-nk...aki házigizda.... öö gazda...
Várhatóak uj Radeonok...
Előbb mint dzsiforszok...
Borzasztó....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cizoe
őstag
Bazze most nézem csak, hogy ennek tényleg zöld a szemüvege.
TTomax: Összefoglalnám. Azt tudjuk, hogy lesz valamink, amiről nem tudjuk hogy mi, de lesz. A másiknak nem lesz, csak később, és lehet hogy akkor se. Ő mutat majd képeket arról a senkisetudjahogy van-e dologról, míg a másik szereplő a létező, de nem ismert dologról mutat dolgokat, amitől majd megismerjük. Mindez laza két hét múlva. Szóval kb. egy mondatban: Azt se tudjuk mit nem tudunk, de azt nagyon.
-5549: Adjmá neki 2V-ot csak az én kedvemért!
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Több mint ötezer hozzászólás itt van,de kb semmit sem tudunk... ez hihetetlen... holnap megyek AMD részvényt venni,hogy többet tudjak...
Mérgemben mindjárt adok 1.6V VGPU-t a GTX-nek...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
janos666
nagyúr
Adhat, ha akar, egy Geforceot nem lehet csak úgy kinyírni, mint egy Radeont. Ha túlfeszeli, szépen lekapcsolja a túlfesz, túláram, vagy a hővédelem, netán a driver, mert hibázik a GPU (pusztán a fesztől, vagy a túlmelegedéstől...).
A HD4 az, ami beszarik, ha hozzányúlsz a nyákhoz antisztatikus kesztyű nélkül.Az én összefoglalóm (szokásos módon "már csak azért is a másik oldalról nézve, akkor is ha magamnak se hinnék" megfontolásokkal):
- Szeptemberben kapunk két marketinges bejelentést.
Egyiket egy olyan VGA-ról, amitől mindenki azt várja, hogy hirtelen a víz is vörösborrá válik a poharában, ha csak elindít egy DX11 techdemót.
Másikat egy olyan chipről, amiről tényleg semmit sem tudunk (így nem is várunk tőle csodatételt, sőt, bukást sejtünk), de állítólag lesz valami, és mondanak is róla valamit nemsoká, de még demózzák is előbb-utóbb.- Mivel előbbi hamarabb kerül boltokba, így hamarabb kiderül, ha netán egy kissebb kudarcnak tűnik (mely nem valós, csak épp nem hozza le nekünk a csillagokat is az égről, főleg nem a DX9 játékok tesztjeit nézve, mert nem 6000SP-s, és nem DX9 játékokhoz való...)
- A másikról beígérnek nekünk fűt-fát, és jól be is esszük, még akkor is, ha a végén szar lesz, ami késve a boltokba kerü. (Mert 6000SP-ről álmodtunk, és csalódtunk, most szeretnénk megint valami szépről álmoni, és álomgyárosként feltalálja magát az nv).- Kintlesz mindkét kártya, összevetjük DX11 demókkal, és első 11-es játékokkal, aztán meglepődünk, hogy mennyire gyengr a jóstehetségünk Nostredamushoz képest.
- Eltelik még 1 év, és rájövünk, hogy még hülyébbek vagyunk, mikor előre betáblázzuk magunknak a jövőt, mikor visszanézve látjuk, mi mire is lett elég.
Csak épp már senkit sem fog érdekelni, csak a következő.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest