- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
Sztem még annyiért is sok elvégre ,,csak'' a gpu lett megduplázva minden más majdnemhogy ugyanaz.
Nameg a memók
meglátjuk mit durrantanak majd, szóljon jó nagyot![ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Gaboman
nagyúr
R670XT/U; 65nm (February '08)
ATI RadeonHD 2950 XTX
1.00GHz Core : 2.60GHz 512-bit DDR4-Ram : 320 StreamsR680; 55nm (Dual RV670 Cores) (February '08)
ATI RadeonHD 2950 X2X
750MHz Core : 2.60GHz 512-bit DDR4-Ram : 640 StreamsHát engem ez a kettő fog érdekelni!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Úgy számolgattam magamban ha 70-75körül lesz a 2950XT akkor a dupla magosnak ugye nem szabadna szért aduplájának lenni.
Azért írtam hogy 120-130 között,de lehet hogy jóval drágább lesz.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Komplikato
veterán
válasz Foxmulder89 #399 üzenetére
Hát igen, meg egyelőre a ,,normális'' karikhoz sincsen rendes driver még akkor nem is kell ecsetelni hogy mivan a dual gpu-sokkal
Elvileg a Dx10.1-től alapból támogatni fogja az OS a multi GPU-t, így lehet meglepően jobb lesz a driver alájuk, minden esetre eme túl(?) optimista nézetem abból is fakad, hogy gyanús miért akarnak G92-ből és RV670-ből is dual GPU-s kártyát az eddigi gyér SLI/CF eredmények és driverek után ... Aztána tévedés jogát fentartom.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Armando_19 #406 üzenetére
Hát igen akkoriban nagyott ütött vele az NV amelyik játék kihasználta ott utólérhetetlen volt,reméljük ez is az lesz,jó árban ezt fogom én is venni annyi bizonyos!
Vagy ha ez túl drága lesz akkor a 2950XTX fogom választani!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Armando_19
őstag
válasz Komplikato #407 üzenetére
Mert PCI-E 2.0-án gyorabb/nagyobb az adatforgalom? (elvileg ezek már 2.0-ák lesznek nem?)
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #407 üzenetére
Én inkább azt látom, hogy azért mennek a CF/SLI felé mert egyre bonyolultabb a gyártás s igy lelegyszerüsödik
-
Gaboman
nagyúr
Bocs elnéztem!
Lehet hogy nem pont erre a felbontásra értette,de álltalában az 1600x1200-as felbontásnál kezdenek igazán kijönni a sávszélleség és a memóriaméret hiányai.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Ha arra gondolsz hogy a 256bit végett van egy kis agodalmunk!
Akkor ha a te véleményed szerint hülyeség,mert nem számít és nem az irányba fejlődik az 2950XT akkor kérdem én a 2950XTX-en miért van megint 512bit?
És a R680-is vissza lett mondva?
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
DSG
tag
Akkor most mivan
R670; 65nm (November-February '08)
ATI RadeonHD 2950 XT
900MHz Core : 2.00GHz 512-bit DDR4-Ram : 320 Streams
Remélem ien lesz november 15-én és ez lesz a 2950 XT és remélem csak 70k lesz! -
keIdor
titán
Mondom, hogy hivatalosan írták már hogy nem lesz XTX! Hányszor írjam még le?
Egyébként itt egy kis érdekesség
GeCube oldalán tényleg HD3800 van kint, lehet el is lehet felejteni a 2950 nevet?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gaboman
nagyúr
válasz keszegduda #423 üzenetére
Az biztos hogy már akkora keverések vannak a kártyák körűl hogy követni nem lehet,én be is fejezem vele kapcsolatban az összes spekulációt ha kiadják majd megtudjuk milyen is valójában,addig felesleges vele foglalkozni!
-
EQMontoya
veterán
válasz keszegduda #429 üzenetére
viszont a gecube honlapján télleg hd 3000 series van [link] egy x1650xt képével illusztrálva, lol.
Same rules apply!
-
keszegduda
őstag
Kicsit furcsának találom én is, mert szinte napról napra hallani az újabbnál újabb infókat/képeket. Kicsit furcsa, eddig ilyen hatalmas felfordulás nem volt, lehet hogy valami nagy dolog lehet készülőben? Mindenesetre várom a PH!-s teszteket és akkor majd leteszem valamelyik gyártónál a voksomat. Az pedig szintén érdekes dolog, hogy legtöbben a Fudzillás hírekkel jönnek, ami elég kamu szokott lenni az esetek többségében.
-
DSG
tag
válasz keszegduda #433 üzenetére
2950 XT lesz sztem a legjobb! 8800 GT-t verni fogja sztem!
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz keszegduda #431 üzenetére
Norm. esetben nem szoktam azokat ide kiírni, de GeCube oldalán ott a HD3800 név... valami igazság lehet lesz benne...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
EQMontoya
veterán
válasz keszegduda #433 üzenetére
hát jah, nem szoktak lényegi architektúrális módositások nélkül új szériát piacra dobni.
Same rules apply!
-
DSG
tag
válasz keszegduda #435 üzenetére
sztem tuti drágább lesz..de nem sokkal! 8800 GT mondjuk 60..2950 XT meg 70..de kb egy árban lesznek..de sztem a 8800 GT= lesz a 2950 Pro-val árban! olyan 50-60 körül! 2950 XT meg talán az új 8800 GTS-el lesz egy teljesítmény/árban! 70k körül..de nem tom.. remélem
-
Gaboman
nagyúr
válasz EQMontoya #437 üzenetére
Lehet hogy mindenkit jól áttvernek és kiadnak egy ász kártyát!
Ne vegyétek komolyan 1000/3000Mhz 512bit meg még ki tudja milyen textúra újításokkal teletüzdelve!
Frankó lenne mi?[ Szerkesztve ]
-
spiercell
aktív tag
válasz keszegduda #439 üzenetére
Azt hiszem valami ilyesmi volt az X700XT-vel is, kitették aztán nem gyártották, le is vették a listáról, de az legalább létezett, ha csak tesztdarab is. Most ezzel nem azt mondom hogy van már egy 3800 a laborjukban
-
nagyúr
a memóriaméreté efölött (a legtöbb játék még 19x12 környékén is szépen megy 256M-val), a sávszélesség meg inkább az AA és az AF függvényében. de az R670-nek lesz bőven sávszélessége.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
m4rc!
őstag
Na Emberek lehet röhögni: HD3800 lesz a neve!!!
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
Gaboman
nagyúr
Hát igen de akkor kizárólag csak a név változik meg és a gyártási technológia ugyanaz amit írtak,vagy tényleg más platform születik és ezért jött a név változtatás?
És felhagynak a jó bevált PRO,GT,XT,XTX nevekkel?
Hát nekem ez nem tetszik annyira pl:3870,3850,nemhangzott volna jobban 2950XTX vagy 2950XT.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Achill3uS
nagyúr
másrészről meg alig lesz gyorsabb a HD2900-aknál, szóval ez igy külön vicces, hogy uj szériaként vezetik be ejj amd...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest