- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
3DMARK06 2560X1600 9573 pont
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
-
-
-
laci666
senior tag
válasz Drizzt #11654 üzenetére
Az is furi hogy a proci is alapon járt igy ki se hajtotta rendesen a vga-t.
Vajon 4Ghz-en mennyi lett volna,szerintem olyan 11000pont körül vagy több egy kicsivel.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
TTomax
félisten
válasz Drizzt #11663 üzenetére
azért ez komoly alternativa annak akinek nincs 2DB tekjes értékü PCIE csatolo a lapján,nameg most ahogy nézem akkor ez rendesen lenyomogatja a G80as GTX-et...és hát akkor ár/érték elég jo,nameg itt akkor nem kell szöszölni azzal hogy van-e a játéknak CF támogatása... stb stb stb
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
oliba
őstag
Beszereztem egy 3850-es karit és elmondhatná valaki a következőket.
-mit kell beállítanom, hogy lássam a hőmérsékletet?
-melyik rivatunert kell leszednem, hogy tudjam húzni?
-melyik driver a legjobb?Később még biztos lesz kérdésem, mert 8700-es széria óta nem volt atim
-
lsc
nagyúr
Nos egy-két eredmény , minden alapon :
3DM 05 13934
3DM06 8495 ;SM2 3693 ,HDR SM+ 4113 ;CPU 1961
Annyi kérdésem lenne , rivatunerben a ventillátor szabályozásnál lehet egyéni értékeket megadni , és ha igen hogyan ? Stalker alatt 90 fokos volt a GPU .Az élet kegyetlen .
-
Pala
veterán
Szinte tökéletesen ugyanilyen eredményeket kaptam én is markban.
Rivatunerben én is próbáltam egyéni értékeket megadni a ventiszabályozásnál, de nem engedte átírni a beépített hőfok+ventisebesség párosításokat. Még talán az a legjobb, ha beállítod fix 60-65%-ra, így még nem annyira vészes a hangja és jobban fog hűteni, mint "auto" beállításon. Ja és ha tuningolsz, azt csakis a Control Center alatt tedd, mert különben 2D-ben is emelt órajelekkel és meglehetősen magas hőmérsékleten fog üzemelni a kari.
ui: Nem tudod véletlenül, hogy Stalkerben az 1.0005-ös patchet melyik verzióra lehet rátelepíteni? Mert nekem az 1.0000-ra nem engedi.
[ Szerkesztve ]
-
Szirti
tag
Hőfokhoz rivatuner v2.06 (ezzel a 2. ra is válaszoltam)
Catalyst 7.12 (színekkel nincs kibékülve xp alatt)A rivatuneres ventiszabályzásos témához pedig:
A legtöbb ref gyári cooler nem szereti, ha pici az átmenet a sebességnél:
25% os venti fordulatról 33% ra nem tud rendesen váltani de 50% ra pl tud.
Saját tapasztalok és más forumozók véleménye szerint is gyári hűtéssel a legjobban a következő beállításokkal megy ventiszabályzás:
50C alatt 25% Gyakorlatilag hangtalan és alapból erre beáll a hőmérséklete a gpunak,
50C-65C 50% pici motorhangja van
65C-80C 75% erős hangja van, de elég gyorsan visszahűti
80C felett 100% hajszárító (magától még sosem men ilyen magasra alap órajelekkel)Powercolor 3870 em van, akivel jkitaláltuk ezt a szisztémát, neki Saphire.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
Gabesz_23
tag
hello. Egy kis infora lenne szükségem. Kérdésem az lenne hogy a Gigabyte 3850es 512mb mindegyik mod. hűtésű? Ilyen zalman szerű hűtő van rajta.[L:http://www.giga-byte.hu/products/vga/specs/gv-rx385512h.html][link][/L
]
Azért kérdezem mert kaptam egy ajánlatot csak abból nem derül ki hogy ez a hűtő van e rajta. Bár én úgy láttam a honlapon hogy az 512esek ilyen hűtést kapnak.
Ha valakinek van ilyen, leírná hogy alakulna ahőfokok rajta? köszi -
Gabesz_23
tag
huppsz a link
-
Kazimír
őstag
Némi hozzánemértés forog fenn részemről
Új gépet szándékozom venni, a videokártya kb 40 körül férne bele. Egy másik topicban a 3850-et ajánlották.
A kérdésem, hogy ez melyik nVidia kártáyval említhető egy szinten?Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Harti
senior tag
3850 256Mb-al valaki próbálta a Colin McRae DIRT-et?
1360x786 minden medium és 25 FPS, a játék intrója akadozik, a menü akadozik, a játékról ne is beszéljünk, a GPU 668-on megy!
Olyan mintha szakadozna a játék, egyszer iszonyúan begyorsul egyszerpedig belassul!
Más nem tapasztalt ilyet?
-
törölt tag
Meghozta a futárszolgálat a kártyát.
A táppcsatlakozót rákell kapcsolni, vagy csak akkor ha CF-ben lenne ? A8N-SLI-s a lap, szóval CF eleve kizárva. Még nincs beszerelve a családi gépbe, így azért kérdezek meg előre mindent.
-
SI
tag
Szerintem új Rivatuner kell
mert nem szabályozza a ventit
csak fixre lehet be állítani
Ati 3870 + 7.12 driver -
törölt tag
-
Kazimír
őstag
válasz banderasz77 #11681 üzenetére
tudok valahol összehasonlítást olvasni a kettőről?
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
messi88
csendes tag
Helló! Szerintetek ez driver hiba vagy kártya?
[link] -
messi88
csendes tag
válasz banderasz77 #11695 üzenetére
Kösz. Már megijedtem hogy küldhetem vissza a kártyát.
Egyébként próbálta már valaki a STALKER-t a 3850-el mert nekem mindig megfagy? -
Misike
tag
Sziasztok!
Powercolor 3850 tapasztalat valaknek? Tuning, melegedés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest