- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
Hello! Még új vagyok most regisztráltam és lenne egy kérdésem, nem tudom jó helyen kérdezem-e de ez a topic áll legközelebb a témához (szerintem). Most rendeltem egy sapphire radeon HD4850 1GB ddr3 videókarit. A kérdés a következő: mennyire fogja elviselni ezt a kártyát az Intel dual core 2.00GHZ-es procim? Amugy van 2Gb ddr2 667 mhz RAM.
Várom hozzáértők mielöbbi válaszát. Előre is köszönöm."Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz Májsztró #1578 üzenetére
Májsztró a gépem adatai lent olvashatóak. Egy hozzáértő évek óta ezzel foglalkozó ismerősöm azt javasolta hogy ne huzzam a processzort mert nem túl egészséges inkább vegyek ujjat Egyébként amire kiváncsi vagyok az a crysis,cod4 stb.. de a crysis emelett a kari melett diavetítésben megy és kiváncsi vagyok hogy a cod4 mennyi fps-t fog produkálni 1280*1024-ben és maximum beállításokon 4x antialiasingal. Ugye nem fogja kinyírni a procit a kártya???
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Kössz a segítséget egyébként amire gondoltam és nézegettem az az Intel Core 2 duo E8400 3.00GHZ-es proci de ez max a nyár végére jöhet szóba csak mert 40k-ba fáj Addig ki kéne bírnia az E2180-nak remélem nem hagy cserben Ja és végül mit gondolsz a Cod4? 1280*1024 stb??? Ez nem okoz majd gondot a procinak+karinak ugye?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Ha a procit meghuzzák akkor általában kell rá egy új (nagyobb) hűtés nem? És egyébként ha valaki megtudná csinálni akkor csak annyi hogy a BIOS-ban felhuzza az órajeleket? Egyébként a cod4 most is rendesen 1024*768-ban maxon 90fps-t tud ugyhogy szerintem az uj kártyán mulik csak hogy mi lessz.
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Ajjaj. Meglátom hogy jövök majd ki mert most uj proci Mit szóltok a Dual core E5400-hoz? Az nem lenne elég (2.70GHZ) Mert a core2duo az most sok
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
-
Axel pRo
aktív tag
válasz 19870820 #1614 üzenetére
Bár mondjuk ha ez számít valamit akkor azt még hozzá kell fűzni hogy 980 rpm-en megy a venti mert ugy lett beállítva hogy a teljesímény függvényében pörögjön és nem nagyon szokott esetleg amikor a windows tölt akkor megy csak 1000 rpm fölé a fordulata
"Cogito ergo Sum."
-
-
Axel pRo
aktív tag
válasz danilla #1658 üzenetére
Hát édesmindegy mert a tegnapi nap folyamán megrendeltem az 1GB-osat annak tudatában hogy csak 1280x1024-ben fogok játszani "az se baj ha valaki 1280x1024 re vesz 1 gigásat, mivel az áruk(512vs1gb) szinte megegyezik és abból baj nem lesz ha több memória van a VGA-n, viszont ha kevesebb, az már baj" így gondolom én is
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Nagyon sok topicon vitáznak most a 4850-esek és társaik hűtéséről. Mi a véleményetek a Sapphire HD 4850 1GB hűtéséről
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz tzsolesz #1701 üzenetére
Akkor innentől kezdve te vagy az én emberem
Milyen tapasztalataid vannak a kariról? Nekem ma érkezett meg most még per pillanat bent sincs a gépemben Majd délután
Egyes játékokban hogy teljesít saját tapasztalatod szerint (fps)?
Ja és még valami: A hozzá kapott Catalyst nevü programmal állíthatom a venti fordulatszámát, vagy inkább a riva tuner nevü program használata ajánlatos"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Tzsolesz azt mondtad 18:00 után szolgálsz válaszokkal a kérdéseimre egyébként most indítottam el a gépet 10 perce és nem játszottam még 43 fokos a kari ez normális? Vagy inkább állítsak a ventin? És ha igen akkor milyen programmal?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Mesterek segítsetek Egy Sapphire HD4850 1GB-os karim van (dual slotos hütővel) és amikor megnézem GPU-Z -vel akkor ezt írja mindig ki a memory-hoz bejelöltem pirossal a képen. Ezt miért? Gondolom ez nem egy normális érték Előre is kössz a segítséget
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Nem tudom miért foglalkoztok ilyen intenzíven az órajelek meghuzásával mondjuk egy HD4850-nél Szerintem ez egy olyan kártya ami alap órajelen ultra highon is viszi (majdnem) az összes játékot pl ezeket: cod4, farcry2 stb. vagy csak ugy tervezitek hogy egy darabig nem lesz kártya csere Mert másképp szerintem alapórajelen is egy nagyon jó kártya (mondom mint tulajdonos) Végülis ha belegondol az ember akkor rájön hogy nagyjából két kártya választja el a csúcs kategóriától (4870,4890) szerintem
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz CsíkosMókus #2184 üzenetére
"Na, az a vicc, hogy neked az egygigással sincs még meg a 60"
Mert az enyém nem az"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
A 3dmark Vantage egyáltalán nem XP kompatibilis???
"Cogito ergo Sum."
-
-
Axel pRo
aktív tag
Egy kérdés: Ha abban gondolkozom hogy processzor csere és ugy hogy a következő VGA-t is kiszolgálja akkor arra az E8400 a jó választás vagy van ebben az árkategóriában jobb is
Vagy egyáltalán egyéb javaslat?"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
9.6-os Catalyst kinek van fent és hogy müködik Nekem a gyárilag hozzákapott 9.2-es van fent. Érdemes frissíteni 9.6-ra?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Amikor megprobálom letörölni az ATI szoftver-t megkérdezi hogy csak az ATI grafikus szoftvert távolítsa e el vagy a chipkészlet szoftvert is? Itt mit tegyek? A chipkészlet szoftvert is töröljem?
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Hát ami azt illeti nekem most bukkant fel valami aprobb hiba (eddig soha) Crysis alatt fél óra után bevibrált a képernyő az egész és ki kellett lépni. Ez nemtom mitől volt
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Nekem a Crysis most olyat csinál amit eddig soha pár perc játék után (10-20) bedobott ilyen vízszintes csíkokat és remegett az egész képernyő mintha lemerült volna a nano-ruha Aztán meg volt olyan hogy szemcsésedett a kép hibás a kari vagy mi
Utána visszaállt csak pár másodperc volt de nem értem mert ha másik egy előző mentést töltök be akkor játszhatok két órát is nincs semmi baja. Nem értem[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Mit gondoltok ha van valami baja a karinak akkor azt ténylegesen mikor hozza ki a Furmark, mennyi idő alatt és milyen beállításokkal
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
válasz g.gergo #2553 üzenetére
Hát 15 percet adtam neki 45fok-ról indult a stability test aztán 10 perc után beállt 86fok-ra és 15 percnél is még ennyi volt nem emelkedett feljebb de amikor vége volt a tesztnek akkor rögtön megnéztem a gpu-z-t de az csak 76fokot írt És nem előszőr volt ilyen ugyhogy lehet hogy Furmark úr nem tud mérni
FefeeX:Na mind1 az a lényeg hogy nem volt még glaciator-os karim nincs viszonyítási alapom de senki nem illetheti rossz szóval a Sapphire dual slot-ját A fentiek alapján
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
CCC-ben leszedtem 50%-ról 40-re a ventit mert picit zajos volt és amikor Furmark stability-t indítottam nem ment fel a venti fordulatszáma de a hőmérséklet az persze igen. Vagy az általam beállított értékről csak egy riasztási hőmérséklet után megy fel a venti
"Cogito ergo Sum."
-
Axel pRo
aktív tag
Vélemény arról hogy 2D-ben terheletlen állapotban 160/250-re visszavett órajeleken 41fok-nál miért 2100RPM-en megy a venti? Nem sok ez egy kicsit (Automatára állítottam a CCC szabályozza terheléstől függően) kép
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest