- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Nálam a 450-es asus simán lekapcsolt a hd2900proval mikor egy 3dmarkot indítottam. A gép többi része amivel produkálta: p5k, e6400@3,6Ghz, 2gb ram, 1hdd, 1odd, 2900pro (256bit)/8800gts 320mb (a 8800gts-t viszi a táp azóta is, és megvan húzva az is rendesen)
[ Szerkesztve ]
-
-
Fr@ps
tag
válasz leviske #12456 üzenetére
Egyszóval gyűjtsek még egy kicsi pénzt...
és persze akkor a X3870-eset vgyem meg...
de ha azt veszem meg akkor nem marad pénzem egy pár tuningramra....(nem biztos hogy nem marad de nem valszinü...)
és az hiányozni fog...jah és az szvsz az mit jelent?
(de az nVidia karik azért nemjók mert crossfire-ös lapom van...[ Szerkesztve ]
-
Fr@ps
tag
Szerintetek melyik jobb kari?
.Ati HD2900 Pro
vagy
-nVidia 9600 Gt
ezt csak azért kérdezem mert ezek közül válogatnék.. -
Picco
addikt
haat, figy nekem is 465-os enermaxom van es birja, proci es vidkari is csunyan megvan rangatva...szvsz birnia kell...
de 9600gt valoban kevesebbet fogyaszt, maross-nal lattam talan 35-ert[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Joci??
senior tag
válasz Brumi˘ #12461 üzenetére
Egy 400W-os codegen is elég hozzá...
Ezt azért én igy nem merném kiengedni a számon
Fr@ps: jó gyerek vagy te én már látom Figy vél hozzá egy 450W-os chieftec-et nekem is az van és sz@rrátudtam húzni a karit is a procit is a lapomat is meg a ramot is és birta! nem kell ide 500 meg 600W-os táp a csifi viszonylag olcsó és nagyon jó márka és megbízható is!
nyaa és azt is hallottam már hogy egy jólmegránott 2900 hozza a 3870-et! de ez csak hallás![ Szerkesztve ]
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Brumi˘
addikt
válasz Joci?? #12467 üzenetére
Havernál azzal megy a 4400+os x2 és a hd2600xt ill mostmár 8600gt. Nah de mind ezzel nem azt akartam mondani hogy a codegen jó, hanem azt hogy hülyeségeket írnak ott de nagyon. Egy 450-500W-os minőségi táp (pl.: fsp bs2 500W) elég a hd2900-ekhez, ha quad is társul mellé akkor meg corsairt kell venni.
-
Đ@n!
tag
Vkinek vmi 5lete arra h fix feszt kapjon a kari?(2d-ben is 1,15)
skillZ#Oc Team
-
Fr@ps
tag
Nemtom hogy ezt hol kérdezzem meg ..itt vagy a táposoknál..(mostmár itt )
tudna nekem mutatni vagy mondani nekem valami infot a "vga tápokról" mert hallottam hogy van ilyen és ha nem túl drága akkor beujitanák vele és akkor megvan oldva a táp probléma..
elöre is köszönöm! -
leviske
veterán
Rendszer függvénye, hogy mennyire bírja el a tápod. Amíg nem egy agyontuningolt Phenom 9850 van a gépedben, addig szerintem elég lehet a 450-es.
A 9600GT és HD2900PRO esete olyan, mint ha egy agyontuningolt Honda Civic-et (9600GT) és egy Mustangot (HD2900PRO) állítasz egymás mellé. A Honda szinte biztos, hogy leelőzi a sztrádán, de ha kicsit göröngyösebb útra kerülsz, akkor a Mustángal még mindíg tudsz vágtatni, a Hondával meg csak döcögni.
Az utas hasonlatom igazából arra vonatkozik, hogy mikor az igazi DX10-es játékok megjelennek, akkor a 96GT-vel az ég adta világon semmit nem fogsz érni, mert annyit sem fog menni, mint a HD2600XT. Viszont a mostani játékokban erősebbnek mondható. (Bár ha a Pro-t meghúzod egy kicsit, az CT szintjére, vagy a fölé... akkormég a mostani játékokban sem 100% az előnye)
-
Đ@n!
tag
válasz leviske #12473 üzenetére
"A 9600GT és HD2900PRO esete olyan, mint ha egy agyontuningolt Honda Civic-et (9600GT) és egy Mustangot (HD2900PRO) állítasz egymás mellé. A Honda szinte biztos, hogy leelőzi a sztrádán, de ha kicsit göröngyösebb útra kerülsz, akkor a Mustángal még mindíg tudsz vágtatni, a Hondával meg csak döcögni."
Ez nagyon tetszik És én is ezt vettem észre a 3850>2900Pro váltásnál
skillZ#Oc Team
-
laci666
senior tag
Nekem 460W-os tápom van és böven elég a Pronak.
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Đ@n!
tag
Csak én érzem úgy h itt moderálás volt
szerk.: helyesírás
[ Szerkesztve ]
skillZ#Oc Team
-
Picco
addikt
válasz leviske #12473 üzenetére
mikor az igazi DX10-es játékok megjelennek, akkor a 96GT-vel az ég adta világon semmit nem fogsz érni, mert annyit sem fog menni, mint a HD2600XT.
na jo, most mar nem birom szo nelkul, konyorgom aruld mar el nekem ezt honnan a jo.....bol veszed?
en imadom a sajat 2900pro-mat, de neha mar az ATI fanatizmus kiakaszt, miert lenne az a 9600gt gyengebb?
minden jatekot NVIDIA-ra "optimalizalnak" es erre latom csomoszor az ilyen hozzaszolasokat, ez csak fanatizmus, ilyen nincs h az ati titokban dx10-ben 2szer erosebb egy hozza hasonlo kartyanal, ha lenne ilyen akkor atiek megmutatnak nekunk es nem a fantaziankra biznak, vagy ezt csak en gondolom igy?mustangos hasonlat tenyleg jo volt
no offense, csak kibukott belolem**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Scooby
aktív tag
Valaki segítsen plz. Egy asus 2900xt-t és egy sapphire 2900pro-t össze lehet kötni cf-be? mind a 2 kártya 512bites. Ha esetleg valakinek van ilyenben tapasztalata plz ossza meg velem...köszönöm.
Minek az?
-
leviske
veterán
Ezt nem én találtam ki és ha nem így van akkor elnézést. Még annó olvasgattam a RV670 topikba, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle architekturát kihasználják, a G80 féle arch. meghalna. Ezésrt is nem akar a nV DX10.1-es kártyákat kiadni. Nem azért mert parasztvakítás, hanem mert át kéne alakítani a jól bevált G80-at igen erősen.
Azt gondolhatod komolyan, hogy egy olyan parasztvakítós lehetőséget kihagyna az nV, mint a DX10.1... spec az ATi kitudott pillanatok alatt adni egy DX10.1-es gpu-t. És ezt nem azért tudta megtenni, mert ennyivel gyorsabbak (lásd HD29XT megjelenése), hanem ennyivel jobb irányba indultak el....
Az nV szerintem nem azért gyorsabb, mert annyival DX10 képesebb, hanem mert ő diktálja a játékfejlesztőknek az iramot.Nem érzem magamat annyira ATi fanatikusnak. Ha ugy érezném, hogy a nV-nak van igaza és ő jár igazából előrébb (technikailag), akkor azt vennék. Szeretem az ATi-t, nem is volt még nV kártyám, csak ideiglenesen, de az az idő bőven elég volt.
(#12486) sata?? : én kértem, hogy moderálják, de nem azt hogy töröljék. Tudtam, hogy nem bunkózni akartál, csak nem akartam, hogy félreértés legyen a vége... Ez úton is elnézést kérek.
Na mentem aludni, jó éjelt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Joci??
senior tag
válasz leviske #12487 üzenetére
hmm... te tod! bár még mindig nem értem mit mondtam ami nem teccet? mind1 haggyuk..
am elolvastam a modiknak írt szöveget már értem mi nem teccet! hát ne haragudj! nem szeretek megbántani senkit!
[ Szerkesztve ]
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Đ@n!
tag
válasz leviske #12487 üzenetére
Sok midnenben egyetértek azzal ami az írásodban van! De sztem Nvidia vagy ati közti rivilizálás mindíg is lesz a tulajok körében! Ami jót tesz a VGA piacnak És mivel nekem mind2 kariból volt (nV ATi) sok ezért nekem az a véleményem h tök min1 meiket veszed mindíg azt fogod isteníteni amilyen éppen benn van a gépedben (ez 1 karinál nem volt igaz eddig GeForce6200 )
[ Szerkesztve ]
skillZ#Oc Team
-
Foxmulder89
senior tag
Szvsz nem kell újítanod, hacsak nem akarsz feltétlen
Nézd meg az én konfigom, 3d06+prime alatt sem indul ujra 500-as fsp-vel, szóval sztem a te tápod elég kell hogy legyen 2900xt-hez is.A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
-
Picco
addikt
haat nemtom...nekem is volt par nvidia karim, pl ti4200 az isten volt, mindent lehetett vele zuzni, meg sem erezte
en minden cuccomat ar/teljesitmeny/ertekallo szempontbol vasarlok altalaban nem nezem a 3dmark es a hasonlo eredmenyeket.
azert is van amd procim, 6400+ jatekoknal siman felveszi a versenyt a c2d-vel, ezert vettem amd configot amikor bartonrol valtottam...nameg mert k. draga volt akkor meg a c2d
a 2900at kb 2,5 honapja vettem 32-ert, azota sem ment le tulsagosan az ara**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
X Factor
addikt
Hát sajnos inkább azt veszik az emberek ahova a szivük húzza pfff megérdemlik
Valamiért jobban kedvelem az ati kártyákat bármifajta racionális ok nélkül, nevezzük márkahűségnek, ennek ellenére anno pont 7300GT-m volt mert akoriban szűkős volt a keret és best buy karinak számított (pedig vehettem volna 2600XT-t is) annak elötte meg x800GTO-m volt, mert az volt bestbuy, amikro volt gép upgrade nagyon gyúrtam 8800GT-re, de ezek még az első idők voltak amikor nem jött be az oraszágba csak kb hetente 10db, így egyik nap láttam prohardveren egy nagyon baráti 2900pro hirdetést és gyorsan lecsaptam rá, azóta használom.
Ezzel a rövid kis írással arra akartam célózni, h. persze lehet h. vkinek vmelyik gyártó terméke "szimpibb", na dehogy vki a konkurens terméket egy nagy vonóval lehúzza, mert a másik oldal, és ő sosem fog letérni a helyes útról ezért ő csakis nv/ati kártyát vesz, szűk látókőrűségnek tudom nevezni.
Kihagytam 7300GT után x1950pro-m volt.
Make things work
-
Fr@ps
tag
válasz Foxmulder89 #12491 üzenetére
Csak azért ujitanék mert meglesz nemsoká a vista és szeretném dx 10-be nyomatni a játékokat
-
kavicssli
addikt
Most akkor a 2900 Pro karira milyen hűtő megy fel! pl kinéztem ezt de habokba nem lehet felrakni rá [link] vagy csak termálrájtot szereti?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
én is így vásároltam most új gépet!
E2180 és 2900Pro! ha kevés lesz a kraft mad megcincálom a bajszát addig alapon szaladgálnak a cuccok!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Brumi˘ #12499 üzenetére
ebben a tesztben nekem bejön a zalmi de a memóriákon sehol nincs borda!
Kövezzetek meg [link] nem látom!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest