- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@ps
tag
helósztok..!
az imént ujitottam be egy HD2900 Pro 512/512-vel
nos azt szeretném megtudni hogy mit hallok...
-amikor egy ablakot arrábhúzok ..legyenaz bármilyen...(mondjuk az internetes ablakot összehúztam kisebbre és arrébhuztam..) akkor ilyen..."halk (de jól hallható) zizegést hallok a vga irányából".....ez mi lehet ....mit csinál ilyenkor a vga...? -
Sabre
őstag
válasz Gino20 #12839 üzenetére
látom hatalmas lelki törés volt a dolog, gino oláh család ja , de tegnap vettem csak azért is egy 2900pro-t, 512mb 256 bit, és 9600 vs 9200 pötty 06ban alapon az ex 3850em javára.
ellenben 2x annyit eszik, idle-on is 31%on baromi hangos. de tuningot is próbáltam vele, 600/800 @ 740/2000, igy lett 10.600 pöttyöm 06ban.ja és olcsóbb volt mint a 3850. na ennyit erről, azért fel ne akaszd magad, elvégre jók a pogrammok minden jó csak sok a köcsög nemdebár
-
Picco
addikt
látom hatalmas lelki törés volt a dolog, gino oláh család ja
gratz, jo nagy paraszt vagy mondhatom
mellesleg ha jol szellozne a hazad akkor alapbol nem menne 31%on a venti.
a masik h ezt a karit 30-40%al lehet huzni es a teljesitmenye is annyival novekszik, no persze a fogyasztasa is, de tudom h a hozzad hasonlo verpistikeknek csak a 3Dmark szamit, legyel vele boldogna ennyit erről, azért fel ne akaszd magad, elvégre jók a pogrammok minden jó csak sok a köcsög nemdebár
biza sok k*cs*g van, veled az elen**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Lavad
tag
Üdv, több hozászólást is olvastam a Accelero Extrmem 2900 hűtőjéről.
Senki nem vett még ebből?
Nagyon gondolkozom a beszerzésén. Elvileg TTs-nél van is.
Akit érdekel egy teszt róla[link] -
Sabre
őstag
rajta sincs a házon az oldal, igy is melege van. majd ha több fps-t hoz alapon mint a 3850 alapon, akkor beszéljünk arról hogy ez milyen hiperszuperjó. nyilván a tuninggal lesz erősebb, de nem igy mérik alapból hogy tuninggal mert az random.
a 30-40% meg jól hangzik, én kérek elnézést hogy 10 percem volt foglalkozni tegnap a kártyával és 2db 3dmark tesztre futotta. de azért köszi a vérpistike titulust. gino paraszt volt a pükben, én sem türtöztettem magam. sajnálom h az oláh család jut róla eszembe a videó alapján, nem más. ha matisz lenne a regje, akkor matisz nagypapa lenne az első ami az ember eszébe jut, mind1, fölösleges ide az offense.
technologiailag elmaradott a kártya a hatalmas fogyasztás és hang miatt, ez az egyetlen hátránya. meglássuk mi a a vége a tuningban, akkor jöhet a konkluzió. nem igazán lehet őket eladni jelenleg, ezért nem is értem miért voltam én a bunkó aki egy általam értelmesnek tünő árat kináltam neki, olyan árat amiért más el is adta! na mind1, off vége, de nem kell itt a feszültség keltés.
-
Picco
addikt
1. nem kell "ciganyozni" mert udorito dolog, foleg h nem is ismered a masik felet, az h priviben mit irkaltatok egymasnak az nem rank tartozik de h nyilt forumban is megengedsz ilyen hangnemet az mar igen.
2.ha 10 perced volt akkor miert irtal rola egybol velemenyt? gyari hutovel termeszetesen ne remenykedj 40% tuningban....
3.technologiailag valoban elmaradottnak mondhato, a hutese is kaka.
mod: nagy, hangos, meleg, sokat eszik...pont mint egy mustang ami szinten elmaradott technologiailag, de attol meg szeressuk[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Sabre
őstag
jesszus, az olah csalados video nalam poen video kategória, nem pedig rasszista... ilyen tartalma is volt a hsz-nek, semmi olyan amilyenre gondolsz, azért ne keverjük a szezont a fazonnall, távol álljon tőlem bármi ilyen is. kicsit felhúztam magam mikor láttam hogy ide copyzza az egyik pümet, azok után hogy jött nekem az apád faszát szöveggel mikor árat mondtam, de igazad van, ez senkire sem tartozik, ergo ő se irogassa a dolgokat még anonim se, pláne h utána dacból vettem ilyen kártyát gyorsan
azt mondod h gyári hűtővel felejtős a durva tuning, de basszus 100%on olyan teljesitménye van hogy lefúj szemben a székről
mit érdemes akkor rárakni?
10 perc konkluziója volt hogy hangos és meleg, a többi majd ha lesz időm foglalkozni vele, talán ma késő du egy picikét, ki is próbálom játékban természetesen.
hütőt mit érdemes idővel rárakni? már ha megéri a befektetés...
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
huto abszolute megeri a befektetest, Accelero S1 rev2 vagy rev 1, vagy accelero 2900 -ez a jobb de dragabb is valamivel
ezekkel mar szep tuningot el lehet erni keves zajjal
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Picco
addikt
igen, rev 1 es rev2 is jo ra, en nem vettem turbomod-ot, hanem ratettem sajat ventit
acc 2900 dragabb de szvsz el lehet utana kulon adni, par ezerrel olcsobban mint amennyiert vetted.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Gino20
őstag
,,apád faszát szöveggel"
Csak, hogy tisztázzuk: 1. Röhögve írtam, hogy 30k (tudom, hogy nem ér annyit de ilyen ajánlatra mást nem lehetett írni )
2. Ki a ,,köcsög,, ? mikor én csak egy jót röhögve írtam ide és mások is csak nevettek te meg ide jössz és cigányozol meg köcsögőzöl
na mind1 ez a része már tényleg nem ide tartozik, úgyhogy részemről téma lezárva -
Picco
addikt
hat gyari hutessel ne varj csodat, gyari biossal meg plane ne
amugy mostmar menjetek a ring-topicba vagy beszeljetek le privibe, ez a forumnak egy szakmai resze!
-
Fr@ps
tag
császtok segitsetek!!!
ezt irja a kari (miután meghuzgáltam és fagyott)your graphics board may not be property supported by computer's power supply. The clock speeds have been decraesed to reduce power consumtion. This may result in slower than expected application. performance.Please make sure the appropriate power supply cables are connected to the graphics card.
segitseteeeeek!!! -
Fr@ps
tag
válasz cowboy_bebop #12879 üzenetére
kösz értem..
de csak a catalyst control centereel huztam..az élsimitást meg ilyeneket szal azokat vegyem lejjebb...??? -
Robi BALBOA
őstag
Helló!
Most ruháztam be egy Sapphire 2900pro-ra(512bit,512mb,ddr3).
Szerinttek jónak mndható ha alapfeszen és gyári hűtővel ment gpu:844mhz mem:2ghz
Tovább nem mertem húzni!
Alapfesz:2d 1v 3d 1,15v
Venti teszt közben 70%-on(nem semmi) és így a gpu 70fok és a fesz stabbilizátor 65fok!Szerintem nagyon zsír a cucc!
Végülis örülök,hogy ezt vettem,amit elvártam azt bőven tejjesítette.[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Picco
addikt
válasz Robi BALBOA #12881 üzenetére
gratz, eleg szep eredmeny.
gyari hutovel meg plane, jobb hutessel sokkal tobbet is mehet szvsz**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
CCCben ilyeneket nem tanacsos allitani, en mindent visszanyomnek helyedben default-ra.
nemhinnem h keves lenne a 450-es asus tapod...de ezekszerint nem lehet tudni.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Fr@ps
tag
értem...de lehet hogy az én kezem is benne volt a dologban mert nekem a tápomon gyárilag van egy 6 tűs vga csati és csak azt dugtam be a 8 tűs vga-n lévő csatiba ..és akkor fagyot..
de mikor a vga 6 tűs csatiját is beledugtam akkor mondták nekem hoyg lehet azért volt a fagyás mert csak egy 6 tűs volt benne...most 2x6 van..de mindent visszahuztam alapra..huhh...nekem is leesett a cukrom...egy két ujrainditás után még kijelezgette ezt hogy (amig csak 1x6 volt ..hogy gáz van vegyek vissza a tempobol) de azota semmi sincs..nyugi van..rivatunerrel megprobálom a ventit állitgatni de az se biztos..szutem nem nyulok hozzá még nem lesz egy 500-600 W-os tápom.... -
mokus1
addikt
na megvan itt van vleme egy sapphire 2900pro
viszont megszeretném huzni.mirtátok feljebb h töb volt is kell neki azt hol adjak??100%on téllegf nagyon kemény hangja van. -
Tomate
veterán
válasz mokus1 #12889 üzenetére
Feszt csak bios flashel lehet neki adni úgytudom. Itt egy link ami szépen leírja mit kell csinálni.
Ezt kéne sztem ráraknod: [Tiger83] [200,295 / 0,85V] [740,900 / 1,15V]
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Az Eversetnek hőmérsékleteknek mennyire lehet hinni? 3DMark alatt a CPU VRM 82C-on volt. Vége lett és 1 másodperc alatt leesett 61 fokra. nemvalami reális . GPU-Z adatai hitelesek? Meddig biztonságos még? 750/2000-en megy 1,15V-al. (Gyári hűtővel) Milyen melegnek kell lennire ahhoz, hogy fizikailag sérüljön? Rivatunerben van az. hogy a hőmérséklethez szabályozza a fordulatszámot. Ezt nemlehet átállítani, hogy mondjuk már előbb rákapcsoljon? pl.: 70C--35% átállítani 70C--45%ra?
-
Brumi˘
addikt
válasz Tomate #12893 üzenetére
Rivatunerbe nem lehet sajna csak fixet adni neki, ha jól tudom. 750/2000 meg gyerek még gyárival is. Egy 800/2100-el kináld meg hátha bírja. Én 800/2200-on használtam 1,1V-s biossal gyári coolerrel. Arra figyelj hogy a vrm is nagyon melegszik. A mag 75-80°C-nál több ne legyen tartósan és a vrm se nagyon másszon ennél feljebb.
-
mokus1
addikt
honnan tudom a sok bios közül h melyik a kártya eredeti biosa?
-
mokus1
addikt
sikerült megcsinálnom.egyből egy 1,2v-osat szedtem le.a 3dmarkhoz.
mindennapi használtara gondolom az 1.1v a max kb.?? -
Picco
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs