- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz kavicssli #12498 üzenetére
Náalm is ez a párosítás dübörög, csak proci 3.2őn. Ha jövőhónapban lesz időm picit dolgozgatni, akkor viszont csere 8800GT/GTS-re mert hát 1920*1200ba kell a kraft, de egyelőre a pro-val is teljsen megvagyok elégedve.
Brumi˘ És még olcsó is
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Picco
addikt
pics@ba tudtam h lekesem a 12500. hsz.-t
Accelero S1 rev2.- olcso es baromi jol hut.
a zalmi jol nez ki de ha ra is megy tuti kurva dragakavics: hat ha a procidat nem huzod akkor a kari 60%-at hasznalod csak ki max...tuti h tobbet nem hajt ki.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
kavicssli
addikt
-
Picco
addikt
válasz kavicssli #12503 üzenetére
jaja, tuti, nekem rev1 van, az is ramegy a kozhiedelemmel ellentetben.
azert is jo az S1 mert baromi sok kartyara ramegy, tehat lehet h a kov. karidra is ra tudod epiteni**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
kavicssli
addikt
Akkor ez ilyen kakuktojás hogy melyik fajta megy rá és melyik nem de köszike mellesleg könnyű felszerelni?
ez nekem beadja AC
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Picco
addikt
válasz kavicssli #12505 üzenetére
igen, ha most vennek akkor ilyet vennek az sicher, az huti a VRM-et is rendesen...szvsz kurvara meg lehet vele huzni a kartyat.
ja S1hez h feltedd a VRM bordat kell furni rak 1 pici lukat, kb fel perc az egesz, csak elobb elfelejtettem mondani
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
mivel rajta van a huto igy nem latod, a kartya jobb oldalan van a szelevel parhuzamosan, szeletol kb 4 cm-re.
egy sor kicsi chipecske.nekem 820-1050 volt a max stabil, de 800/1000-en hasznalom, accelero S1-el.
-
leviske
veterán
válasz X Factor #12494 üzenetére
Én nem lehúzni akartam az nV-t...egyszerűen elmondtam, hogy nem ugy képzelte el a DX10-et a G80 tervezésekor, mint ahogy a MS és az AMD... bár már bánom, hogy felhoztam a dolgot...
Azt pedig megint csak nem mondtam, hogy soha nem fogok nV karit venni, csak hogy eddig egyszer volt, az pedig nem keltett bennem olyan benyomást, hogy szükségét látnám váltani. Tudom...nem lehet egy márkát egy kártya alapján azonosítani, mert akkor az ATi-nak is felhozhatnánk pár gyenge eresztését, de az ATi nekem valahogy egyenesebbnek tűnik (ugy értem, hogy nem azzal nyer némi teljesítményfölényt, hogy a játékfejlesztők zsebét tömi)
Arra pedig te sem tudsz szerintem mit írni, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle arch.-ra vannak fejlesztve, jobban lemaradna a G80, mint fordítva.
Mind1, most már befogom...nem akartok senkit sem jobban megerősíteni abban a hitben, hogy hülye vagyok.
-
Đ@n!
tag
válasz leviske #12514 üzenetére
Ez egy naon jó kérdés de sztem a 3dmark toplista az segít benne
skillZ#Oc Team
-
Picco
addikt
válasz leviske #12514 üzenetére
figy ez is olyan mint minden proci, minden darabnak mas a limit, de ezt te is tudhatnad, manapsag, mondjuk baromisokszor kerdezik ezt az x2 topicban is, 800 folott nem gyari hutovel szinte biztos h megy.
-
kavicssli
addikt
MO-n hol lehet Accelero Xtreme 2900 hütőt venni?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Fr@ps
tag
figyuzzatok .. voltam haveromnál neki is 2900 Pro-ja van de az 512bites és amikor megmutatta (jobban mondva hallatta) hogy milyen hűtést dobtak rá.....én nem hiszem hogy az kevés lenne rá...(jó az én gépembe alapból 25 -30°C fok van kb...)..
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz kavicssli #12520 üzenetére
ph-n talan subcooling.hu aprohirdetes(vizhuteseknel) lattam talan kiirva h erkezett nekik.
mod: ha szert teszel egy olyanra kerunk tesztet
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
most nagyon rákattantam és holnap mellesleg fiztést is kapok! Minél hamarabb szeretnék beruházni 1 olyanra! mindjárt megnézem az oldalt amit mondtál...
-
kavicssli
addikt
Most küldtem egy "körlevelet" a kiemelt hirdetőknek (tts, BirdPc...) és tts azonnal vissza is irt hogy holnap vagy holnapután érkezik neki belőle.. viszont árat nem irt! Ahogy én olvasgattam a neten kb 9000ft ért fogják kint vesztegetni itthon meg szerintem eléri a 13.000ft is...de ne legyen igazam
-
leviske
veterán
Tudom, hogy off, és felesleges tovább fokoznom a témát, de ugy tűnik Abu85 és gbros hosszászólásait olvasgatva a RV7*0 topikban... nem írtam annyira nagy hülyesége a R600/G80 DX10 viszonyával kapcsolatban.
-
Picco
addikt
válasz leviske #12536 üzenetére
nincs kedvem vegigolvasni 400hsz-t, hol lattad pontosan?
tovabbra is fenntartom a velemenyem: miert nincs egy olyan jatek sem ami kihasznalja?
miert erosebb minden jatekban az nv? nem gondolod h itt santit valami?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
fv82
tag
Sziasztok!
most váltottam Sapphire 2900 Pro-ra, ami eddig elég jónak fest egy dolgot leszámítva.
Szóval a srácnál kipróbáltuk és teljesen rendben volt a hangereje egy haveromnál is még viséken, ott nem különben, de itthon úgy 1,5 perc után felugrott 2000-es fordulatra és azóta, nem vesz vissza. Riva Tunerral letudom venni 1000-re de nyilván ennél valamil jobb skálázhatóság és automatizálás kéne. Szerintetek mi lehet a gáz?
természetesen az a gond ezzel a fordulattal, hogy egy jó porszívó sem sokkal hangosabb és böngészés közben azért soknak tűnik
üdv: FV[ Szerkesztve ]
Telefonszámot mindig hívható formátumban küldj!
-
fv82
tag
félek, hogy igazad van, egy 4 éves acorp házam van (igazából a szép matricák miatt ragaszkodom hozzá) és már nem először volt megmagyarázhatatlan hőmérsékleti gond a gépemben.
mindenesetre itt vannak az érzékelők adatai:
[link]
nem lehet azért picit valahol variálni az fordulatot?Telefonszámot mindig hívható formátumban küldj!
-
Picco
addikt
szedd le a haz oldalat, egybol nem lesz baj
vagy hasznald igy, legjobb es meg haz sem kell hozza
-
-
Đ@n!
tag
Megyek szerzek ventit és megpróbálom hátulról meghűteni a karit hátha érek vele vmit!
skillZ#Oc Team
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Thunderbird
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs