- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
erebus
tag
Már a HD 5750 512 Mb is húzós kicsit - ennél is úgy érzem, h nem fogom kihasználni. És ez már 23-25 ezer körül kapható. A HD 5770 512 Mb már majdnem 30 ezer, annyit nem költök rá. Amúgy ha nem a monitor, akkor a tv lesz rákötve - vagy/vagy alapon. De mindenképpen csak az egyik - nem lesz több monitor/tv rákötve egyszerre és úgy olvastam, h ebben lenne jobb az 5770-es.
-
erebus
tag
Amire a kártya kellene: normál DVD filmnézés, régebbi típusú játékok (kb. directX 10-ig, pl. FIFA, Guild Wars - bár ha futna a gépen, akkor kipróbálnám a Dragon Age-et), egyéb otthoni használat (pl. irodai alkalmazások, netezés). Szóval nincs szükségem erőgépre, de ha már veszek egy új VGA-t, akkor gondoltam tudja a directX 11-et - sose lehet tudni mire lesz még jó a későbbiekben
-
erebus
tag
Ha jól látom, akkor mindkettő tudja a Directx 11-et, az 5670 pedig 25 W-tal kevesebbet fogyaszt. Cserébe persze gyengébb is, de 5 ezer HUF-al olcsóbb is, ami jelen esetben nekem eléggé csábító.
Azt mondod, h ha max. 1440x900 felbontásban játszanék - akár mondjuk az újabb játékokkal is - akkor az 5670-nel is elmennének ebben a felbontásban? -
erikke17
őstag
Szerintetek ha a webshopba (az most mindegy hogy hova) jön egy friss adag Sapphire Radeon HD 5770 1GB mekkora az esélye annak hogy Rev.3 hűtővel vannak szerelve?? Mert leírásban 11163-02-20R van írva vagyis Rev.2 hűtős ám a képen Rev.3 van, bár szerintem ennek nem nagyon hihetek a számnak ami leírásba van írva ugyanis már régebbtől az van oda írva.
Rev.2 Hűtősek mennyire jók??
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Inkább a képnek hinnék jelen esetben mégis csak jobb egy Rev.3 Rev.2-ről tudsz valamit?? Hang, hűtésre gondolok.
SAPPHIRE Radeon HD 5770 1GB PCI 11163-00-20R Így van írva a neve az oldalon de a leírásban meg ez van: 11163-02-20R
Tanácstalan vagyok melyik is lehet
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
nagyúr
válasz erikke17 #15913 üzenetére
Rev3 2.gyári számmal van forgalomban!
Első széria: 11163-02-20R
Második kiadás: 11163-17-20G (azt megne kérdezd miben más kinézetre ugyan az mind hűtés mind nyákban)
Amúgy meg ha ennyire bizonytalan vagy a webáruházban itt vedd meg itt azt kapod valóban amit megrendelsz!
Más: a Rev2.is teljesen rendben van mind hűtés mind hang tekintetben, annyival jobb viszont hogy a Rev2 a teljesen referencia kártya és lehet rajta feszt állítani (nem kell BIOS-ban babrálni hozzá mint a Rev3.nál)
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Van egy vtx3d 5770-es kártyám!Eddig nem melegedett csak max olyan 75 fokig!De most 99fokig ment fel?
Mi lehet a baja? -
erikke17
őstag
válasz DroiDMester #15915 üzenetére
Szóval akkor a Sapphire Radeon HD 5770 1GB 2 féle számmal van forgalomban?
Engem főként a hűtés érdekel rajta. Venni nem fogom, csak most van gariba az Asus Eah 4830 vga-m és mondták ha nem tudnak olyat szerezni a gyártótól akkor kapok egy hasonlót vagy hozzá fizetéssel egy erősebbet. HD 5770-re esett a választás és engem a Sapphire 5770 New Edition hűtéses nagyon meg fogott, látszik hogy a hűtésen nincs az anyag lespórolva és jól hűt ezáltal piszok halk
Fesz emelés nem igen érdekel annyira nem nyúlok bele a VGA-ba
Előre is köszi
-
droti25
őstag
Kipróbáltam a catalyst 10.9e-t és a 11.1hotfix-et és ott csak 79fokot mutat terhelve,viszont az afterburner és az everest 10fokkal többet!
Most akkor melyik a mérvadó? -
leviske
veterán
Nem tudom, hogy volt-e, de másnak is 5.5-re csökkent a Windows Aero teljesítmény a 11.2 óta? Először telepítettem normálisan a drivert (szóval nem rá az előzőre, hanem a "fórumos szabályok" szerint) és rögtön elő jött a baj.
-
zoleeno1
veterán
válasz erikke17 #15918 üzenetére
felhívni próbáltad már őket és megkérdezni?
Mer' sztem ez lenne a legegyszerűbb megoldás találgatások helyett
Igaz az online boltok 80%-nál, ha felhívod az ügyfélszolgot valami szakmai kérdéssel ez lesz, (mint nálam is volt anno ): "csókolom a hirdetésben szereplő kari Rev3 vagy Rev2, mert a leírás alapján nem lehet eldönteni?" ügyfélszolgálatos néni: "3 perc csend... hát ööööö... nincs felkészítve szakmai kérdésekre és nincs is ott olyan munkatárs jelenleg, de írjak 1 mailt és megpróbálják kideríteni"szal nem biztos sokra mész a telefonnal, de ha szerencséd van kaphatsz választ, vagy utána néznek és vissza jeleznek, másnem mailben.
Honor Magic5 Pro
-
embe
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Na beléptem tegnap én is az 5770-esek táborába. A választott ASUS EAH5770, itt vettem helyben 25eFt.-ért. Dobozos, kisker garis.
Hőfokok AIDA szerint VideoCard Stability tesztel 10 perc után :
Alapon:
GPU dióda (DispIO) 38 °C (100 °F)
GPU dióda (MemIO) 34 °C (93 °F)
GPU dióda (árnyaló) 37 °C (99 °F)Terhelve ezek a számok: a sorrend ugyan az mint az előbb: 57-58-56
Furmark 10 perc után 64 fokot mutatott.
Ezek az értékek szerintem rendben vannak.
Azt hogyan tudom megnézni, hogy van-e hozzá újabb BIOS, illetve azt hogyan tudom lecserélni - frissíteni?
Köszi előre is a segítőkész válaszokat!
-
nagyúr
-
droti25
őstag
válasz DroiDMester #15928 üzenetére
100%-on pörög!Nem fogtam még meg milyen meleg!A msi kombustorral terhelem kb 7 perc és 93 fok körül van de nem szemetel a kép!
-
nagyúr
válasz droti25 #15929 üzenetére
Pont azért írtam hogy fogdosd meg! mert ha csak alig meleg és a GPU-Z meg 93.fokot mutat akkor vagy a szenzor halt be a kártyán vagy pedig a hűtő nem fekszik fel rendesen a GPU-n! 93.fokos GPU nál a bordának is forrónak (60-65.fok körül) kell lenni! Tehát fütsd fel a kártyát és fogdosd meg a bordát mennyire meleg!
-
droti25
őstag
válasz DroiDMester #15930 üzenetére
Levettem a hűtőt és az eredeti pasztát elkentem normálisan gpu-n!Így most alapon 53fok,terhelve 86-87!
Ez így is sok még! -
erikke17
őstag
Most olvasom itt hogy volt az a "szürke halál" probléma, az ugye már meg lett oldva? Nem is tudtam róla hogy voltak ilyen gondok a driverrel.
-
=HG=
addikt
-
nagyúr
Mármint mi halálozott el? Mit műveltél a Rev1.es kariddal?
************************************************************************************
#15932 erikke17 a szürke halálos dolog BIOS probléma volt! nem DRIVER! (de azok is csak a legelső szériás 5770.eknél 2009.November utáni BIOS-okban már javították a problémát) Tehát nincs miért izgulnod!
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Ne nevessetek ki
Ha egy 4870 512Mb helyére beteszek egy 5770 1 gb - osat kell valamit a win7 - ben állítani ?
driver, ilyesmi ... -
--HARDCORE--
senior tag
a legújabb drivereket inkább a 69xx-hez húzzák, szóval felesleges a bevált drivert cserélgetni. ismerősnek az új (11.2) driver mellett fos volt a képe az 5770nek.. és gond volt a képfrissítéssel is.
nem kell mindíg a legújabbat felrakni, mindíg az adott szériához a legjobbat kell.
nekem a 10.9 bevált..illetve egy észrevétel: adott év eljén általában tele vannak hibákkal a Catalyst-ek...
10.2 11.2 legalábbis tapasztalat... megéri várni, és addig egy régebbit használni,ami 100% hogy stabil.[ Szerkesztve ]
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
erikke17
őstag
válasz DroiDMester #15935 üzenetére
Oké értem köszi Gondoltam rákérdek mi lett a vége aztán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz --HARDCORE-- #15940 üzenetére
10.12-vel és a 11.1-el nálam nincs semmi gond. Mindkettő megy rendesen, minden játékkal.
Live-Die-Respawn
-
-
embe
nagyúr
Üdv!
Miért van az, hogy miután feltelepítem a 3dmark11-et. lefuttatom, nem értékel a végén? Lehet azért mert azt írja ki, hogy "unregister" ? Esetleg egy link, ahonnan "okosságot" lehetne leszedni? -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Csak annyi kérdésem lenne,hogy fullHD-ban milyen játékban ad rossz teljesítményt a
SAPPHIRE HD5750 1GB DDR5 HDMI PCIE?Nem értek hozzá,mire kell figyeljek,melyek a hibajelenségek?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Kezdő vagyok
őstag
válasz Kezdő vagyok #15947 üzenetére
Csak azért kérdezném,mert vannak olyan vélemények,hogy nem jó fullHD-re.
-
GAbre
veterán
válasz Kezdő vagyok #15948 üzenetére
Azért nem jó,mert "gyenge kártya",az 5770el is eléggé közepes grafikán tud az ember játszani full hdben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt