- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ
Gadget-et pedig használja mindenki egészséggel
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Mi a véleményetek a Vortex3D Radeon HD 5770 es ről? Illetve mit jelent az hogy mögé van irva hogy CuCore? (cukor?). Egy GTS 250 es váltana. Illetve egy E6500 as Intel Proci tekerné alá a kakaót. Nos? Amúgy az 5750 és 5770 között mekkora a teljesitménybeli eltérés?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
DeaTHeX
tag
válasz HartgeH3-2.8 #16545 üzenetére
megvárom a 7végét, remi lesz crack a krájzisz 2höz és akkor kiderül mit tud a kari, mert ütős gaméval még nem teszteltem, bár én eddig nem csalódtam benne:-D szal csak ajánlani tom
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, de ha az emlékeim nem csalnak, talán
Droidmester írta hogy a rev 3 as 5770 ciceregNa tegnap este nekem is elkezdett ciceregni, levettem a ház lapját,
picit megnyomtam a vidikártya szélét és nem cicergettViszont amint elengedtem rögtön elkezdte megint, persze nem folyamatosan
csak néha, pedig a slotban normálisan benne van, én úgy vettem észre hogy
a dísz műanyag boritás rezonál össze a hűtővel és ezért cincogValaki tud valamilyen megoldást erre?
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
nagyúr
válasz joker1220 #16554 üzenetére
Nem! a Sapphire Rev3 nem cicereg! De a többi 5770.se nem úgy ahogy te leírod ha hozzá érsz elhallgat! nálad csak valami be rezonálhat és az adja a hangot! Viszont újrapasztázni valóban érdemes 10-20.fokot is lehet vele nyerni! lehetséges hogy a műanyag borítás nincs rendesen rácsavarozva a hűtés re és az rezonál de azt is csak akkor tudod megnézni ha leszeded a hűtést mert belűről vannak a kis csavarok amit a műanyag házat fogják a bordához!
-
joker1220
őstag
válasz DroiDMester #16556 üzenetére
Barkácsolni nem merem, szinte hallani sem lehet csak ritkán, ha ösze van rakva a ház és a helyén van akkor alig hallani De ha zavaró lesz akkor kénytelen leszek
Tudok segíteni nekem a melyik ramot vegyem & az azonnali procis kérdések orája topic ban is?!
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
misx
senior tag
válasz DroiDMester #16556 üzenetére
Nálam sem cincogott, de ha kedve volt, lekapcsolt és dobott egy black screent. Elvileg ma hozza a futár vissza (remélem a cserekártyát). Nyugdíjazni kéne már ezt az öreg 3870-et, pedig szegény megbírkózik még minden játékkal. A Crysis2 viszont nagy falat.
[ Szerkesztve ]
-
Utao
csendes tag
Sziasztok!
A konfigom:
AMD Phenom II 720 AM3 BOX processzor
FSP ATX-400PF táp
MSI 770-C45 alaplap
Kingmax TinyBGA 2048 MB DDR3 1600 MHz memória
Sapphire HD5750 1GB HDMI PCIE videókártyaA monitoromon (LG FLATRON W1942S) időnként pixelhibák jelennek meg, apró vízszintes fekete vagy fehér csíkok, és bizonyos játékoknál egész nagy foltok lesznek sakktáblamintásak. A Bioshock, Bioshock 2, Crysis és a Dragon Age 2 Demonál láttam ilyet. Menüben nem szoktak előjönni, játék közben gyakorlatilag mindig, függetlenül attól, mennyire butítom le a videóbeállításokat. Játékon kívül eleinte a youtube-szerű videók nézésekor tapasztaltam ilyet nagyon gyakran, vagy ha pl. ACDSee-ben ablakban nézegetek képeket. Tegnap feltettem a Firefox 4-et, úgy látom, az is hajlamos ilyen pixelhibák okozására. A legfrissebb drivereket használom, és ezt a problémát már egy éve is tapasztaltam, arra gyanakszom, hogy kártyahiba lehet. Szerintetek? Látott valaki ehhez hasonlót?
-
glutamin
őstag
Tipikus memóriahiba tünetei. Ha húzva van a kártya, akkor vegyél vissza belőle. Ha alapon, akkor meg gariztasd, ahol vetted.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
-
Utao
csendes tag
Hát, először a Bioshocknál láttam, gondoltam, vannak gondok időnként az ATI kártyákkal, hogy bizonyos játékok nem úgy futnak rajtuk. Meg arra is számítottam, hogy majd biztos kijön valami driver, ami megoldja ezt a dolgot. Aztán sokkal súlyosabb dolgok kötöttek le, a gépem spontán fagyott, már napi szinten, és ez kergetett az őrületbe, így nem nagyon foglalkoztam ezzel. A cuccaimat felküldtem Pestre gariba, és úgy jöttek vissza a memória kivételével, hogy mind hibátlan. Így már csak valami kompatibilitási problémára tudok gondolni. Majd megnézem egy másik kártyával, ha úgy jó, talán veszek egy újat. Ezt gariba már nem cserélik ki, mert már egyszer elküldtem
-
sith7
nagyúr
nem baj !!!! elsőre nekem is csak kitisztították a tápomat, és mondták nagyon jó ... 3 hét múlva visszaküldtem, mondván megint nem jó... és egy kicsit komolyabb hangvételű e-mail
A végeredmény, pénz vissza, válasszak másikat, mert ezt nem lehet javítani
Szóval küld csak megint szerintem el, de ha van ismerősöd kérd kölcsön a kártyáját, és próbáld ki azt ... ha azzal jó, akkor tuti a kártya
-
Spin
aktív tag
Hello!
Valaki játszik innen az Assasin's Creed Brotherhood-al?Ma kezdtem volna el,de gyakorlatilag játszhatatlan,minden átlátszó,meg alig lehet kivenni mi micsoda,pl: az embereknek,állatoknak csak a szemük látszik,az útból csak darabok,stb,stb...
Próbáltam már a 11.2-es és 11.4-es driverrel is,mindkettőnél ugyanez a helyzet.Ha valaki tud okosat,szívesen veszem.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdv,Spin!
-
nagyúr
-
sith7
nagyúr
válasz DroiDMester #16570 üzenetére
szép képek
-
glutamin
őstag
-
zoleeno1
veterán
nos megjelent a crysis 2 azt gondoltam a jelenlegi konfigom harmat kevés lesz hozzá, de eddig úgy tűnik teljesen jó lesz
1280x1024-ben, 920/1300-on, ezeket az fps értékeket kaptam:
Hardcore beállítás (legmagasabb) 43 fps
1 órát gameltem kb Hardcore-on, nagyon simán futott, nem vettem észre semmi féle akadozást, drasztikus fps csökkenést. GPU-Z-vel logoltam, a legmagasabb hőfok 69 fok volt.
A grafikáról csak annyit, hogy kis túlzással képzeld el az eddigi legjobbat amit láttál, az szorozd meg 3-al, és még akkor sincs a közelében sem iszonyat szép szerintem.
Kíváncsian várom pl DroiDMester-től a Crossfire-ös, full HD-s sample képeket, esetleg videókat
(egyébként Bi*Hu*en-en van fent 1 beállítás, ami állítólag szebb képet eredményez mint a hardcore mód. én még nem próbáltam, de majd ki fogom)
szerk:
Ráadásul most vettem észre, hogy DX11 van fent, amikor ez DX10-re készült, szal ez még lehet lenne jobb is[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
DeaTHeX
tag
válasz zoleeno1 #16573 üzenetére
nc*r*-on is van fennt ahol izmos vga alá van egy beállítás...még nem teszteltem...most értem haza, letöltöm gyors és holnap, vagy is du kipróbálom...
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
Spin
aktív tag
Értem,köszi! Én még képet sem tudok csinálni mert csak egy nagy fehérség látszik...
Üdv,Spin!
-
kribe
őstag
Lehet hogy amint kijön hozzá a DirectX 11-es patch rögtön be fog lassulni szépen, én ettől tartva nem vettem meg egyelőre a játékot...
DirectX 11 = áldozz fel jelentős sebességet szemmel alig észrevehető grafika javulásért
Tesszelláció = ugyanez még egyszer....
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
nagyúr
-
zoleeno1
veterán
válasz DroiDMester #16579 üzenetére
butaság pedig attól még, hogy (MÉG) nem annyira ismertek, FAiRLIGHT is jó csapatnak tűnik, tökéletesen fut a game. (skidrow, prophet sztem hozzá sem kezd, lassúak, mire kész lennének régen kidobja vki ) Esetleg majd Razor, vagy Reloaded de mondom tökéletesen megy FLT.
kribe: nem erőszak a disznó tor, nem rakod fel a patch-et és nem fog szaggatni
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz DroiDMester #16579 üzenetére
pedig az lesz ám a gép zabáló
az tuti
-
Tas
tag
Sziasztok!
Letezik olyan beallitas, h a HDMI kimenet amolyan TVout only funkciokent hasznaljam? (semmi extended desktop). Mar hetek ota kuzdok a normalis video lejatszason, de nem javul a dolog. A lenyeg, ha ext desktop van es aero ->darabos a lejatszas ha aero nincs -> torik a kep. 1 monitor eseten minden zold. Valaki tud vmi okosat?
-
Geryman
tag
Üdv. DroiDMester
Már rég beszéltünk, de most lenne 1-2 kérdésem.
Inmár nekem is van 2.db 5770-en, de gyanúm van arra, hogy nem működik valami jól a CrossfireX.
Leírásod alapján tökéletesen működött max grafóval az AC.B. , de nekem sajna voltak kisebb akadások, képhibák, stb..
Leírhatnád nekem, hogy milyen programokat, milyen beállításokkal használsz.
Most használok először 2 karit és még csak ismerkedem ezzel a technológiával.
Szóval minden jó segítséget elfogadok tőled a tökéletesebb működsért.Gigabyte 990FXA-UD3, , Amd Fx-8350, Corsair H80i,4x4Gb Kit DDR3 1600Hz, Sapphire Radeon HD 6950 2GB, Corsair TX750Watt, OCZ Agiliti 3 SSD
-
nagyúr
válasz Geryman #16585 üzenetére
Nem használok semmi extra progit!
legfrissebb AMD Catalyst 11.4 (8.84.2 RC1 March 23) Win7 x86/x64 driver van fent és mellé a szintén legfrissebb AMD Catalyst Application Profile - 11.2 CAP4
Mást nem használok CCC.is alapon van nincs semmi át állítva benne!
-
GAbre
veterán
válasz DroiDMester #16586 üzenetére
Ez fura,h neked már megvan a 11.4 béta,amikor a 11.3-at se adták ki még,pedig már itt lenne az ideje....
Amúgy jól emlékszem,h crossba 2db 8x-os pci-e nem "túl gyenge"?Csak pár fps minusz?Avatar
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Geryman
tag
válasz DroiDMester #16590 üzenetére
Üdv.
Nos felraktam az általad használt programokat és felhúztam mindent maxra a AssassinsCreedBrotherhood-ben.
A tapasztalatom az, hogy eléggé belassult a game, amit nemtudom, hogy mennyire jó.
Hogyan tudnám megnézni az fps-t a játékban és miképp tudom leellenőrizni, hogy jól működik e az CrossfireX, esetleg teljesítmény adatokat hol vagy hogyan tudok megtekinteni?
Az mindegy, hogy melyik kártya, melyik kimenetébe dugom a monitor?
Ja és 1 CrossfireX összekötő kábelt használok, nem kell mind 2-őt beraknom?
És mégvalami megnéztem mind a 2 kari dobozát és a karikat is, nem teljesen ugyanaz, az egyik
Dual DVI-I/HDMI/DP PCI Express 2.0
és a másik
HDMI/DVI-I/DP BLACK VISION PCI Express 2.1
lehet probélma a külömbség és mindegy melyiket rakom melyik PCI express slotba?
Tudom asokat kérdezek, de kiváncsi vagyok a tapasztaltabbak véleményére.Gigabyte 990FXA-UD3, , Amd Fx-8350, Corsair H80i,4x4Gb Kit DDR3 1600Hz, Sapphire Radeon HD 6950 2GB, Corsair TX750Watt, OCZ Agiliti 3 SSD
-
zoleeno1
veterán
válasz DroiDMester #16590 üzenetére
télleg thx akkor fel is rakom, mivel jobbal tesztelném, ha nem a crysis 2-vel
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz Geryman #16591 üzenetére
Hát nekem anno a gta IV-el volt olyan gondom,h 1 kártyával jól ment!
2 kártyával viszont ugyanúgy ment,csak sokkal jobban belaggolt! Jó párszor átment diavetitésbe!
Meg a Force unleashed 2 is szép képi "bugot" produkált 2 karival,meg volt,ami nem indult el!
De majd ha lesz rá módom tesztelem majd az új lapomban is!Avatar
-
nagyúr
Tessék 3.kép Crysis2 Extreme beállításon FULL-HD.ban! Hát ilyesmi amire kíváncsi voltál!
Látszik hogy az Extreme beállításhoz és FULL-HD.hoz már kevés a 5770.CFX és majd mi lesz ha nem DX9.módba fut a cucc! Akárki akármit mond ezis olyan VGA zabáló mint annó a 1.része volt!
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz DroiDMester #16594 üzenetére
no igen, erről beszéltem, csodaszép
és el tom képzelni, hogy a video bejátszások mennyire durvák lehetnek
de azt nem gondoltam volna, hogy kevés lesz az 5770 cfx
én a 12. küldetésnél tartok, a régebben leírt beállítást (extreme+torrent oldalakról tölthető extrem-nél szebb grafika) használva, 1280x1024-en (ennyit tud a monitorom) 35-40 közötti az fps-em, de szaggatásmentesen fut. Nekem nagyon bejött a game, sztem sokkal jobb mint az 1.Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
sith7
nagyúr
válasz DroiDMester #16594 üzenetére
Nem semmi ...
-
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok !
Tudnátok ajánlani megbízható hd5750-et?
Ami nem ciripel,a venti vezérlés rendben van és jó a hűtése.előre is thx !
DX260 - forzaHybrid - IE900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest