Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz mdk01 #7967 üzenetére

    "nekem annyi apró kis hulladék bükkfám lenne mint Thyeby-nek"

    Hümm, igen. Öcsémnek is van egy Domino-ja. Mindig tőlem kunyerál kekszet. Persze, adok neki szívesen, amennyit kér. De ő nem szívesen bajol a kekszkészítéssel. Mondtam neki, itt egy csomó méretre gyalult apró darabka, mindből kijön egy-két tipli. Nem kell neki. Kidobni sajnálom. Kifűrészelgetni nincs időm. (Pedig kedvem lenne.) A tűzre kár. Az évek alatt összegyűlt vagy három almásládányi (ha nem több!) ilyen hulladékom.
    Ha valakinek kell, felajánlom ingyen, mert nekem csak a helyt fogja.

    "Nézd meg azt a fentebb Márton által linkelt ajtót. "

    Azt én megnéztem még melegében, mert mindig ottragad a szemem a kötéseken. Nekem nincs, sose volt hosszlyukfúróm. Láttam már működés közben élőben, de csak valami 10-es fúró volt benne.
    Létezik felsőmaróba ilyen méretes fúró, és azt bírja is egy felsőmaró? (Vagy egy ilyen furatot még gyári célgéppel is trükkel - két szélen nagy furat, közötte két menetben kimarva az anyag - szok csinálni ezt a szakma?)

    S ha már itt tartunk:
    Küldözgeti nekem a Felder mindig a prospektusokat. Abban láttam egy olyan vésőgépet, ami szögletes "hosszlyukat" készít. El nem tudom képzelni, hogy működik az. Te tudod? Nagyon szép a végeredmény!

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák