Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz Crazyman33 #5196 üzenetére

    ...és thyeby #5198:
    Vhol érhető volt a festő kérdése, mert jelenleg nincs olyan szakma Magyarországon hogy "bútorfestő", tehát nem tanítják sehol. Nálunk a cégnél már felmerült, hogy indítunk egy OKJ-s tanfolyamot bútorfestő néven, de még egyelőre nincs idő vele foglalkozni.

    Luciferc #5201: Ezekből a vasalatokból nincs túl sok varriáció, tehát ár érték arány foresten belül szinte nincs is. Ahhoz képest hogy béna olasz/kínai x@arok sztem drágák.
    Viszont ha megnézzünk egy másik márkát és hogy megint maradjunk az egyik legnagyobbnál a BLUM-nál sztem jobb az ár/érték arány. Igaz hogy ezek 100k környékén kezdődnek, de sokkal könnyebb szerelni is, mert mint crazy is írta nagyon lehet szopni ezekkel a vackokkal. Mivel te vagy a szerelő és a végfelhasználó is duplán jól jársz a BLUM-mal.
    Működésbe is finomabbak a BLUM vasalatok és időtállóbbak is.
    Egy szó mint száz sztem a BLUM sokkal jobb mint amennyivel drágább, de az biztos hogy nem átlag pénztárcához van szabva. Nem lennék a helyedbe, hogy eldöntsem melyiket vegyem:)
    Egyedül talán a magic corner az ami elfogadható a forest-től, de kamrapolc egy annyira speciális vasalat, amit ráadásul nagyon meglehet pakolni, hogy oda egy komoly márka kell, arról nem is beszélve hogy a forest-eset, valóban szinte lehetetlen jól beállítani.

    Thyeby #5202: Az amerikai szabvány.Volt már erről szó hogy ezekre is kell figyelni felsőmaró vásárlásánál. Gondolom ezt korábban vetted vagy olcsón jutottál hozzá.
    Nem volna egyszerűbb ha esztergáltattnál egy hüvelyt 0,35mm-es falvastagsággal ami rá tudnál húzni a 12mm-es tengelyre? 0,35mm nem túl vékony egy fémesztergályosnak és csak egyszer kell legyártatni.
    Thyeby 5207:
    Nagyon sok éve piacon vannak már ezek a vasalatok és nem mozdult az ára.
    A tehetősebbek most is BLUM-ot vagy más komolyabb márkát raknak a szekrényükbe. Ez a forest a legalja a piacon és ezeknek ennyi az ára. Ez soha nem fog lejjebb menni ha csak nem találnak ki egy kicsit jobb konstrukciót amivel a régi ára 10-20-X%-kal lejjebb fog menni.
    Soká #5211:
    Ez nagyon olcsó. Én 2004 környékén 30.500,- pénzért vettem egy dimar-t ami kb. ugyan ez, és nem én csináltam rossz vételt. Vigyázz vele!

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák