Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spacer

    aktív tag

    válasz aszamóca #37257 üzenetére

    Ti milyen lapot néztetek rá? Én a Makitának a 250 mm x 30 mm Z80 fog, B-08838 laját találtam szimpatikusnak a vastagsága miatt. (1.8mm/2.8mm) Lehet nem egy Freud, de szerintem az én céljaimnak tökéletes lesz, és nem kell tökölnöm a hasítóékkel.

    Első tapasztalataim alaján egyébként szerintem nagyon patent a gép. A gyári beállítások is egészen pontosak voltak, csak nagyon kis koriigálás kellett, hogy tényleg pontos legyen, kivétel ezalól a tolószán. Az sajnos itt se tökéletes, de kis odafigyeléssel azért lehet használni.

    Ami kicsit zavaró számomra:
    1. Az elszívás nálam se tökéletes. Felül veri a fürészport.
    2. A hasítóék szorul. Neketek is nehezen lehet csúsztatni fel-le? Tudom ne essen le, de két kézzel majdnem felemelem a gépet mire feltudom húzni, vagy ha leakarom tolni.
    3. Nem értem ennyi pénzért miért nem lehet egy normálisabb fűrésztárcsát alapból rátenni. :( Azt meg már végképpen nem értem, hogy a gyári könyvben leírt ajánlott fűrészlapok se tűnnek világmegváltó lapoknak, és 254mm-es lapot más márkákból sem lehet nagyon kapni rá. :U

    Mindent egybevetve teljesen megvagyok elégedve pár nap ismerkedés után.
    Külön köszönet Serfözőtibi topictársnak a hasznos hozzászólásaiért, főleg mivel ő billentette át nálam a képzeletbeli kapcsolót a vásárlás felé.

    >>>>>>>macbook air<<<<<<

Új hozzászólás Aktív témák