Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz Phülöp #52680 üzenetére

    Meg egy bambi. "Minden legyen", én is ezt kívánom, legyen 100"-os és 4K TV, legyen félmillás erősítő és legyen félmillás hangfalrendszer, legyen egy limuzinom sofőrrel, legyen aranyozott szökőkutam az úszó medencém közepén és legyen elefántcsont markolatú fogkefém gyémántberakásokkal, no meg legyen aranyból ..di is. (Amúgy egyiket sem igazán :D .) Azt, hogy valami átmenetileg és viszonylag élvezhetően meg lehet oldani technikailag, ha helyzet és a pénztárca is úgy kívánja, azt ne keverjük már össze azzal, hogy nincs is igény a későbbi jobb megoldásra.

    (#52678) blakey akkor ott bizony gondok vannak.
    Erre megpróbálok röviden és visszafogottan válaszolni: egyéni preferencia és személy szerint nekem egyáltalán nem gond. Köszi.

    Amúgy: erről a "nyújtás" dologról már lejátszottam itt a meccseimet. Persze az lenne a legjobb, ha vagy a TV lenne 21:9-es vagy, hogy a filmek lennének natívan 16:9-esek, de engem jobban zavarnak a fekete csíkok és hogy nem tölti ki, amit csak tehetek teljes képkitöltéssel nézek és ha tehetném még a 3D BD iso-kat is így nézném. Bizony. :D :K Rokonokkal (tinik és középkorúak is) nem egyszer néztünk már 1920x800-as filmeket 16:9-re kitöltve, érdekesen egyikőjük sem panaszkodott a "mozi élménnyel" kapcsolatban. De nem akarom újra kezdeni ezt az egészet, részemről zárom a témát. Peace. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák