Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tt_to

    tag

    Sziasztok, régen voltam már itt, csak egy kérdésem lenne azokhoz akik az Asus routerrel USB-n összekötött háttértárolóról torrenteznek.
    Nálam (AX56U) usb-n egy 1 TB SSD van, Transmission torrent klienssel, és voda 500/22 nettel. Így használom már több mint 1 éve, csak a hátértároló mérete növekedett az idők folyamán.
    Nem szoktam már kattogni a letöltési sebességen, anno annak is örültem, hogy nem kell se PC se NAS és lejön egy film 50-150 Mbit/s sebességgel, majd 0-24-ben vissza seedel, "osztjónapot".
    Viszont pár napja a telómon észrevettem, hogy amikor indítok egy torrent letöltést, "nagyon gyorsan" lejön. Megnéztem a letöltési átlagsebességet és látom hogy az kb. kimaxolja a teljes sávszélességemet. :Y Elkezdtem visszanézegetni a TM-ben, és azt vettem észre hogy pár hónapja a torrent letöltési sebességek felmentek 300-500 Mbit/s sebességre?
    Nem lett se FW frissítve, sem a Transmission nem frissült, akkor miért gyorsult be a sebesség?
    Kb. 1 éve amikor összeállítottam a cuccot, itt a profik azt mondták hogy kb. 5-12 MB/s körül jön le stabilan a torrent routerre telepítve, és valóban nálam is ezt a sebességeket produkálta.

    Kérdésem, hogy aki hasonló konfigurációban használja a routert torrentezésre mint én is, ti észrevettetek valamilyen változást a sebességekben?




    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák