Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    Xiaomi okos eszközökkel nekem is volt gondom, de rákerestem neten és kiderült hogy a 12-13-as WiFi csatornát nem igen szeretik, mióta átállítottam 6-os csatornára azóta semmi gondom velük. Előtte autómatikusra volt állítva és sajnos egyszer csak 12-es csatornára váltott az kavart be.

    TUF-AX5400 november 25.-e óta tökéletesen üzemel nálam router üzemmódban, igaz Telekom Optikai nettel, nem DIGI-s netem van, nincsenek újraindulásaim vagy egyéb gondok.

    Régebben ahol laktam ott UPC (most már Vodafone) koax-os net volt, és vettem egy ASUS RT-N56U routert a kábelmodem után, ott nekem is voltak gondjaim, egyfolytában 1-2 óránként megszakadt a net, újraindulgatott a router és a szolgáltatótól új IP címet kapott minden egyes felállás után. Hiába írtam az ASUS supportnak és a UPC-nek is nem kaptam érdemi segítséget, aztán felraktam rá a Padavan firmwaret és utána tökéletesen működött, se netszakadások, se újraindulások nem voltak többé.
    Szóval esetleg a Merlin firmware segíthet akinek ilyen gondja van, bár az meg sajnos AX5400-ra nincs, csak bizonyos ASUS routerekre.

    [ Szerkesztve ]

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák