Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergosz2

    veterán

    válasz #32577792 #23929 üzenetére

    Minősége megfelelő. Tartósság meg értelemszerűen a felhasználás függvényében változik. Ha nem ezen szeled a hagymát és klopfolod ki a vasárnapi rántott húst akkor 2 évig biztosan bírni fogja. Sokan panaszkodta annak idején, hogy a G56-ta ellentétben ennek nem fröccsöntésből származóan szürke a színe, hanem festett műanyag és ezért attól féltek, hogy kopni fog. Nekem lassan egy éves lesz a gép, koliba hozom fel, ezen doksikat év közben meg ehhez hasonló dolgokra használom de eddig semmiféle kopást, vagy erre utaló jelet nem vettem észre. Aminek viszont örültem volna az az, hogy a Caps lock lenyomását jelző led a gép elejéről a billentyűzetre került volna. Billentyűvilágítás is van mindegyik ilyen típusú gépben úgy tudom.

    Elvileg adnak hozzá kis mélynyomót is, nekem teljesen megfelelt filmnézéshez , de amúgy sem vagyok vájt fülű. Hangerőben nagyon ott van a gép szóval erre panasz nem lehet.

    Kijelző tekintetében én egy IPS kijelzős darabot használok. Teljesen korrekt, a megjelenítés minőségében sokkal jobb mint ebben az árkategóriában fellelhető TN-es darabok. Persze vannak ennél sokkal jobb kijelzők is de ugye minden pénz kérdése.

    Mindennapi hordozásra én nem nem nagyon ajánlanám ezt a gépet, szerintem arra túl nagy. A beépített akksival együtt kb 2,6 kg, ha már viszed a töltőt is akkor 3 körül járunk és persze hozzá jönne a laptoptáska súlya is amivel együtt simán lesz 5kg csomag. Igen,mint említettem az akksi az én példányomban beépített ami annyit jelent, hogy nem tudod kipattintani mint egy másik gépnél. De ez nem jelenti azt , hogy nem cserélhető, mivel csak (úgy emlékszem) 2 csavart kell kihajtani és már kint is van. Akksi időről sokat nem tudok nyilatkozni, szerintem az elmúlt egy évben nagyjából ha 24 órát ment összesen a gépezet arról.

    Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

Új hozzászólás Aktív témák