Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibaimp

    nagyúr

    válasz mr.dana #2358 üzenetére

    A Mercenaries-eket kell sorban irtanod (ott van a menüben a fül ott látni ki van előtted), így lépkedsz előre a ranglétrán egészen TIER 1-ig, (ez 50 szint!!) utána nyílik meg a TIER S1-S4-ig a szint, visszafelé, ugyan úgy öldösve a Mercenaries-eket. Mire elérsz a S2-re az olyan 60 szint.
    Ez a jele a térképen a Mercenaries-eknek: ha piros, akkor téged üldöz, mert körözés van rajtad és meg fog támadni, amikor megtalál.

    Haphaistos akkor tanít, amikor a megfelelő ölés számmal elérted a maximális szintjét egy-egy képességnek. vagyis az összes bal oldali pötty megvan! Utána már csak őnála tudod az adott képességet tovább fejleszteni:

    Pl.: a bal oldali "pöttyöket" Te szerzed folyamatosa ölésekkel, de a jobb oldaliakat tanítja ő. Láthatod a képen, még csak 4-es szintig tanultam meg, mert annyira volt pénzem. Az 1. olyan pötty 30000 arany, a második már 60000, és így tovább, az utolsó már (nekem) 160000 (+20% ha nincs meg a S2 szint).

    Vagyis ez nem függ a szintedtől, de a +20%-ot kb 60 szint körül tudod elérni, de attól még előbb is mehetsz hozzá, csak drágább. Én direkt kivártam az S2-es szintet, és utána mentem, de Te úgy csinálod, ahogy akarod végül is.

    [ Szerkesztve ]

    A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

Új hozzászólás Aktív témák