- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz balage25 #2100 üzenetére
Bocsánat már nem az.. Érdemes megnézni mert ezt a feladatot Nighztmaren warriorral majdnemhogy lehetetlen megugrani. Na jó nem... :-) De nem egyszerű. Amúgy szórakoztató. ;-)
Az életet érdemes figyelni, hogy itt már tényleg 1 mp alatt be lehet halni. Igy állitottam be. Pld ruhán kizárólag crit van 40 crit ch meg egy 50% ha jól emlékszem meg ugye 30 lándzsa és az ability is a képességek erősségére van rakva. Ergo nagyot sebez könnyen hal. Nekem ez igy izgi.. ;-)[ Szerkesztve ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Nekem jobban tetszik mint az első. :-)
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Speciel Nekem Game over volt nyalóka Spoiler
Mert a the Master valahogy ki maradt meg a delos is.. Azt ugye a The Master az nincs ott. :-) Mire megtaláltam, hogy keressem meg a lótolvajt pislogtam párat, hogy akkor ezt most, hogy is... :-)Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz rumkola #2105 üzenetére
Az a kemény, hogy csak kötekedni lehet. jobban szeretem igy már hogyne tudnám mire való a 0 De ezt már egy korábbi hozzászólásban irtam, hogy cigizgetek etc nem sietem el amikor kimegyek a menübe. Úgyhogy ez most nem jött össze. ;-)
Kiürül és behúzod a másik skillt én meg néha kimegyek és?[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
AZ a durva, hogy pár 100 órás játékból 5 percből Te meg akarod mondani a frankót. Ja bocs 10. Mert az előző videóban is az ability menüt használtam ami kb ugyanannyi idő ha nem xarozol az egérrel.
Meg más nincs is a videoban mint az, hogy kimegyek az abilty menübe. Megkozkáztatom Hardon behasalnál.[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Viszont ami tényleg nagy hülyeségem csak, hogy örülj , hogy nem nyomultam különösebben Assassinon és kipróbálva Snake settet azt kell mondjam nem semmi. Amúgy részemről Peace csak nem kell azonnal hülyének nézni az embert.
-
Liner
aktív tag
Felvettem a bizonyitékot erre elszáll. Csak néztél volna. Remélem még lesz időm rá a héten azt felveszek egyet.
Abszolút vegyesen használom a 0-t illetve az F1 et. Ugyanis oda raktam ki az aby menüt de abbahagytam a "magyarázkodást" mert tudom, hogy igazam van.[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
https://youtu.be/oJleTr_z_cY
Tessék restart után nyomtam még egy conquestet 0-val ;-) Nézd meg, hogy játszik a noob.. Most vettem fel ezt az ágat amúgy, úgyhogy tényleg Noob vagyok mint Assa Warri de azért mint látható elboldogulok. Semmi jelentősége amúgy számomra, hogy f1 vagy 0. Ebben is ilyen antiszoc vagyok.Sajnálatos de óriási poén, hogy a felvétel végén megjelenő medve, nem tudom mit keresett ott ilyet még nem láttam egy suhintással megölt.. Bocsánat, hogy ez nem látható mert óriási poén amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
1:12 nél megy a tapasztalatlan heal.
-
tibaimp
nagyúr
Liner: Te jól elvagy itt örülök neki.
Most vettem meg a gémet a téli akcióban a Gold változatot, ezért mentettem el ezt a topikot is, szóval lassan sorra kerül, csak még a Witcher 3-at akarom befejezni előtte.
Szóval lehet (biztos ) lesznek majd kérdéseim.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VTom
veterán
Én most 60% körül járok a sztoriban, 70 órával, de össze akarom szedni a snake armor szettet, úgyhogy ezzel elidőzök. +75% assassin damage a cél.
Van még egy szett, ami még hunter damage-re ad, az lesz a következő.
Nagyon sok tartalom van a játékban.[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
animatrix11
őstag
Csajjal játszom és végre, átéltem életem első leszbikus kalandját
40/FHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Liner
aktív tag
A játék hossza se semmi... Ha tényleg ki akarod vesézni szerintem el lehet érni az ezer órát a kiegekkel együtt. De akkor tényleg minden kérdőjel etc. Én már közel vagyok a 800 órához Mert nem vittem a főszálat hanem conqueszeztem néha ugyanoda is visszamentem ráadásul csomószor újratöltöttem. A játék igazi erőssége szerintem a kari variálhatósága.
Tényleg ha nem nézegeted az oldalakat akkor tök jó egyedi karaktereket lehet létrehozni. Itt az Ability ágakra gondolok és főleg a másodikra. Pld. olyan karit csinálni ami stun, parry sebez ragét tölt etc vannak jópofa dolgok.
Szvsz. túl van nyomva a "szinészi" játék. Mindenféle történetet ismerek már. Nehezen tudnak újat mutatni szóval szerintem ezt a mozi részét lecserélhették volna egy karakter szerkesztőre. Mekkora legyen milyen izmos etc. etc. Szóval ne legyen csak ez a kettő. Szerintem ez a játék legnagyobb gyengesége. Néhaúgy ki tudnám tépni azokat a buzi gyöngyöket Női karakterrel meg nem szeretek menni.
Ilyen téren mindig földhöz ragadt voltam. Mondjuk ijász legyen.... De fizikailag gyengék a nők ez van.. :-)Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz animatrix11 #2114 üzenetére
Akkor nehezen unod meg őket ;-) Hát ja csak nem mindegy milyen. Valamelyikkel Assassin C. ezni is lehet na az az igazi. :-)
Viccet félre téve a nőkkel azért akad baj bőven. Tisztelet a kivételnek. Nagyon sok pasi szenved nő miatt....
Az a baj ha a leszbi kaland után nyitja a markát.. :-) Márpedig nyitja majd meglátod...[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Btw. Tegyük fel nem találtam a 0-át 99 - ig. Ennek ellenére ahogy elnézem sokkal jobban élveztem a játékot mint itt a legtöbb ember.
Dragon Age-ben szoktam rá, hogy stoppolom a gépet. Oltogatás helyett legközelebb kérdezz és ez a játék nem éppen a sok képességre épült inkább a variálhatóságra. 6 bőven elég. Próbáld ki, hogy bemész abilitybe és kicseréled amikor eljön az ideje vissza. Más de totál élvezhető. Legalábbis számomra.
Mellesleg Nekem az a bajom a játékkal, hogy könnyű. Most már.. Túl könnyű. Érdekes szeretem ha sok a hp és nem 2 perc alatt végzek mindennel. Sokkal jobb. Majd egyszer remélem rájön más is. Ha sok a hp blokkolni kell és elugrani főleg ha sok az ellenfél. Ehhez kell a skill. és ez benne az igazán élvezhető, nem az egy vagy két suhintás.Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Baggio28
friss újonc
Sziasztok! A kerdesem az lenne, hogy valamiert nem tudom hasznalni a kepessegeimet? Valaszt elore is koszonom
-
Liner
aktív tag
válasz Baggio28 #2118 üzenetére
Finoman szólva is elgondolkodtató.
Kizárólag akkor érsz el vele valamit
ha egy jó csajnak beadod ezt és beléd szeret. Megsajnál gondoskodik rólad. Habár jobban belegondolva az már nem is nőnemű és nem is ember.Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Mit mondjak valóban keményebb az epic mint a szettek. Hát ezt a nyú gém plusszt megcsinálhatták volna vagy kétszer nehezebbre.
-
VTom
veterán
Méghogy nem hatékony az assassin build link
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez csak akkor nem jó mikor valakit akarsz a hajóra és meghal egyből. Sajnos sokszor megtörtént már velem pl Mercenary-nál.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Liner
aktív tag
Dilemma vagy nekifutok nightmaren sima New Gamenek és kivéncsi vagyok mennyi idő alatt teljesítem vagy kék cuccban nekimegyek a New Game+ nak. Hol lehetne Hell nehézségi szintért reklamálni???
-
Liner
aktív tag
Engem meg az nem érdekel, hogy érdekel e. De ezt a kört már szerintem lefutottuk. Azért kösz az infót.
-
Liner
aktív tag
Ez most komolyan játék akar lenni?? Az, hogy négyszer megnyomsz egy db gombot? Még egy kutyát vagy macskát is be lehetne tanítani ha kezet operálsz rá.
Akkor már inkább alsógatyában puszta kézzel Alexios.Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Mellesleg sikeres képzőművészként (festő) nem kifejezetten érdekel, hogy itt ki mihez mit szól. Hogy akkor miért jövök ide? Eddig pukkasztani jártam most meg már többet nem jövök..
-
Liner
aktív tag
Mellesleg jó nagy ükör aki ehez az abilityhez elbújik. Pont az a lényege ha rangbe kerülsz már dobhatod is. Nem kell hozzá bujkálni.
-
Liner
aktív tag
Miért kell a Hell nehézségi szint avagy nightmare mercenary csúfos halála a csatamezőn.
https://www.youtube.com/watch?v=V_HgS8hHABY%MCEPASTEBIN%
epic gear[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Nem vettem a szivemre, de ezt az oktató stílust nem szeretem.
Te a nagy csatákat szereted, én nem a főkapun ballagok be a várakba, ennyi.
Az Assassin's Creed mindig is a lopakodásról, csendes gyilkolásról szólt, ezt is így játszom, én ezt szeretem.
Nekem nem az dönti el, hogy jó-e a játék, hogy hány gombot kell benne nyomogatni, hanem hogy pl. egy vár kipucolása órákig is eltarthat, mire feltérképezem, megtervezem, belopózom, mindenhol kivárom a megfelelő pillanatot. Én azt szeretem, ha csak azokat ölöm meg, akiket feltétlenül szükséges, célpontokat, ill. ha valaki észrevesz, vagy elkerülhetetlen, hogy megöljem.A fenti videoban is csak azért kombóztam le mind a négyet, mert volt köztük egy zsoldos, azokat meg szeretem gyilkolgatni
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Fikáztam Én a Te játékstjlusodat?
"Szerintem Alexios-szal alsógatyában, puszta kézzel menj neki a nightmare módnak.
Írd be ide, menni idő alatt végeztél."
Ez poén de inkább gúnyolódás nem kell letagadni mert tiszta sor...Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Mellesleg pont ez a bajom a játékkal. Igaz én Warriorrral irtottam ki másfél óra alatt egy várat. Olvass vissza. Mindig elfutottam bokor mentés. Lvl 50 ig jobb a játék mint utána állítom. Sajnos ha ésszerűen rakod ki a buildeket túl erős leszel ha megvannak a plusz ability pontok.
Kezdőként ezt bánom legjobban, hogy magamat nyugtatgatva, hogy úgyis csak változatosabb lesz a gém. Tényleg le kell vetkőzni... Különben viccesen könnyű dolgod van Nightmaren is. Az egy Medusa amit tisztességesen megcsináltak. Az most elég erős. De ezek a 4-5 személyes Groupok.. Beléjük tolom a bikát suhintok egyet kettőt azt mehetek leadni a questet. Teljesen felesleges felderíteni ami jön az így is úgy is elvérzik. Ezt én gyengébb szettek használatával egyensúlyozom. Most vettem egy Myrmidont meg egy odysseust ami minden csak nem gyenge, de kissé érdekes lehet amikor a rapid fire rage-t generál.
Ugyanazt teszi mint a Hades amit csak egy csata erejéig próbáltam de nem nagyon ment 5 egység alá a rage.így is úgy is imádom a játékot. Azért egy hell nem jött volna rosszul..Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Bocsánat még annyit, hogy nincs is lehangolóbb mint bemenni egy várba és egyben leirtani mindenkit. Nem szeretem. Warriornál Nekem mindig ott a lassítás ami tökéletesen lehetővé teszi, hogy egysével dobáljam le őket a várfalról és közbenláda loot gyújtogatás etc. Egy kiirtott váron végig menni. Foglyokat elereszteni ládákat lootolni munka. Az, hogy ide csatát linkelek nem jelent semmit. Egyszer linkeltem egy nagyobb questet amit megsúgom utána ebben a kifogyhatatlan Nyx cuccban csináltam meg mert azt is imádom. Egyetlen dolgot nem szeretek és az a túl erős Rush Assassination. Mert izgalmas küzdelmeket mulasztasz el vele..
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Pont ebben más ez a rész, mint az eddigiek, hogy a csendes gyilkolászás mellé megcsinálták a nyílt harc lehetőségét is, rengeteg féle build-del. De persze neked 700 óránál már más élményt ad, mint nekem 80-nál.
Én úgy mondanám, hogy az Origins-szel elindult a Ubisoft egy úton, az Odyssey-vel csiszolták, az irány nagyon jó, de a tökéletestől még messze van.
Pl. a fejlődési rendszert nem értem, akárhogy is számolom, mire a lándzsát felfejlesztem 5ös szintre, már a fő sztori vége felé fogok járni, akkor mi értelme?
Értem, hogy az endgame-re is tartogattak sok mindent, de ahhoz meg nem biztos, hogy elég a mellékküldetések minősége, hogy lekössön olyan játékosokat, akik a sztori miatt szeretik az RPG játékokat.Szóval van még mit csiszolni ezen, de az tény, hogy bődületes mennyiségű tartalom van a játékban, és rengeteg órát lehet belepakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest