- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Én is nagyon élvezem a gamet ultimate van meg 29 euró volt.
Csak most láttom hogy iolat be lehetett volna recruitolni de már nem tudom"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
tibaimp
nagyúr
Van olyan opció a térképen, hogy a már "megcsinált" helyszíneket kikapcsolja (nem jut eszembe az angol szó ), így csak a nem teljesített helyszíneket jeleníti meg (persze megfelelő zoom magasságban), így nézd át, könnyebben megtalálod.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
válasz tibaimp #2902 üzenetére
Show gameplay icons- mindent mutat
Hide completed - még teljesítésre váró dolgokat jelöli
Historical locationsvalami ilyesmik vannak a térképen megjelenő ikonok kapcsán.
Meg van külön a fényképekre is "kapcsoló" ."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
VTom
veterán
válasz tibaimp #2905 üzenetére
Az van még egy-két felderítetlen tenger rész, de szerintem ott már nincs semmi.
Azért behajózom, biztos, ami biztos.
Este megkeresem, mi hiányzik.
Szeretném platinázni a játékot. Nem kis meló, de lassan 200 óra lesz, és még nem unom, akkor meg miért ne?Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
Egyetértek. Még mindig el tudok veszni benne, leköt, és meg-megállok gyönyörködni pár helyszínen.
Csábít már a Valhalla is, de még sokallom az árát, ill. meg akarom várni, amíg játszható állapotba kerül. Addig remélem pont végzek az Atlantis DLC-vel, meg a platinával.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
myckey
veterán
Nekem az a "bajom", hogy rengeteg időt rakok bele, és alig haladok mert mindennel foglalkozom. 130 óra körül vagy már mennyi van benne, de sztm harmada van meg a teljes, alapjátéknak ( van aminek harmada sincs meg, százalékos ubi stat alapján, múltkor írtam ) ......hol vannak még dlc-k.
Nem is tudom, bő 2 hónapja van meg a program.
Gőzöm sincs mikorra jutok végig. Kicsit rá kellene pörgetnem a haladásra. Mert aztán abbamarad a dolog, de elvisz minden játékpercemet, csak az az egy játék."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
VTom
veterán
-
őstag
Arra tudtol megoldást hogy a Tame mért nem működik ? Találtam rá neten videót de megoldást nem . Direkt így veszem a játékokat hogy fullosan leakciózva de itt annyi bugba bele futottam
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
maxra fejlesztettem a képességet állatot direkt rugással knockolom és nem jelenik meg a tame
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
VTom
veterán
Na, tegnap este 100% lett a területfelfedezés, a viewpoint sync meg 100% volt eddig is, csak nem frissítette még a Ubi connect
Ill. tegnap kivégeztem az utolsó kultistát is. Felkészül a maradék 3 Ancient, a legacy DLC-ből.
Aztán indulhatok körbehajózni a tengert, az összes vízalatti helyszín felderítéséért járó trófeáért...Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
őstag
válasz Janusz001 #2917 üzenetére
azt is megcsináltam akkor se jelenik meg
-
tibaimp
nagyúr
válasz DamianB #2919 üzenetére
Én egyszer RMA-t írtam az Ubisoft-nak, mert nálam meg az egyik legendás megölhető állat, a bika teste, a grafika alatt volt, így nem tudtam kilootolni, így értelem szerűen, a küldetést sem tudtam lezárni.
Valamit mókoltak a játékon, jött frissítés, és lám csak ott a bika holtteste kint, a felszínen...A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VTom
veterán
Összes kultista kivégezve, összes ancient kivégezve.
Este kiszabadítom Xenia emberét, lezárva a küldetésfolyamot, aztán már csak a víz alatti terülrtek maradnak a platinához. A DLC-ket egyelőre hagyom, mert ott elég hülye trófeák vannak.
Ha az alapjátékban meglesz mind az 51 trófea, akkor elkezdem az Atlantis DLC-t.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz tibaimp #2924 üzenetére
Kész vagyok. A víz alatti b@szakodás nem nagyon kellett volna bele, felesleges időpocsékolás sherintem, pláne, hogy van amit a térkép sem jelöl..
Egyébként életem első platinája, ez a játék méltó rá.
182 óra
Területek 100%-ban felfedezve
Kilátók 100%-ban szinkronizálva
73-as szint
1930 assassination
5803 total kills
6 mítikus lény, 539 zsoldos, 156 hajó legyőzveAlapjáték + Legacy DLC kész, este irány Atlantis.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
őstag
Új fejlemény nyomom most a gamet és Boetiában ölöm a hősöket egy farkas elkezdett nekem segíteni és leölték őt miután vége lett a harcnak engedte a tamet ennél az állatnál
-
-
myckey
veterán
-
őstag
Kijátszottam a primalt ismerem a mechanikát maxra fejlesztettem direkt itt is és most ezzel a harccal rendbe jött . Csodálkoznék ha egy ubi játék nem lenne bugos pedig direkt több év várakozással veszem a játékaikat maxosan hogy ne legyen gond .
-
tibaimp
nagyúr
Akkor jól gondoltam.
Viszont akkor mégis csak egy bug volt DamianB-nek.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
AsakuraDave
őstag
Lassan 2 hónap eltelt és még mindig nincs reward/challenge az Odyssey-hez...
Jó, hogy nem rég vettem meg de most így hogy pörgessem, utólag is megadja majd ez a fos uplay/connect a rewardokat?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
myckey
veterán
Érdekes állatfaj a Radeon software, mert azt mondja nekem, hogy 178 órám van Odyssey-ben. De UBIConnect (uplay ) szerint, 130 körül vagyok. Volt pár fagyásom, mikor megkérdezte honnan töltse vissza a játékot, de azért nem hiszem, hogy 50 óra elveszne, bárhova is....Érdekes, mert más játékokban, jól mér Radeon program.
Durva lenne, ha közel 180 órával, 20 % Sas/magaslati pont lenne meg, és 33 % előrehaladás.
De legalább a térképnek a 40%-a fel van derítve 47-es karakterrel.Jó lesz az, jövő év végére, végzünk !
Közben azért ledaráltam a Shadow of Mordort és a Wart is, tettem bele 70-90 órát, két programba. Adta nagyon, pláne hogy akciósan húztam be, de elég volt a sötétségből, kizökkentésnek tökéletes volt. Most belefogtam Horizon Zero Dawn-ba is, elég más mint az Odyssey, de fantasztikus légkör uralkodik ott is, csak meg kell szoknom, hogy nem mászok mindenhova, ezt a mechanikát remélem majd bővítik a folytatásában. Egyébként, zseniális, az is.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
őstag
válasz AsakuraDave #2934 üzenetére
Én kioldottam pont egy jó szetett fegyvereket mentem volna be váltani akkor lett connect és azt írta hogy nekem már megvan minden köszi mégse találom a menüben.....
-
tibaimp
nagyúr
Még mindig ezt tolod?
Nem sieted el, jól el vagy vele. Mondjuk én is nyomtam annó, és nagyon fasza volt, élveztem, minden percét. NyomjadIlyen, illetve hasonló képeket, én is készítettem kismilliót, nagyon adja....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
válasz tibaimp #2941 üzenetére
MÉG , MINDIG, ?!
Igen, igen !
Nekem ez kitart...szerintem 2021 pár hónapjában, is. Telet elviszi, nem csodálkoznék, HA belemennék tavaszba is.150 óra körül mozgok, Ubi Connet alapján, de ez gyorsan változik, ha időm van rá. ( Radeon szoftverem szerint már lassan lassan 200 )
Originst itt már elfelejtettem, az 140 óra alatt megállt, kb.Ez hatalmas, és rettentő tartalmas, és nem unom meg, csak néha kevésbé erőltetem ( írtam is, mostanság kijátszottam a Shadow of Morodrt és a Wart is, meg ezzel párhuzamosan megy még sok más játék is, belekezdtem pl. KOTOR-ba, is. Nosztalgia, meg hangulat...Meg ilyen Horizon Zero Dawn, is....és más, is )
Még nagyon sokáig itt leszek. Térképem lassan lassan, de 50% körül felderített. 40% körüli előrehaladás is, de a SAS pontok 25% körül van Első vagyok zsoldos listán, szépen hullanak a kultista fejek is, már Hephaistossal is seftelek, jó drágán. A "csónak" is lila, meg arany színekben kezd pompázni, de még akad egy egy kék része is.Jövök még párszor, helyzetjelentéssel....
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tibaimp
nagyúr
Én szívesen olvasom, szóval helyes (mármint a helyzetjelentéseket)
Az Origin-t én is sokkal hamarabb befejeztem (~96 óra vs ~296 óra), ennyivel több benne a tartalom.
Fura, hogy közben mást is tolsz, én (soha) nem csinálok ilyet, de persze, ki hogy, egyéni preferencia, én mindig befejezek egy-egy történetet/játékot. Most legutóbb a Horizon Zero Down-t, jó volt, bár nincs olyan összetett, mint ez.
-
myckey
veterán
válasz tibaimp #2943 üzenetére
Kell a változatosság, ősszel csak erre voltam ráállva, de aztán eltettem mikor kivittem a Shadow of ....játékokat ( 80 óra körül , a kettőt ) .
Én szeretem alapból a diverzitást a játékprogramokban, kicsit ebből, kicsit abból stb....mindegyik más, de mindegyiknek megvan a húzó ereje. Több olyan is van, amibe csak belépek, egy pár perc erejéig, megy egy meccs, rakok bele egy kis haladást, egy közeli célt, aztán átlépek olyanba, ami időigényesebb. stb...
Számomra az a fontos, hogy megmaradjon az élmény, a kedv...az ami behúz, amiért lelkesedem.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Hehe én még csak 20-as szintű vagyok de ma vadásztam le ezt a vadat
Kicsit idegesítő a move set-je de amúgy könnyű volt (hard-on tolom azt hiszem itt van nehézségi fokozat? )There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
myckey
veterán
válasz AsakuraDave #2945 üzenetére
Játékban?
Igen, vannak nehézségi fokozatok....Én is Hardon játszom, medium szint skálázással, exploration-ben.
Én majd "most", 50 es szint környékén kezdek neki a legendás vadaknak, most jutottam arra környékre, így szépen "kézre" esik, a legtöbbje.
De a lehetőségek tárháza, végtelen, szinte. Nagyon el lehet veszni a világban, én ki is használom, maximálisan.
Egyszer a végére érek, pár 100 óra....de nem a vége a lényeg, hanem amit közben átélsz...( de, ez olyan game, amivel később is elökörködhetek, van amit nem igen unok meg, sosem. )[ Szerkesztve ]
-
őstag
Myckey beszámolója után gondoltam én is megmutatom hol tartok 100 óra után .
Origins 170 óra körül végeztem ki de ott mindent megcsináltam itt is ezt terveztem de annyi a tartalom hogy nehezen bírok vele .
Hallottam olyan beszólásokat a játékra hogy csak próbálja utánozni a Witchert de nem tudja hát én ezzel nem értek egyet a saját stílusában meg tudtad oldani érdekes küldetések vannak a sok tárgynak nincs értelme mert úgyis aranyba vagy mindig de ez van .
Kicsit unom már a Dán fejszét de egyszerüen nincs ennél erősebb mellé rakok egy támogató fegyvert és látjátok mennyi a dm em .
-
myckey
veterán
válasz DamianB #2949 üzenetére
Én nem fejszézek, tőröket használok, néha kardot. De a dárda és bot is elő szokott kerülni
Arany ruhákat is ritkábban használok, lilára több tulajdonságot lehet rakni, aztán ha Hephaistossal jóban vagyunk, még jobban fel lehet tornázni az értékeket . Lehet költeni a pénzt ezerrel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest