- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz r.levente75 #1900 üzenetére
Én ma jutottam el hozzá. Nem volt egyszerű legyakni.
De miután rájöttem a "taktikájára" utána már elég jól szedtem le az életerejét.Mondjuk az utolsó etapban kicsit mocsok stílusra váltott
-
r.levente75
addikt
Igen ez a bújkálós módszer nekem is sikeres volt, viszont a 3. menetben amikor jöttek a katonái, egyszer megrezgett a léc, és az energiám a negyedére lement. Ott volt egyedül para, különben sima ügy volt.
A toxikus fingós még vissza van, arról nézek majd pár videót, hogy mi a nyerő ellene. Szvsz az egész játékban az a legnehezebb, pedig 70-es szinten vagyok, minden fegyverrel és kieggel együtt.
A progresst sikerült 100%-ra kivinnem.
Most, hogy végre megnyílt a kapu az Atlantis világa felé, kíváncsi leszek rá, az első epizód megvan, az ingyenes mivolta miatt. Valami küldi lesz, ami átvisz gondolom, mert beadott egyet, eddig eléhetetlen volt a 4. azaz a Medusa legyőzése előtt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r.levente75 #1902 üzenetére
Nekem azért egyszer-kétszer halálközeli élményem volt...
A toxikus fingós így utólag könnyebbnek tűnt, mint a Medusa, bár azzal is megszenvedtem, ha jól emlékszem.
Engem most kezd jobban érdekelni a játék, hogy jönnek be végre az ősös, meg az assassin-os szálak. -
nagyúr
válasz r.levente75 #1904 üzenetére
Hema tetszik a játék és leköt, akkor szerintem vedd meg. Mennyi egyébként?
Én olyan 50 óra játék után kezdtem kicsit ráunni, de kb. 100 óra után megint megjött hozzá a kedvem. -
nagyúr
válasz r.levente75 #1907 üzenetére
325 óra? Az hogy jött össze? Nekem már csak kb. 10 achi van hátra.
-
nagyúr
válasz r.levente75 #1909 üzenetére
Valószínűleg nem egyforma nehézségi fokozaton toljuk
-
nagyúr
válasz r.levente75 #1911 üzenetére
Én ia normál szinten tolom, de nem megyek neki olyannak, aki sokkal magasabb szinten van nálam.
-
-
Liner
aktív tag
AZ a helyzet, hogy második blikkremostmár kicsit összetettebbnek látom a játékot. Mégpedig a fegyverek miatt. Totál más a kard mint a tőr és mindegyik fegyver más játékstílust igényel. Ez azért még hozzáad a változatossághoz. Most pld. mát olyan küzdelemben találtam magam, hogy volt 3 darab fejvadász 4 elit meg 3-4 lándzsás mitugrász és ilyen szinten Nightmaren bizony már fegyvert kell váltogatni a védésekre elugrásokra iszonyat ráérezni a lényeg a helyezkedés. Szerintem ha van talent és haladunk előre a skillben iszonyat szórakoztató lesz a játék. Ha nincs Talent az baj... Bocs de ez az igazság.
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
nagyúr
Tegnap végre kiplatináztam az alapjátékot. 139 óra volt... Szerintem több lett volna, de volt jó néhány mellékküldetés, ahol átugráltam a párbeszédeket, mert már kicsit untam
A sztori vége kárpótolt a játék közepén érzett fásultság miatt.
Most jönnek a DLC-k.
-
hdekakas
senior tag
Befejeztem a 2. Atlantisz epizódot, kinyírtam Hades-t, majd a Layla-s átvezető után kifagy a játék. Próbáltam már vagy tízszer, de mindig 'Ó jajj, összeomlott" hibával kidob.
Szóval nekem úgy látszik, itt a vége a játéknak 35ezer pénzér'. -
Liner
aktív tag
Kíváncsi volnék egyeseknek mi a rekord. Nekem lámdzséval 35 soldier és 4 elite Nightmeren
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz r.levente75 #1918 üzenetére
Csata eredmény a végén...
-
Liner
aktív tag
Az állítólagos szar harcrendszerben lehet olyat csinálni, hogy félrerúgsz valakit a másik hármat felökleled (bika) Feltöltöd magad és nekik mész tüzes kombóval mire felállnak az u betűt mindig azonnal el kell érned ugyanis cserélgetni kell a képességeket... bizony. Az, hogy nem tanulod meg mert már bocsánat nincs sütniavaló nem jelenti azt hogy szar a harcrendszer. Bocs már 43 katonát és 4 offfit öltem. (Nightmare)alapból a legfelső warrior tul. nincs bent a gyors elérésebe hanem be kell rakni. Mint sok minden mást is...
Iszonyat sokféleképp lehet variálni...[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
273 óra játék után 8k áldozattal annyit tudok nyilatkozni, hogy ez a világ legjobb játéka. Megérkezett egy frissítés a LGre ..... Kápráuzatos Így már megéri azt az 1.7 et. hálistenkedtek az Alzába, hogy de az sok...Ránézel és boldog leszel.. A képességeket cserélni KELL U betű hüvelyk újjal.
-
nagyúr
Sziasztok!
PS Store-ban le van akciózva a játék (Gold Edition "csak" 13.490,-Ft, Season Pass 5.990,-Ft).
Hátha valakit érdekel -
Liner
aktív tag
válasz Anonymus23 #1922 üzenetére
Nen vitatkoztam ha már savazni akarsz ne véts hibáét mert besül a puska. Mellesleg örülök, hogy nem írt i semmit mert az azt jelenti igazam van, Ha nem volna így hidd el, hogy valaki rámkötött volna. Hát Te? Használod hüvelyk újjal az u u betűt? Onnantól kezdődik a játék. De pontot teszek én ennek a végére. Akinek ez a játék nem jön be boldogtalan és kiégett,, Egyszerűen zseniális. Hatalmas respct ubisoftnak.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ha savazni akartalak volna, akkor beraktam volna mondjuk az én közepes statjaimat: "(ismerek olyat, akinek ettől sokkal durvább kill/time statjai vannak)
Vitatkozol itt a senkivel, egy olyan dologról, ami szubjektív, azaz mindenkinél egyéni megítélés, és annak ellenére, hogy senki sem szól hozzá ehhez.
Aztén behozol ilyen teljesen a topik- és szövegkörnyezetbe nem illő dolgokat, hogy milyen 2éves LG Oled technikával tolod, biztos kevesen dícsérték meg, hogy hogyan is vertél el ennyi pénzt tök feleslegesen"De pontot teszek én ennek a végére. Akinek ez a játék nem jön be boldogtalan és kiégett"
éljen a szubjektív megítélés és a demokrácia"Ha nem volna így hidd el, hogy valaki rámkötött volna." Mit? Tippem volna mit kellene rád kötni, de ezt a magas labdát egyelőre kihagyom
;) - The Power of the Light Side
-
Liner
aktív tag
válasz Anonymus23 #1926 üzenetére
Na jó... A nevedben - tippelek bent van a reg. korod.
Segítek Neked mert látom baj van. Itt leginkább Te vitatkozol velem. Sőt inkább kötekedsz és megpróbálsz lenézni és megszégyeníteni.
Szerintem kicsit más világ vagyunk. Na de ez a szép az emberben ha oltári messze állunk egymástól akkor nagyon keveset mondtam. Maradjunk annyiban, hogy rám 43 évesen még nem parancsolt ember, Ez az eredmény. Azt, hogy messze állunk egymástól azt leginkább arra írtam, hogy szerintem egy ilyen játékot gyorsan végigvinni szégyen, nem dicsőség. El nem tudom képzelni, hogy tudtad félreérteni de ezek szerint Neked sikerült
Ezek után hallatlan büszkeséggel jelentem be az én adataimat amik pedig a következőek. Nem vagyok vérpistike de főleg idegbeteg, úgyhogy kifejezetten szeretek nekiugrani egy dolognak akár 10 szer. A Küklopsz lenyomása kb. 1 órát vett igénybe... Nem tudom ezeket beleszámolja e. Mármint a visszatöltögetéseket. Lényeg, hogy a végén üvöltöttem ahogy a torkomon kifért. Ugyanis ennyire beleélem magam. Ja szubjektív Valaki a vállát se rántja meg. Döntsd el melyik a jobb. De csak, hogy ne feszítsem az idegeidet 254 óra, 41 százalék 8k murder és két és fél millió megtett kilométer. Nos ez azon kívül apukám, hogy imádom a játékot semmit nem jelent. Illetve jelent, de ezt biztos.. :-)
Speciel a conquest Battleben elért eredményről érdeklődtem Ahol sikerül lándzsával ledarálnom 43 soldiert meg 4 elitet. (Nighmere) A Hardot (conquest battle) amúgy nighhtmere ... még nem próbáltam csak egyszer de gyanus, hogy a játék legkeményebb kihívása ugyanis félállásnál nekedront egy bérgyilkos aki Nekem gyanús, hogy valami iszonyat kemény szektatag mert egy db ütés vagy neki tűz nélkül...Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Anonymus23
veterán
Nem az a bajom, hogy szereted a játékot, nekem is tetszik, és még a DLC-k hátra vannak. De ettől még joga van mindenkinek, hogy saját véleményt formáljon erről a játékról. Azért mert ez neked a non plus ultra, attól még sok embernek ez csak egy teljesen átlagos, vagy konkrétan számára átlag alatti és unlamas játék (repetitív).
Rossz a tipped... Mert ha idősebb lennél tőlem, akkor az mit jelentene?
Konkrétan idősebb vagyok mint te. Akkor most én nyertem?A probléma az, hogy minősítesz embereket (kiégett, boldogtalan stb), de az egész írásodból süt a felsőbbrendűség úgy hogy fel is adom veled, mert fogalmad sincs, hogy miről is írok és millió ilyen pökhendi másokat semmibe vevő emberekkel van tele a fórum, nem érdemelsz ennyi figyelmet sem.
Azért a nyelvtantanár rádparancsolhatott volna még egy kis tanulást, de egy dolgoban igazad van: oltári messze állunk egymástól.
További jó szórakozást a démonjaiddal;) - The Power of the Light Side
-
noxon
őstag
Helló, játék közben nem lehet nehézséget állítani? Mondjuk nightmare-re?
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
válasz Anonymus23 #1932 üzenetére
Köszi :)
Csak, mert a főmenüben nem volt ilyen a játék betöltése előtt.
We live in a simulated world...
-
Liner
aktív tag
válasz Anonymus23 #1928 üzenetére
Grammar nazi... Hol is az a nyelvtani probléma okoska?
-
Fitzgerald
veterán
Mondjon bárki mármit, én kurvajól szórakozom a The Witcher 3: Shadow of War...izé...Assassin's Creed: Odyssey-vel. Kicsit megkésve kezdtem neki, nem is izgatott különösebben, mert az Origins nem igazán jött be (mondjuk az egyetlen igazi problémám a setting volt, nem a gameplay), pár óra után feladtam.
Viszont az ókori Görögország sokkal közelebb áll a szívemhez.
Az AC III óta ez az első AC amivel 5-6 óránál többet játszottam, nekem akkoriban már a fülemen jött ki az egész sorozat. Hiába van meg több is az elmúlt 5-6 évben megjelent AC-játékok közül, valahogy nem vitt rá a lélek, hogy nekiálljak végigjátszani őket. Ennek a legfőbb oka az, hogy az elmúlt években jelentek meg olyan játékok, amelyek teljesen új szintre emelték az open world formulát, az UBI-féle recepttől meg már erős sugárban hányok a lábam elé nem csak ebben a sorozatban, hanem az összes többiben is (Far Cry, Ghost Recon, stb.)
De ez most eddig nagyon bejön. Az UBI-játékok statikus, dögunalmas mechanizmusai itt most végre kicsit a háttérbe szorulnak, nem mérgezik meg a játékot (eddig, még azért eléggé az elején járok).
Az open world játékokban számomra a handmade-érzés a legfontosabb, és ezen a játékon érezni, hogy van benne meló. Persze vannak akik azt állítják, hogy ez csak egy átskinezett Origins, de ahogy láttam ezt egy másik UBI-divízió fejlesztette, tehát párhuzamosan készült azzal, volt idejük figyelni a részletekre, illetve saját identitást kreálni a játéknak.
Élőnek hat a világ, ami esszenciális egy ilyen játékban. A sztoriból még nem sokat láttam, de a játékmenet, a harc irgalmatlanul bejön, még ha ez utóbbi el is marad a Batman Arkham/Shadow of... -játékokban látott rendszertől.
Látszik hogy igyekeztek kölcsönözni jól működő dolgokat más, nagynevű frencsájzoktól (a már említett Shadow of..., és a TW3 természetesen), de nekem ezzel nincs gondom, ha jól csinálják a dolgot. És ez a játék jól csinálja. Úgyhogy kifejezetten pozitívak az első benyomásaim, de persze megértem azokat is, akik az összes rókabőr AC-t végigtolták, és nem élik meg akkora előrelépésként ezt az epizódot mint én, aki az utolsó talán 5 játékot majdnem teljes egészében skipelte.[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Fitzgerald #1935 üzenetére
Természetesen jó játék az Odyssey de majd ha később elérsz egy bizonyos szintre bizony elő fog jönni az Ubi féle unalmas open world. Attól függ, hogy hogy fogod játszani. Nem kell minden sz@rt megcsinálni ami csak ismétlődik majd. Menni kell a történettel, mellékküldetésekkel, területekkel.
Részletgazdagságban, történetben és úgy érdekességekben az Origins veri ezt lazán. Viszont a harc itt sokkal jobb szerintem és az, hogy kedvem szerint szabhatom egyedivé a karaktert. Én amit játszottam az az Unity(be sem fejeztem, unalmas volt nekem), Syndicate(100% minden DLC-vel), Origins(#1 AC játék egyelőre), Odyssey(#2, viszont 130 óra után sincs befejezve nálam, ha lesz időm nekiugrok megint). Én is játszottam a legtöbb Ubi open world játékkal és nagy gyűjtője is vagyok az ilyen játékoknak.
Origins sokkal inkább handmade egyébként, én Origins-t az Odyssey elkezdése után(100+ óra után) kezdtem el és le sem tudtam tenni amíg végig nem vittem minden DLC-vel. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy én imádom ez egyiptomi történelmet."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Racecam
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #1936 üzenetére
Érdekes, hogy sokaknál ez mennyire függ attól is, hogy melyik kort szeretik/ismerik beleértve a történelemmel, mondákkal, regékkel, hősökkel és Istenekkel tarkított világot.
Nekem ez a történelmi kor (ókor) jön be igazán. És ez a játékmód a nyitott világgal, a harcrendszerrel, fejlődéssel és felfedezéssel. A történelmet ismerőknek ismerős helyszínekkel és legendás mítoszokkal.
Mindkét játék nagyon tetszett, sőt, mondhatom, hogy a legnagyobb kedvenceim lettek. Utoljára egy teljesen más típusú játék volt az ami ennyire lekötött, amit ennyire szerettem a Half-Life 2 és epizódjai.
Az Origins-t kétszer játszottam végig, minden kiegészítőjével és minden egyes küldetést, feladatot, kérdőjelet, pöttyöt megcsináltam a térképen. És egyáltalán nem untam, ha így lett volna, nyilván abbahagyom.
Az Odyssey-t már legalább 3x játszottam végig, szintén az összes létező feladattal és DLC-vel együtt.
Akár ki is röhöghettek, de nekem az Origins-ben 265 óra, az Odyssey-ben 748!!! órám van benne és még mindig elszórakozom vele, manapság különösen a különböző build építési stratégiákat próbálgatom, kedvtelésből.Mindenkit megértek akinek nem jön be, nem tetszik a játék, legyen az a grafikája, játékmenete, fizikája, harcrendszere, vagy amit csak akar, nyilván nem szorít senki pisztolyt a fejéhez, hogy kötelező játszani. Elfogadom azt is, hogy megfogalmazza a kritikáját ebben a topicban. Ez rendben is van így.
De az már nincs rendben, ha minduntalan, mintegy robot hajtogatja ezek után is, akárhányszor egy pozitív vélemény elhangzik. Igaz ez erre a topicra is és úgy általában még a topicok nagy részére, legyen az hardver vagy szoftver.
Úgyhogy az ilyen szándékos trollnak kinéző és úgy is viselkedő user hamar kint találhatja magát a topicon kívül a békesség érdekében.
És természetesen a 3. bekezdéstől már mindenkinek szólt a posztom.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Anonymus23
veterán
válasz Racecam #1937 üzenetére
Amúgy hogy állsz a régebbi AC-kel?
Érdekes, hogy anno elkezdtem az egyet, elég sokáig eljutottam, de soha nem fejeztem be, asszem a minimális FT lehetőség tett be neki (attól félek az RDR2-nek is ez lesz a bűne). Nem az a baj alapvetően vele, hogy utazni kell, hanem ha elindulok valahová, akkor útközben mindig akad valami, ami miatt 1-2 óra múlva érek csak a célhoz, de akkor már tele van a zsák mindennel el kell adni, meg lejár a játékra szabott időm
Nekem a korábbi AC-k, valahogy jobban bejönnek, a sztori szempontjából maga az AC Ezzio-val egy kicsit meghalt, azzal a csávóval valahogy sikerült azonosulni, a többi részt is végigtoltam a Syndicate-n kívül legalább 2x, de az AC4-el megint nagyot durrantott az Ubi, a hajózással főleg.
Igazából az Odysseyben is a hajózás az ami legjobban tetszik, de a táj és a grafika is nagyon ott van. Azt egy kissé sajnálom, hogy nem lehet "kitakarítani" a térképet, mert azt mindig is szerettem, de így legalább mindig volt mit csináltni.Syd:
Csináld úgy mint én: Februárban játszottam ezzel komolyabban utoljára, vagy 2 hónapja egy akcióban megvettem az SP-t, és a DLC-k még váratnak magukra, de talán még ebben az évben belekezdek azokba is (Div2 egy kicsit most kifulladt, jó abba is beleszaladt 1100 óra )
Pl Noxonnak beléptem megnézni a nehézség szint állítást és fél órás vadászgatás lett belőle
Mondjuk ami még hatalmasat dobna ezen a játékon az a COOP lenne megfelelően szintezett nehézséggel.;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1938 üzenetére
Jobb ha nem tudod mennyi játék van fent nálam és abból mennyit kéne befejeznem. De egyszerűen nincs időm. Ott a pici gyerek, , család,délutános meló stb. Ezért is dobtam a netes játékokat és inkább solo-ban nyomom. Amennyi órát régen naponta nyomtam kb. annyi időm van a héten most.
Origins-t is szeretném mégegyszer végigvinni meg régebbi AC játékokat, Anno játékokat, JC4-et befejezni, WD2 DLC-k, WD1, Far Cry New Dawn, Rage 2 DLC és ezek csak a töredékei a játékoknak. Most pl. a Division 2 megy, mert valahogy nem tudok megállni 1 open world vagy stratégiai játéknál. De most megfogadtam, hogy nem veszek új játékot csak ha lesz is időm. Talán 5 év múlva?"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Racecam
nagyúr
válasz Anonymus23 #1938 üzenetére
A régebbi AC-kal nagyon rosszul állok...
Szint az összeset megvettem amikor éppen fillérekért lehetett hozzájuk jutni, de egyáltalán nem tetszenek azok a részek az a fajta játékmód. (A Black Flag-et még nem próbáltam.) nagyom hamar abbahagytam őket.Nekem az Open World, az ilyen típusú harcrendszer és a végtelen molyolás jön be úgy látszik. Biztosan egyszerű vagyok, mint a faék, azért nem tudom megunni.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
nagyúr
Hát, ha a mérges gázt eregető röfi fejfájást okozott, akkor a "csernobili" kutya még inkább borsot tör az ember orra alá...
Egy darabig elszórakoztam vele, mire kilehelte a lelkét... -
Anonymus23
veterán
válasz Racecam #1940 üzenetére
Igen, a régebbiek (Originsig) főleg sztori vezérelt játékok voltak, lehetett gyűjtögetni meg minden, de a Far Cry-hoz hasonlóan (de ide lehetne sorolni a Wildlands-et is) a sztori csak olyan 50-60%-át teszi ki a játéknak, a többi a mellékszálak + gyűjtögetés.
;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1943 üzenetére
Nekem nagyon is bejött az utolsó TR. Sokan szidják, de szerintem nagyon jóra sikerült.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Liner
aktív tag
válasz Anonymus23 #1928 üzenetére
Erre válaszoltam egy jó hosszút de elszállt.
-
Liner
aktív tag
lvl 50 után Nekem nevetsépgesen könnyű a játék. :-( cohnquest hardot (nightmare) 5 offi vla és 33 katonával nyertem.
-
nagyúr
Sziasztok!
Az alapjátékot befejeztem, a Legacy of The First Blade DLC-t nem kezdtem el, viszont a Fate of Atlantis-ból kész az Elysium és az Underworld.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Underworld után hogyan lehet Atlantis-ba eljutni?
Az Underworld vége nekem így történt:
Miután legyőztem Hades-t visszakerültem a jelenkorba a barlangba, ahol az átjáró van. Itt összevesztem a társammal és véletlenül megöltem. Ezután visszakerültem Alexios-szal a barlangba és nem tudom, hogy merre kellene menni, vagy mit kellene csinálni, hogy bejussak Atlantis-ba. Az alábbi videó vége, amiről írtam fent: [link] Előre is köszönöm a segítséget
-
nagyúr
Nekem nagyon nyomasztó volt az Underworld. Maga a képi világ, a hangulat és a történet is. Örülök, hogy nem az egész játék ilyen környezetben zajlik.
-
Liner
aktív tag
Ma egy kicsit sikerült felidegesítem magamat. Conquest Battle Mercenaryval üvöltöztem 4 órát. Méregnyíl, teljesen beleolvad a tömegbe de néha kicsúszik térden vesén szúr majd szaltóval szájba rúg. Méregnyilat még osztja de az jó mert legalább tudod végre merre van.
Nagy nehezen kinyírom és nem ez a 4 óra volt az idegesítő hanem az, hogy ma haza jövok mondom nekimegyek karddal is. Erre Hephaios workshopba hiába fizetek harmincat majd 60 at, nem gravíroz csak 15 öt!!! Ez másnál is előfordult már vagy csak engem jutalmaz a játék...Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest