-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Hehe lassan a fél WoT fórum is itt van.
kiv. vagyok Diegho mikor jön, remélem nem lesz majd nézeteltérés ahogy szokott.
lehet befizetem magam középső founder packra. belefér az évi 2 megvett játékba a battlefronttal
Izé, miben más még a TD? sajnos nem jutottam el még odáig, de ki akarom majd próbálni, ofc. elsődleges a T-72 lesz, csak most morci vagyok az XP-money boost nélkül
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Angel1981
veterán
Van - sőt, itt magukat a lőszereket is ki kell fejleszteni.
Van, de csak 10% az RNG, HEAT esetén 15%, így kicsit kiszámíthatóbb a dolog.
Vannak, de itt tényleg balgának kell lenni ahhoz, hogy komolyan zavaró tényezők legyenek.
Founder Pakk-ek, amikre be lehet fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Köszi a válaszokat mindenkinek
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ahogy Zsolt is mondta, itt másképp vannak a dolgok. Karakterisztika alapján bontják a tankokat. A Shiskin ágon az erősebben páncélozott, nagyobb tűzerejű gépek vannak, míg a Wölfli-n a gyorsabb, mozgékonyabb, pontosabb gépek. Előbbin főleg a ruszkik, utóbbin meg német és amcsi gépek.
(#1648) Zsolt_72: Már megjöttek a T8-asok, ott van a T-90 a Shiskin oldalon, meg a Leopard 2A5 és az M1A1 Abrahms a Wölfli-n.
(#1650) Kean_Sorbo: Scorpy olyan, mint a kis AMX 12t volt, csak zordabb ágyúval. Szegény klánfőnököm nagyon nem érzi a dolgot, de reménykedik a T62-esben és küzd.
A gépágyús cuccok kicsit viccesek, de a pontosság tényleg durva. LAV-150-essel 20mm HE-vel 400m-ről 2-esével halálra pötyögtetni egy Pattont elég perverz...
+ Zsolt_72 + (#1653) Furkoo: Akivel szakaszban voltam, az a WoT-os (baráti) klánom parancsnoka volt. Szépen állnak le az emberek a WoT-ról. Akinek az túl gyors volt, az megy Warship-ezni, mert az is elég jó, akinek meg lassú, unalmas, és FuckMM+RNG, az meg tolja a Warfare-t. Nekem eddig nagyon tetszik, pedig isten a tanúm rá, igencsak messze vagyok a profi szinttől...
(#1653) Furkoo: Én se jutottam el odáig, de például abban, hogy k*va papír. Ennek és a gumikerekeknek köszönhetően pedig a legtöbb végsebessége 100+km/h! Ezt gondolom nem kell magyarázni, hogy mit jelent...
(#1659) sith7: Ahogy Zsolt is írja, felpörgették, aktivizálták a WoT-ben eltunyult artisokat. Alig várom, hogy kipróbálhassam azt is. Videók alapján kb úgy képzeld el az artizást, mint WoT-ban az FV304-est. Lőni - mozogni - lőni - mozogni - lőni - mozogni... Rohadt gyorsan céloznak és nagyon pontosak az artik, hogy ez lehetséges legyen. Cserébe például az ellenség kap figyelmeztetést, ha rálőttek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Angel1981
veterán
válasz Kean_Sorbo #1650 üzenetére
"Itt már tier2-től élvezet játszani, ott meg még az 5-ös is borzasztó."
Ne feledd, hogy ez a zárt béta, 80-90%-ban WoT veteránokkal!
Ha nyílttá teszik, jönnek a siemkák ezerrel! -
sith7
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1665 üzenetére
köszi a választ Neked is
-
L4mie
veterán
Sheridan már tud smoke-t dobni, ott konkrétan az a cél, hogy rádobd az ellenre, vagy az is elég az elbújáshoz, ha kettőnk közé dobom?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
lofagi
addikt
Még nem volt szerencsém kipróbálni, de azt vettem észre, hogy mind1, hogy hova dobod, az elején pár másodpercre biztosan eltűntet. Ezt arra alapozom, mert volt két csóka, aki azt csinálta, hogy nyomult előre, elnyomta az egyik a füstöt már nyomultak is előre, aztán a másik elnyomta, megint előre és már ott voltak rajtunk, szóval ezzel a füsttel nagyon komolyan lehet taktikázni, nem csak arra való, hogy meneküljön az ember.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
jano_77
nagyúr
megnyílt a szerver
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Bingisz
addikt
Öööö, nem működik a Matchmaker? Vagy inkább próbálkozzak PvE-ben?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
szbalogh
addikt
Nekem ez a játék eleve kiesik... lowest beállításon 1333x akármennyin 30 fps...
Fél órája próbálok játékba kerülni de még nem sikerült....Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
hol is találhatóak az update file-ok, amiket lehet törölni?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
-
szbalogh
addikt
Miért van 4 féle de tök egyforma paraméterekkel rendelkező lőszer?
Nick: HE_Storm
-
Simi37
őstag
A PVE olyan király
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
jano_77
nagyúr
válasz #40993792 #1691 üzenetére
Sajnos nem lett túl hosszú első közös csatánk, de a teljes gépet újra kellett indítanom, mert mikor rá akartam lőni arra a szöcskére, akkor kiakadt a gépem!
Azt hiszem, míg nem cserélem le a procit i5-4690-re, nem erőlködöm ezzel a játékkal."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
villamos
őstag
Nekem most nem reagál az egérre, bármire kattintok, nem történik semmi.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DeadMeat
nagyúr
Ez nagyon faca kis jatek lett. Akkora nub vagyok hogy csak na, de nagyon elvezem, foleg miota t62-vel csapatom, mar nem az elso 2 percben lonek ki. Ez az elso iluen stilusu jatekom, hasznalom a fedezekeket, mar csak arra kellene rajonnom mikor mennyi log ki a jarganybol. Na meg hogy hova lojek, hogy a sebzes minel nagyobb legyen. Osszessegeben viszont nagyon bejon. Azt hiszem maradok is
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
sith7
nagyúr
Nektek milyen sűrűn fagy le a játék ?
Nekem egyre többször ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest