-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Nem kell hozzá bivaly gép, csak ha nagy felbontásban, sok effektel akartok játszani. Lowon 50+ fps-em van egy G1620-szal, 512MB-os videókártyával, és így is szebb, mint a wot.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
DeadMeat
nagyúr
Btw engem is lesz szives beirni a blogba. DeadMeatH a jatekban es a my izen is.Koszi.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Stirlitz
senior tag
Játékban Kutyaszaki My izét kihagynám.
-
L4mie
veterán
továbbra se tudok t5 mbt-t effektíven sebezni t4 mbt-vel :S kb 2% esély...
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na, ma találkoztam DögHús úrral és Bélabával is.
Nagyon jó ez a PvE. Alig várom, hogy összeálljon a klán és tolhassuk.
Összességében vegyesek a tapasztalatim. Megvan az első MBT, az első csatában éltem 1 percet. Szétszedtek a bokorból láthatatlan Sheridan-ek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
h1mpi
félisten
mindenhol h1mpi a nickem, kérek én is egy feliratkozást. köszi
Fully electric lifestyle!
-
sith7
nagyúr
23:00 után már soha nem talál ellenfelet ?
-
Simi37
őstag
Hétköznap: 17:00-23:00-ig
Hétvégén: Péntek 17:00- Vasárnap 23:00-ig (nonstop)[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
lofagi
addikt
válasz jano_77 #1720 üzenetére
Hétfőtől - Csütörtökig 17-23ig. Hétvégén pedig, péntekkel kezdődően vasárnapig bezárólag non-stop. Azaz, péntek 17:00 kezdet és vasárnap 23:00 a vége. Így okés? :]
Egyébként ez a hétvégi non-stop téma, okés, hogy van, de eddig az volt a tapasztalat, hogy csak a várakozási időt növelte meg, főleg a délelőtti, kora délutáni órákban.
Hátha ezen a hétvégén már másképp lesz, elvileg most nagyon sok kulcsot szétszórtak. :]
Viszont volt egy dupla xp-s pénzesős hétvége is, na azt megléphetnék most is szerintem nyugodtan! :]
Sőt a törlés előtt valami brutál arany, xp, mindent feloldunk, csak, hogy próbáld ki típusú kezdeményezésnek is nagyon örülne mindenki szerintem.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
sith7
nagyúr
áh .. értem
Más
Tegnap mentem pár kört, tier 2 - esek megvannak, lassan meglesz a T62 is.Mit mondjak ... egyelőre nem jött át ez a húbammeg érzés ... szép, a csaták pörgősebbek, modern harckocsik, volt pár jó kör, a PVE se rossz de kb. egyelőre ennyi ... 1 órát toltam, aztán mentem vissza hajózni /wows/ ... magasabb tierben más a helyzet ?
-
lofagi
addikt
Nagyobb tierben sem fogja megváltani a világot a játék. :] A játék azoknak lesz jók akik:
1. Unják a wot-ot.
2. A modern harci rendszert szeretik.
3. Egy olyan játékba akarnak csatlakozni ahol az elejétől lehet kezdeni.
4. Pörgősebb, arcadehez jobban hajazó játék élményt szeretnének.Azt mondjuk azért hozzá tenném,hogy magasabb tierben már érdekesebb kiegészítőket is lehet egy-egy tankhoz kifejleszteni, mint a rakéta, a füst vagy épp az aktív protection. Sajnos még egyiket se volt szerencsém kipróbálni, így csak az ellenfélnél látottakból kiindulva azért lehet ott már szépen taktikázni is majd.
Illetve van egy olyan oldala is a játéknak, hogy nem igazán láttam még olyat, hogy mondjuk egy ember el tudná dönteni a csatát. Tehát hiába volt ott egy t8-as tank a csatában a többiek pedig csak 6osak vagy kisebbek, még a t8 is kilőhető volt, még ha lassan is. Ez lehet pozitívum is és negatívum is. Aki szeretne hőst játszani, annak sajnos nem ez lesz a játéka, legalábbis nem egyelőre.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
sith7
nagyúr
Értem, köszönöm a válaszokat, akkor tolom még, aztán meglátom
-
h1mpi
félisten
Nekem mind a kettő játék tetszik, szerintem teljesen más feeling. Az AW-ba addig nem teszek bele nagy energiát, ameddig reset lesz. Utána viszont párhuzamosan nyomom, csak az AW után fura a WoT 4 mp-es célzása
Fully electric lifestyle!
-
L4mie
veterán
válasz #40993792 #1730 üzenetére
Na engem az értékelési rendszer nagyon frusztrál... pedig állítólag átlag feletti és jó a játékom, de akkor is.
ha nem úgy zárom a napot, hogy +ba vannak a mutatók akkor kb. szarnak érzem, és frusztrál, tudom személyes probléma, de engem könnyű ilyennel ösztönözni és so-so sikerorientált vagyok.
siker = élmény
már nem elékszem meg, hogy húú belelövök 1-2-t az enemybe és fuuu sebeztem 400 atDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Bébá
tag
Nos én személy szerint nem untam meg a WoT-ot,csak azt ahogy ott müködnek a dolgok.Az elöre eldöntött 5 perces csatákban semmi élvezet nincs.Plusz ha megkapod a -25% RNG-t és jóformán semmit értékelhetöt nem tudsz csinálni az adott csatában az nagyon flusztráló tud lenniAdjuk hozzá a pontosság nerfet, és a kijavítatlan hibákat.És persze a szeretett vagy épp utált artykat, amikor 3-5 van egy csatában. Engem ezek a dolgok nagyon idegesitenek, olyan nagyon hogy sokszor képes vagyok hangossan káromkodni.Biztos nagy gondok vannak velem, de egy játéknak nem ilyen reakciót kéne kiváltani egy emberből.Az én véleményem az hogy ha nem száll el velük a ló akkor ez a játék igen is lehet konkurenciája a WoT-nak.Bár hallottam olyan összeesküvés elméletet hogy a Wot keze benne van ebben a játékban is, csak nem az ő nevük alatt fut.De az ő kirugott fejlesztő gárdája csinálja.A Wot pedig nem lesz változtatva marad ilyen amilyen, mert csak a pénzröl szól az egész.Ezt aki elhiszi, elhiszi aki nem az nem.Konkrét bizonyíték nincs rá, csak olyan mondta aki kicsit közelebb ül a tűzhöz.
[ Szerkesztve ]
-
BR-Steel
tag
Ebben egyet értek veled én végleg befejeztem a wot ezek véget. AW nekem 1000x jobban tetszik minden téren és ennél a játéknál fogok maradni. Nem beszélve arról, hogy az RGN a másik játékukban vizen úszó tankok Elkezdtem azt is ugyan ez tapasztalható, hiába süllyesztesz el 6 hajót mégis bukó a meccs. akármit teszel nem nyerhetsz és ez már most az elején is unalmas.
-
Bébá
tag
válasz BR-Steel #1733 üzenetére
Igen kipróbáltam a hajóst,de nem az én világomAz AW-ben eljutottam a 3-as szintü jármüvekig.Sokszor szétkaptak mint majom a zsebórát, de mégsem idegesitett fel.Mert az én bénaságom volt.A játék grafikailag nagyon tetszik, bár az ős régi konfigomon mindent vissza vettem teljessen.Így van 45-60 fps-em.Viszont még így is nagyon szép a játék.A WoT-ban medium beállitásokat használtam, és ez a játék Low grafikán szebb.
-
Bébá
tag
Nos én csak megosztottam azt az infót amit hallottam.Volt aki azt mondta élből hogy baromság, és volt aki szintén azt mondta hogy semmi sem lehetetlen.Hatalmas pénz van benne, és erröl szól egész.Ha engem átvert a klán társam, és belehazudott a szemembe, akkor elnézést de én is hazudok nektek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Bár hallottam olyan összeesküvés elméletet hogy a Wot keze benne van ebben a játékban is, csak nem az ő nevük alatt fut.De az ő kirugott fejlesztő gárdája csinálja.A Wot pedig nem lesz változtatva marad ilyen amilyen, mert csak a pénzröl szól az egész.
Nem hiszem, hogy van bárki is, akinek újdonságként hatna, hogy a WoT csak a pénzről szól. Aki nem így vélekedik, az naiv. Minden csak a pénzről szól. Ez üzlet. Senki sem a főnöke két szép szeméért dolgozik nap mint nap, az alkalmazottakat a részvényeseket mind-mind ki kell fizetni.
Azt, hogy az AW-t kiugrott WoT-osok csinálják, nem lehetetlen elképzelni. A játékipar piacán is ugyanúgy áramlik a munkaerő, mint bárhol máshol, és aki éveket húzott le egy tankos játék fejlesztésén, azt jobb eséllyel veszik fel egy másik tankos játék fejlesztésére, mint mondjuk egy RPG-ére, és így tovább. Például a leépített Crytek dolgozók legjavát a CIG szippantotta be a CryEngine-es Star Citizen fejlesztésére.
A hozzáállásbéli különbséget pedig még a vak is látja. A közösségnek nem tetszett az eredeti arti-rendszer. Átalakították a felvetések alapján. Ugyanez WarGaming-nél? "How terrible..."
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bébá
tag
válasz TESCO-Zsömle #1739 üzenetére
"How terrible..." Igen ez mindent elmond.
-
lofagi
addikt
Akiben esetleg volt kétség,hogy lesz EA4 - bennem volt - az megnyugodhat, biztosan lesz. :]
Ebben a hírben fellelhető, az említett 4. :]
Ja igen, még 1. A haverom úgy döntött, hogy egyelőre kihagyja az AW-t, így van még egy kódom akinek esetleg kell, a leggyorsabb privát kapja megint.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #40993792 #1737 üzenetére
Ezt a játékot jórészt a mail.ru pénzeli, akik nem tudták bevásárolni magukat a wotba, de látják mekkora pénz van benne. Szántszándékkal a wot piacára törnek, pénz + bosszú.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
lofagi
addikt
Elkelt.
- más -
Az artyval így t6.ban annyira nem fun t8at lövöldözni, kb minden lövésem betalált, s így szereztem olyan 3k dmg-et, viszont az elsőnek TD-vel igaz t8, volt 11k. Azért ez elég óriási különbség szerintem. Remélem azért valamit buffolnak az artyn egy kicsit. :] De az is lehet,hogy t8al nekem is jobb lenne a dmgem.
-
sith7
nagyúr
Itt melyik tankok a TD -k ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest